Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
E34káři z BRNA!? kdo je brněnskej :p
- Huska
- Klubové ID: 200
- Kontaktovat uživatele:
dojed nějakou sudou středu v 19:00 na srazy ke hřbitovu .. nemusíš vymýšlet vymyšlenémagic píše:Zdravím, kdo je z Brna a má E34? jsem teď novým majitelem, tak bych rád poznal nějaký příznivce a nadšence, či jen uživatele tohodle určo fajn vozítka!! Tak pisejte jsem jmenovitě, kontakty a tak, popř přihoďte fotky svých autíček!!
Mohli bychom udělat nějaký srázek, nebo se někam připlézt třeba.

-
- Klubové ID: 1790
- Kontaktovat uživatele:
No chtěl jsem to spíše obnovit, a třeba i dotáhnout nové.. vím že něco takového je.. ale jmenovitě nikoho neznám, a tohle formou už budu vědět mezi koho jdu..Huska píše:dojed nějakou sudou středu v 19:00 na srazy ke hřbitovu .. nemusíš vymýšlet vymyšlenémagic píše:Zdravím, kdo je z Brna a má E34? jsem teď novým majitelem, tak bych rád poznal nějaký příznivce a nadšence, či jen uživatele tohodle určo fajn vozítka!! Tak pisejte jsem jmenovitě, kontakty a tak, popř přihoďte fotky svých autíček!!
Mohli bychom udělat nějaký srázek, nebo se někam připlézt třeba.![]()

- Huska
- Klubové ID: 200
- Kontaktovat uživatele:
jsou to všechny bmwmagic píše:No chtěl jsem to spíše obnovit, a třeba i dotáhnout nové.. vím že něco takového je.. ale jmenovitě nikoho neznám, a tohle formou už budu vědět mezi koho jdu..Huska píše:dojed nějakou sudou středu v 19:00 na srazy ke hřbitovu .. nemusíš vymýšlet vymyšlenémagic píše:Zdravím, kdo je z Brna a má E34? jsem teď novým majitelem, tak bych rád poznal nějaký příznivce a nadšence, či jen uživatele tohodle určo fajn vozítka!! Tak pisejte jsem jmenovitě, kontakty a tak, popř přihoďte fotky svých autíček!!
Mohli bychom udělat nějaký srázek, nebo se někam připlézt třeba.![]()
jináč... to nejsou jenom E34 ne?:

-
- Klubové ID: 1790
- Kontaktovat uživatele:
Kolik tam tak byva + - aut?? máš nějaké fotky? z těch srazíků? naho´d to sem, nebo dej link, a nebo pošli na emailHuska píše:jsou to všechny bmwmagic píše:No chtěl jsem to spíše obnovit, a třeba i dotáhnout nové.. vím že něco takového je.. ale jmenovitě nikoho neznám, a tohle formou už budu vědět mezi koho jdu..Huska píše: dojed nějakou sudou středu v 19:00 na srazy ke hřbitovu .. nemusíš vymýšlet vymyšlené![]()
jináč... to nejsou jenom E34 ne?: