Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 😉

e39-"dovybavení" vozu

Vše o E12, E28, E34, E39, E60/E61, F07, F10/F11, G30/G31
Odpovědět
Zpráva
Autor
mkalous
Klubové ID: 64
Kontaktovat uživatele:

#1 Příspěvek od mkalous »

Zdravím....Mám technickej dotaz.
Přemýšlím o koupy nového auta a jak tak hledám, nacházím krasavce s normální výbavou, nebo horší stavy s rozmanitou výbavou.
TAk mě tak napdalo, jsetli by po koupy krasavce ne mnší výbavou šla nějakým způsobem dodělat. ZAroveň by ch uvítal případné nápady, cenové rozpětí a jestl ito někdo dělal, tak rady :-)
A o co by se jednalo?
parkovací asistent, stabilizace podvozku ESP, protiprokluz,senzor tlaku v pneumatikách, elektrická a kožená sedla, vyhřejvaná,navigace, sedmej a osmej airbag :-)
Vzdy by se jednalo o original BMW kousky....

Vím, že mám hledat nějakej kompromis, nebo tak....ale mě se jedná o to, jestli najdu nějaké kompromisní auto a budu si to chtít někdy dodělat..... tak abych věděl a měl se na co těšit. :-)

Díky.
RuDoSh
Klubové ID: 5
Kontaktovat uživatele:

#2 Příspěvek od RuDoSh »

raci hledej dyl nez se pak snazit tam neco dodelat..... kdyz pockas bude to urcite o dost levnejsi :-)

btw. co za motor? U 3,0d by nemel byt problem najit vybaveny pekny kousek :)
mkalous
Klubové ID: 64
Kontaktovat uživatele:

#3 Příspěvek od mkalous »

RuDoSh píše:raci hledej dyl nez se pak snazit tam neco dodelat..... kdyz pockas bude to urcite o dost levnejsi :-)

btw. co za motor? U 3,0d by nemel byt problem najit vybaveny pekny kousek :)
jj, tak stejne mi zatím nicjineho nezbejva, nez cekat.... zatím mám toho svého bobeše ještě doma...takže tohle připadá v úvahu, až po jeho prodeji...
ale ptám se předběžně.
Jinak, motor nejraději bych 3.0d. Je pravda, že se daj najít pěkný a vybavený kouskové, ale ta minulost a to zhuntování..... a když je zase pěknej, tak je moc novej :-)
No, je to dilema.
voko21
Klubové ID: 151
Kontaktovat uživatele:

#4 Příspěvek od voko21 »

Záleží jak myslíš "horší stav s rozmanitou výbavou". Podle vlastní zkušenosti vím, že je snažší třeba dát nový tlumiče, než rozjebávat interiér nebo motor, tahat do něj dráty a ve finále to zapojit tak aby vše fungovalo tak jak má. Prostě je snažší měnit běžně měněné díly horšího stavu za nové, než dodělávat ABS, ESP a podobně.

Asi je to od kusu. Předběžně si spočítat nutné investice.
Odpovědět