Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
Dát olej do tlumiče?
- Huska
- Klubové ID: 200
- Kontaktovat uživatele:
ano.. je to lepší kvůli výměně tepla přes persnu. Osobně jsem měl spor se členem UFO který tvrdil že olej, mě v BMW řekli že grafitovou vazelínu.

e36 ma McPersnu dohromady s tlumicem, pokud se nebavime o Drop-in vymennych patronach (napr od Koni), kam teda hodlas ten olej nalejvat?Huska píše:ano.. je to lepší kvůli výměně tepla přes persnu. Osobně jsem měl spor se členem UFO který tvrdil že olej, mě v BMW řekli že grafitovou vazelínu.
“Ability is what you're capable of doing.”
- Huska
- Kontaktovat uživatele:
Hanzi jsme v sekci 5-tek a předpokládám podle fotky pod nickem že to chce do e34Hanz píše:e36 ma McPersnu dohromady s tlumicem, pokud se nebavime o Drop-in vymennych patronach (napr od Koni), kam teda hodlas ten olej nalejvat?Huska píše:ano.. je to lepší kvůli výměně tepla přes persnu. Osobně jsem měl spor se členem UFO který tvrdil že olej, mě v BMW řekli že grafitovou vazelínu.

Ano chci to do E34 525.Předpokládám,že se tam dává jak říkáte patrona a měl by se tam nalít olej SAE 30 cca 1/2Litru pro přenos tepla tel.tlumiče.No a na co jsem se ptal je,jestli ten olej lít,když tam dám plynokapalinové nebo plynové tlumiče.Měnil jste někdo tlumiče na E34?Předpokládám,že se nekupuje celý tlumič i pro uchycení kola.Je to tak?
- Huska
- Kontaktovat uživatele:
už sis sám odpověděl.. jde o přenos tepla(chlazení tlumiče).. tudíš nezáleží na tom jaký dáš kap/plyn-kap/plyn. Ano na e34 se mění "pouze" patrona a McPherson zůstává původní.kindera píše:Ano chci to do E34 525.Předpokládám,že se tam dává jak říkáte patrona a měl by se tam nalít olej SAE 30 cca 1/2Litru pro přenos tepla tel.tlumiče.No a na co jsem se ptal je,jestli ten olej lít,když tam dám plynokapalinové nebo plynové tlumiče.Měnil jste někdo tlumiče na E34?Předpokládám,že se nekupuje celý tlumič i pro uchycení kola.Je to tak?

Díky,takže koupit Kap/plyn?Protože mě kdosi říkal,že se nesmí lít olej,pokud se tam dává plynový tlumič.Nevím to jistě,tak jsem se chtěl poradit.Huska píše:už sis sám odpověděl.. jde o přenos tepla(chlazení tlumiče).. tudíš nezáleží na tom jaký dáš kap/plyn-kap/plyn. Ano na e34 se mění "pouze" patrona a McPherson zůstává původní.kindera píše:Ano chci to do E34 525.Předpokládám,že se tam dává jak říkáte patrona a měl by se tam nalít olej SAE 30 cca 1/2Litru pro přenos tepla tel.tlumiče.No a na co jsem se ptal je,jestli ten olej lít,když tam dám plynokapalinové nebo plynové tlumiče.Měnil jste někdo tlumiče na E34?Předpokládám,že se nekupuje celý tlumič i pro uchycení kola.Je to tak?
- Huska
- Kontaktovat uživatele:
kindera píše:Díky,takže koupit Kap/plyn?Protože mě kdosi říkal,že se nesmí lít olej,pokud se tam dává plynový tlumič.Nevím to jistě,tak jsem se chtěl poradit.Huska píše:už sis sám odpověděl.. jde o přenos tepla(chlazení tlumiče).. tudíš nezáleží na tom jaký dáš kap/plyn-kap/plyn. Ano na e34 se mění "pouze" patrona a McPherson zůstává původní.kindera píše:Ano chci to do E34 525.Předpokládám,že se tam dává jak říkáte patrona a měl by se tam nalít olej SAE 30 cca 1/2Litru pro přenos tepla tel.tlumiče.No a na co jsem se ptal je,jestli ten olej lít,když tam dám plynokapalinové nebo plynové tlumiče.Měnil jste někdo tlumiče na E34?Předpokládám,že se nekupuje celý tlumič i pro uchycení kola.Je to tak?
to jste každý mluvil o něčem jiném.... ty jsi myslel olej kolem tlumiče do persny a on přímo do tlumiče "ala šádovka". to jsou dvě naprosto rozdílné věci.
PS: a kup plynové jsou výrazně lepší

sakja kujvaHuska píše:Hanzi jsme v sekci 5-tek a předpokládám podle fotky pod nickem že to chce do e34Hanz píše:e36 ma McPersnu dohromady s tlumicem, pokud se nebavime o Drop-in vymennych patronach (napr od Koni), kam teda hodlas ten olej nalejvat?Huska píše:ano.. je to lepší kvůli výměně tepla přes persnu. Osobně jsem měl spor se členem UFO který tvrdil že olej, mě v BMW řekli že grafitovou vazelínu.![]()

“Ability is what you're capable of doing.”