Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

Debata o hovně...

Vše o E12, E28, E34, E39, E60/E61, F07, F10/F11, G30/G31
Odpovědět
Zpráva
Autor
milonovo

#21 Příspěvek od milonovo »

Nešlo by to téma zrušit?Já tak nějak na většinu věcí pravděpodobně přijdu a tenhle spam nestojí za to otevírat.
Že je kokot Maxiczech je jasný,má to nakonec i v avataru,ale kolik "lidí" se tady chytne jsem fakt nečekal.Mějte se pánové,já si se svou haldou plechu poradím,nedělám z toho událost,nějaký auta jsem měl a další mít budu a zapla?bůh v nejž nevěřím,moje dítě je normální a nerozlišuje kýče a BMW,my i nadále jezdíme autem....
Slid

#22 Příspěvek od Slid »

Maxiczech píše:
RedBaron píše:Maxiczech: Zase chytrej jak rádio. Seděl jsi někdy na opravdové kůži nebo sis někde připařil prdel na kožence? Kůže je naprosto vynikající materiál, po dvou autech v kůži a dvou v hadru, můžu směle prohlásit, že kůže je daleko lepší, a to hlavně V LÉTĚ. Samozřejmě, jestli jezdíš ve slipech, pak se mnou nemusíš souhlasit :)

Dle tvého Nicku usuzuji, že jezdíš pouze ve společenských šatech a v kufru máš golfové hole. :lol: Pokud se bavíme o parném létě, tak opravdu jezdím většinou v šortkách. A o tom se tady snad bavíme ve spojení s kůží. Prostě materiál na hovno. Jinak doma také běžně člověk usedá na sedačku celej oblečenej. Jinak už další přiblblý reakce nesleduju. Viz ty dvě výše uvedeny. To jsou zase zhovadilosti.. :?

Ty woe jdi už někam, mám kůži v autě a jsem max. spokojen ale Tvoje kecy jsou fakt úplně z cesty, když vím o něčem hovno tak nereaguji.Jenom kurwíš témata, fakt jsi ubohý :roll:
Maxiczech

#23 Příspěvek od Maxiczech »

Slid píše:
Maxiczech píše:
RedBaron píše:Maxiczech: Zase chytrej jak rádio. Seděl jsi někdy na opravdové kůži nebo sis někde připařil prdel na kožence? Kůže je naprosto vynikající materiál, po dvou autech v kůži a dvou v hadru, můžu směle prohlásit, že kůže je daleko lepší, a to hlavně V LÉTĚ. Samozřejmě, jestli jezdíš ve slipech, pak se mnou nemusíš souhlasit :)

Dle tvého Nicku usuzuji, že jezdíš pouze ve společenských šatech a v kufru máš golfové hole. :lol: Pokud se bavíme o parném létě, tak opravdu jezdím většinou v šortkách. A o tom se tady snad bavíme ve spojení s kůží. Prostě materiál na hovno. Jinak doma také běžně člověk usedá na sedačku celej oblečenej. Jinak už další přiblblý reakce nesleduju. Viz ty dvě výše uvedeny. To jsou zase zhovadilosti.. :?

Ty woe jdi už někam, mám kůži v autě a jsem max. spokojen ale Tvoje kecy jsou fakt úplně z cesty, když vím o něčem hovno tak nereaguji.Jenom kurwíš témata, fakt jsi ubohý :roll:

Kdyby jsi nebyl ubohý ty, tak sem napíšeš pravdu, že je kůže v létě pěknej SHIT. Ale těžko chtít od majitele kůže objektivní názor. Málo kdo napíše, že má shit, když za o vytopí fůru pěněz. Ale já to chápu. Nejste dost silní na to, napsat pravdu o něčem, co jste si pořídili a je to pěkně na hovno. A vo tom to tady celé je..
Pavel H

#24 Příspěvek od Pavel H »

Maxiczech píše:
Slid píše:
Maxiczech píše:[quote="RedBaron"]Maxiczech: Zase chytrej jak rádio. Seděl jsi někdy na opravdové kůži nebo sis někde připařil prdel na kožence? Kůže je naprosto vynikající materiál, po dvou autech v kůži a dvou v hadru, můžu směle prohlásit, že kůže je daleko lepší, a to hlavně V LÉTĚ. Samozřejmě, jestli jezdíš ve slipech, pak se mnou nemusíš souhlasit :)

Kdyby jsi nebyl ubohý ty, tak sem napíšeš pravdu, že je kůže v létě pěknej SHIT. Ale těžko chtít od majitele kůže objektivní názor. Málo kdo napíše, že má shit, když za o vytopí fůru pěněz. Ale já to chápu. Nejste dost silní na to, napsat pravdu o něčem, co jste si pořídili a je to pěkně na hovno. A vo tom to tady celé je..[/quote]

Jsi upne mimo lamo. Kuze v aute je naprosta pohoda. No jo Skoda 105 L a tvoje social edition to nemaji, tak to tezko posoudis. Ted je teplo, tak nekoho, kdo ma v aute kuzi, hezky popros, udelej smutna ocicka at te necha sednout. Pak uvidis jaka je to parada. A prestan tady psat takove kraviny!!!
krakatit

#25 Příspěvek od krakatit »

kuze je super ale je fakt ze kdyz je auto na slunicku a je v nem cerna kuze tak je pekna horka... a docela to i pali a to i skrze kalhoty, takze je nutne parkovat ve stinu, nebo to s klimou odvetrat nebo si nastavit v pripade automaticke klimy u E38 napr. nastavit odvetravani pri vypnutem motoru...
eko

#26 Příspěvek od eko »

Chtel bych timto podekovat nadcloveku pod nickem Maxiczech. Diky tobe se tu totiz pravidelne dobre pobavim :smich:
Slid

#27 Příspěvek od Slid »

Maxiczech píše:
Slid píše:
Maxiczech píše:[quote="RedBaron"]Maxiczech: Zase chytrej jak rádio. Seděl jsi někdy na opravdové kůži nebo sis někde připařil prdel na kožence? Kůže je naprosto vynikající materiál, po dvou autech v kůži a dvou v hadru, můžu směle prohlásit, že kůže je daleko lepší, a to hlavně V LÉTĚ. Samozřejmě, jestli jezdíš ve slipech, pak se mnou nemusíš souhlasit :)

Kdyby jsi nebyl ubohý ty, tak sem napíšeš pravdu, že je kůže v létě pěknej SHIT. Ale těžko chtít od majitele kůže objektivní názor. Málo kdo napíše, že má shit, když za o vytopí fůru pěněz. Ale já to chápu. Nejste dost silní na to, napsat pravdu o něčem, co jste si pořídili a je to pěkně na hovno. A vo tom to tady celé je..[/quote]

Maxiczechu přijeď na Mord Session 2006 rád bych viděl jestli jsi opravdovej, :D :D.
Jinak mohl by jsi být učebnicový příklad u slova Blbec, pokud vše co vypustíš z pusy myslíš vážně a něděláš si jen srandu a náramně se bavíš u PC jak se tu lidi rozčilují :)
Speedy Čestný člen
Čestný člen

#28 Příspěvek od Speedy Čestný člen »

Hele, kluci, něco přihodím do ohně, pořídil jsem si černou kůži a pěkně mě to sere. Radši bych volil uprostřed hadra z boku alcantaru :-) A teď se poperte :-D
Slid

#29 Příspěvek od Slid »

mě už to je úplně jedno :lol:
Marty_
Kontaktovat uživatele:

#30 Příspěvek od Marty_ »

Nevim jestli je v bmw nejaka special kuze ale ja kdyz necham v tehle horkach moji ameriku dyl na slunicku tak jsou pak sedacky fakt DOST neprijemne rozpaleny:( Ale zase je fakt fajn ta "bezudrzbovost" - napohodu jezdim v sortkach-plavkach a neresim nic :wink:
pikino

#31 Příspěvek od pikino »

Citam citam a vychadza mi z toho len jedno....Maxiczech je maxi-ko..t! Zdrav ta Pan Boh ty PAMPUCH!:)
Hanz Člen Klubu
Člen Klubu

#32 Příspěvek od Hanz Člen Klubu »

Martyn píše:Nevim jestli je v bmw nejaka special kuze ale ja kdyz necham v tehle horkach moji ameriku dyl na slunicku tak jsou pak sedacky fakt DOST neprijemne rozpaleny:( Ale zase je fakt fajn ta "bezudrzbovost" - napohodu jezdim v sortkach-plavkach a neresim nic :wink:

kozenka? :wink:
“Ability is what you're capable of doing.”
vally
Kontaktovat uživatele:

#33 Příspěvek od vally »

Hanz píše:
Martyn píše:Nevim jestli je v bmw nejaka special kuze ale ja kdyz necham v tehle horkach moji ameriku dyl na slunicku tak jsou pak sedacky fakt DOST neprijemne rozpaleny:( Ale zase je fakt fajn ta "bezudrzbovost" - napohodu jezdim v sortkach-plavkach a neresim nic :wink:

kozenka? :wink:

Tatík měl taky auto s kůži - černou... Když to nechal na slunci, neudržel jsem na sedačce ruku... A známej má Tuarega v kůži a taky na to nadává, prej se potí jako ... no víte co, ne?:)
berkelay

#34 Příspěvek od berkelay »

no potit se jako prase se da i v latkovem calouneni :-) Sedel jsem v cerne kuzi v letnich dnech v kamaradove Passatu a trochu se mi pravda zapotily zada, ale kdyz clovek do auta zaleze uz upocenej po hodine v posilovne tak se neni cemu divit, kuze proste "nedycha" a nesaje. Nicmene, mel jsem take moznost sedet v kamaradove MB CLK, kde "hladka" kuze byla po stranach sedacky a na sedaku a operadle byla perforovana, "zdrsnena". To je pak neco jineho, vazne luxusni posezeni. A nedavno jsem ridil Ford S-max, kdyz jsem je s partou dalsich lidi prevazel z Kolina v Nemecku do Brna na okruch na akci Fordu pro novinare. Sedacky byly taky fajn, sedel jsem v ni pres 12 hodin a zadny problem. Sedak a operadlo bylo ale z latky, boky kuze, podle me nejlepsi kombinace. Obyc hadraky se mi take nelibi a u starsiho auta je to dost velky rozdil a hlavne kuze se da obnovit snadneji nez latka, na kuzi je tisice pripravku a vypada mnohem, mnohem lepe.

Obrázek
milonovo

#35 Příspěvek od milonovo »

Nevím jak S-Max ale i mondeo už má v sedačkách odsávání...
berkelay

#36 Příspěvek od berkelay »

milonovo píše:Nevím jak S-Max ale i mondeo už má v sedačkách odsávání...

no mozne to je, nam ty s-maxe "vrazili do ruky" a "zavezte je do Brna", nebyl cas studovat manual a co ktery cudlik zapina, me stacilo ze jsem na navigaci s dotykovym displayem s nemeckym menu nasel a spustil cd s mp3, ktere jsem si pro tu prilezitost vypalil :-) Kazdopadne to melo plnou vybavu, takze je vazne mozne ze tam nejake odsvani jak rikas bylo
JaraX
Kontaktovat uživatele:

#37 Příspěvek od JaraX »

mám vypičený látkový sedáčky na který se přisaje každej chlup a nejde to z toho ani vysát, když jsem jezdil v autech s kůží tak luxus, hlavně s vyhříváním a odvětráváním.
pepus

#38 Příspěvek od pepus »

prispeju taky k uslechtile debate, kuze je urcite jako material lepsi, ale ja bych si ji napr. do auta nedal z duvodu ekologickych (aspon teda ne do novyho). otce sem tim nakazil taky, kdyz si kupoval novej wagen tak chlapek rikal ze je prvni v CR co to bere bez kuze... animal rights 8)
berkelay

#39 Příspěvek od berkelay »

prave ze kuze je vice ekologicka, je to prirodni material. Obyc calouneni = umela vlakna = ropa + chemikalie = zatez na zivotni prostredi. A zviratkum, ktere sli do konzervy uz to stejne nevadi ;-)
RuDoSh
Kontaktovat uživatele:

#40 Příspěvek od RuDoSh »

berkelay píše:prave ze kuze je vice ekologicka, je to prirodni material. Obyc calouneni = umela vlakna = ropa + chemikalie = zatez na zivotni prostredi. A zviratkum, ktere sli do konzervy uz to stejne nevadi ;-)

tak nejak....
Odpovědět