Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

Debata o hovně...

Vše o E12, E28, E34, E39, E60/E61, F07, F10/F11, G30/G31
Odpovědět
Zpráva
Autor
RuDoSh
Kontaktovat uživatele:

#61 Příspěvek od RuDoSh »

Maxiczech píše:Někomu stačí základní model, někdo musí mít DVD v autě. Kůži, TV a DVD nepovažuji za luxus, ale za vopruz. Jsou tady borci, kteří mají auta prošpekovaný elektronikou a potom pláčou, když se jim to vyse.. Např. NIVO tlumiče, jejich výměna a tak. Je to ranec. Já jsem se svojí pětičkou nadmíru spokojen. Jen s tím Compactem bych to nesrovnával. To zase nevíš, o čem mluvíš.. :wink:

e39 zadne NIVO tlumice nema..... to ti asi kamosi z autorizovanych servisu nerekli :-)
Pavel H

#62 Příspěvek od Pavel H »

RuDoSh píše:
Maxiczech píše:Někomu stačí základní model, někdo musí mít DVD v autě. Kůži, TV a DVD nepovažuji za luxus, ale za vopruz. Jsou tady borci, kteří mají auta prošpekovaný elektronikou a potom pláčou, když se jim to vyse.. Např. NIVO tlumiče, jejich výměna a tak. Je to ranec. Já jsem se svojí pětičkou nadmíru spokojen. Jen s tím Compactem bych to nesrovnával. To zase nevíš, o čem mluvíš.. :wink:

e39 zadne NIVO tlumice nema..... to ti asi kamosi z autorizovanych servisu nerekli :-)

To se ještě neptal. Zeptá se v pondělí :-) Nebo si tam zavolá.
Player1
Kontaktovat uživatele:

#63 Příspěvek od Player1 »

Pavel H píše:Zase jsi to nepochopil. Takže se s tebou odmítám o tomhle bavit, lamo.

To je marny :lol: To je boj s větrnými mlýny 8)
Ser na to, fakt to nemá cenu.
Škoda, že nepřijede na sraz, toho člověka bych fakt strašně rád viděl.
M3maniac Čestný člen
Čestný člen

#64 Příspěvek od M3maniac Čestný člen »

hele většinou rubriky s těmito nadpisy nečtu,ale nemělo by se to přejmenovat na debatu o kokůtkovi? :lol:
Player1
Kontaktovat uživatele:

#65 Příspěvek od Player1 »

M3maniac píše:hele většinou rubriky s těmito nadpisy nečtu,ale nemělo by se to přejmenovat na debatu o kokůtkovi? :lol:

Ono je to celkem jedno. Všichni vědí, že je to debata o hovně...a taky to sedí, ne? :lol:
Pavel H

#66 Příspěvek od Pavel H »

Player1 píše:
Pavel H píše:Zase jsi to nepochopil. Takže se s tebou odmítám o tomhle bavit, lamo.

Už jsem mu to několikrát navrhoval, ale pořád se na něco vymlouvá. To je marný :-)
mike525
Kontaktovat uživatele:

#67 Příspěvek od mike525 »

Maxiczech píše:
Baxon píše:
Maxiczech píše:Díky za pozvání. Taky vás rád kluci uvidím. :D Opravdový jsem. :lol: Ale bohužel nemám moc času. 8) A tak nějak.. ehm.., nejsem tady moc oblíben a nesnáším konflikty. :wink: Radši si chodím pokecat o autech do autor. servisů BMW. :lol:

Klidně přijed, já ještě neviděl celkem mladou e39-ku ve výbavě toho nejchudšího compacta. Chtěl bych si to vyfotit :wink: .

... Jsou tady borci, kteří mají auta prošpekovaný elektronikou a potom pláčou, když se jim to vyse.. Např. NIVO tlumiče.. :wink:

No jo, pán znalec zase odborně promluvil, to ti zase poradili v BMWservise, podotýkám v autorizovaném určitě že, kam ty se jezdíš pobavit o tvé sociálce... Protože NIVO tlumiče to je vlastně jedna velká elektronika... a když z nich něco vyteče tak to není hydraulický olej, ale elektrolyt z kondenzátorů ne??

Vetšinou na kokůtkové pikčoviny nereaguji, ale tohle kdo neuvidí neuvěří..
Pavel H

#68 Příspěvek od Pavel H »

mike525 píše:
Maxiczech píše:
Baxon píše:[quote="Maxiczech"]
Díky za pozvání. Taky vás rád kluci uvidím. :D Opravdový jsem. :lol: Ale bohužel nemám moc času. 8) A tak nějak.. ehm.., nejsem tady moc oblíben a nesnáším konflikty. :wink: Radši si chodím pokecat o autech do autor. servisů BMW. :lol:

Klidně přijed, já ještě neviděl celkem mladou e39-ku ve výbavě toho nejchudšího compacta. Chtěl bych si to vyfotit :wink: .

... Jsou tady borci, kteří mají auta prošpekovaný elektronikou a potom pláčou, když se jim to vyse.. Např. NIVO tlumiče.. :wink:

No jo, pán znalec zase odborně promluvil, to ti zase poradili v BMWservise, podotýkám v autorizovaném určitě že, kam ty se jezdíš pobavit o tvé sociálce... Protože NIVO tlumiče to je vlastně jedna velká elektronika... a když z nich něco vyteče tak to není hydraulický olej, ale elektrolyt z kondenzátorů ne??

Vetšinou na kokůtkové pikčoviny nereaguji, ale tohle kdo neuvidí neuvěří..[/quote]

Kdepak, to se pletes. To neni elektrolyt. To, kdyz mas v aute 100W zarovky, tak se Ti specou draty, ohreje se Ti cele auto az Ti zacnou vytekat Niva. Tak to je. :lol: :lol: :lol:
GeorgosAc Čestný člen
Čestný člen

#69 Příspěvek od GeorgosAc Čestný člen »

Pavel H píše:
Player1 píše:

Už jsem mu to několikrát navrhoval, ale pořád se na něco vymlouvá. To je marný :-)

bylo nás víc......... on se třeba ukáže nenapadně...... :lol:
matal Moderátor
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

#70 Příspěvek od matal Moderátor »

To je opravdu debata o hovně s Hovnem.. :respect:
Někdo potřebuje auto, já má dvě BMW..
magic
Kontaktovat uživatele:

#71 Příspěvek od magic »

Player1 píše:
M3maniac píše:hele většinou rubriky s těmito nadpisy nečtu,ale nemělo by se to přejmenovat na debatu o kokůtkovi? :lol:

Ono je to celkem jedno. Všichni vědí, že je to debata o hovně...a taky to sedí, ne? :lol:

Dívám se, že se rychle zapojuješ :D
Player1
Kontaktovat uživatele:

#72 Příspěvek od Player1 »

magic píše:
Player1 píše:

Jako já? :lol:
magic
Kontaktovat uživatele:

#73 Příspěvek od magic »

Player1 píše:
magic píše:
Player1 píše:[quote="M3maniac"]hele většinou rubriky s těmito nadpisy nečtu,ale nemělo by se to přejmenovat na debatu o kokůtkovi? :lol:

Jako já? :lol:[/quote]
¨
No ty :D hehe, :roll:
Player1
Kontaktovat uživatele:

#74 Příspěvek od Player1 »

Nj, jak sem teď novopečenej majitel BMW, tak se zapojuju 8)
Ale nad příspěvky od Maxikokůtka se bavím odjakživa :lol:
magic
Kontaktovat uživatele:

#75 Příspěvek od magic »

Player1 píše:Nj, jak sem teď novopečenej majitel BMW, tak se zapojuju 8)
Ale nad příspěvky od Maxikokůtka se bavím odjakživa :lol:

ale třeba neni tak špatnej, jenom ho nikdo nechápe :p

třeba je z jiné dimenze! 8O
Pavel H

#76 Příspěvek od Pavel H »

2 magic: Mas nekde ty fotky auta? Nemuzu to najit.
magic
Kontaktovat uživatele:

#77 Příspěvek od magic »

Pavel H píše:2 magic: Mas nekde ty fotky auta? Nemuzu to najit.

jakyho auta ? :D
giovanny

#78 Příspěvek od giovanny »

Fazeey píše:
Pavel píše:
Fazeey píše:Nevrze vam pri seslapnuti nekomu spojka? Me teda vrzala predtim i na A4 ale tohle je fakt rachot

mě vrže...musím to skusit stříknout nějakým tím sráčem :)

kdybych vedel co kde striknout tak to udelam taky :D , ja jen jestli se tohle obevuje a jestli se to ma nejak resit, co jsem cet zahranicni e39 forum tak to vypada ze vrze celkem casto, vsecno to jsou ale vesmes 6r 540i
lepší je automat nic tam nevrže :smich2: :smich2:
Maxiczech

#79 Příspěvek od Maxiczech »

Tak jsem zase tady klucí.. :lol: To se nám ta debata pěkně rozjela.. :lol: Měl jsem pocit, že tady někdo zmiňoval NIVO tlumiče. Že jeden stojí přes 20 tis, a strašně plakal. Tak jsem si, patrně špatně vydedukoval, že se jedná o tlumiče, které nastavují výšku vozidla. :oops: Tak sorry, nejsem odborníkem, proto jsem tady, abych se něčemu přiučil, ale tak nějak se mi to nedaří. Zítra jedu do BMW na výměnu čidla na vačce, tak mi držte palce, a? za to nevytomím majlant. :wink: Jsem po dovolený plonk. :cry: Díky všem. :lol: :arrow:
Baxon
Kontaktovat uživatele:

#80 Příspěvek od Baxon »

Maxiczech píše:Tak jsem zase tady klucí.. :lol: To se nám ta debata pěkně rozjela.. :lol: Měl jsem pocit, že tady někdo zmiňoval NIVO tlumiče. Že jeden stojí přes 20 tis, a strašně plakal. Tak jsem si, patrně špatně vydedukoval, že se jedná o tlumiče, které nastavují výšku vozidla. :oops: Tak sorry, nejsem odborníkem, proto jsem tady, abych se něčemu přiučil, ale tak nějak se mi to nedaří. Zítra jedu do BMW na výměnu čidla na vačce, tak mi držte palce, a? za to nevytomím majlant. :wink: Jsem po dovolený plonk. :cry: Díky všem. :lol: :arrow:

to čidlo stojí cca dva a půl, to tě snad nepoloží, ne?
Odpovědět