Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
Tlumice s nivem
Zdravim,mel byl dotaz ohledne zadnich tlumicu na touringa s nivem.Jedna se mi o vymenu tlumicu,ale v servise BMW mi rekli cenu jednoho 22160 coz je celkem dost.U prodejce dilu mi rekli,ze staci vlozka,ale v ETK jsem videl jen celek,bez moznosti vymeny vlozky.Jak to teda je?Kdyz jsem se na to dival,tak mi to pripada jako celek.Nevi nekdo kde se daji sehnat tyto tlumice za rozumnejsi minci?Jde to na E34 525tds touring r.v.92.
-
- Klubové ID: 64
- Kontaktovat uživatele:
jj, je to celek... žádná vložka. JAk jsi poznal, žemáš tlumiče určené k výměně?
Jinak, když jsem se pídil po cenách já.... tak mi bylo řečeno, že jsou schopni mi je sehnat v jedné prodejně náhradních dílů, cena za kus 14000 kaček, možná by se dala dát sleva litříček.....
Ale je fakt, že pak to zase vydrží věčnost.

Jinak, když jsem se pídil po cenách já.... tak mi bylo řečeno, že jsou schopni mi je sehnat v jedné prodejně náhradních dílů, cena za kus 14000 kaček, možná by se dala dát sleva litříček.....
Ale je fakt, že pak to zase vydrží věčnost.

- Huska
- Klubové ID: 200
- Kontaktovat uživatele:
nivelační tlumiče dokud netečou tak jsou OK takže bouchání bude jiná závada.dafa píše:Auto ma 300t a nikdo pred tim nedelal vymenu.Davam jej trochu dohromady.Vzadu dost tlucou tlumice(spise asi loziska ulozeni) a tak jsem to chtel vymenit rovnou.Kolik takovej tlumic vydrzi?Za cenu 14t je porad lepsi nez 22.

-
- Klubové ID: 64
- Kontaktovat uživatele:
Já mám auto s 230 000 km, počítám tlumiče taky z výroby a je fakt, že netlučou, netečou.....jen při zatížení 4-ma osobama (v mém případě spíš mamutama)dafa píše:Auto ma 300t a nikdo pred tim nedelal vymenu.Davam jej trochu dohromady.Vzadu dost tlucou tlumice(spise asi loziska ulozeni) a tak jsem to chtel vymenit rovnou.Kolik takovej tlumic vydrzi?Za cenu 14t je porad lepsi nez 22.

Kolik novej tlumič vydrží.....já si myslím, že zas těch 300 000km