Čauky:
jde nějak zalepit chladič klima? Funguje zřejmě na stejným principu jako vodní, ne? A co takhle chladič vytáhnout napustit vodou a přidat do ní přípravek na lepení dír v chladiči a nějak v něm nechat kolovat vodu? Teoreticky by to mělo funguvat, tenrát jsem lepil chladič stejným způsobem na Omeze a bez problémů.
Nebo?
novej asi kolem 4-5000,-, co?
Tohle téma si přečti a zapomeneš hned na pokusy o opravu. Mluví se tam, sice o chladiči motoru, ale s klimou je to pobné - spočítej si jenom kolik stojí náplň a v případě nepovedené opravy další náplň. Věř že oprava s sebou může přinést víc problémů než je zdrávo a výsledný efekt může být několikanásobně dražší než cena nového chladiče. http://www.bmwklub.cz/modules.php?name= ... =chladi%E8
Tak jestli chceš, tohle jsem absolvoval a mám to za sebou. Mám nyní 3 opravované chladiče a mám za sebou 3 plnění. Cena 1.500,- Kč za 1,9 kg náhražkovýho chladiva do freonovýho okruhu je asi super, ale stejně to zamrzí. Hliník letovat nejde, svařování při malých tlouš?kách trubiček taky nehrozí a lepení vždy povolilo. Jednat tlaky, pak mastnota a hlavně menší molekuly. Tlakové zkoušky vzduchem vždy OK i na 10 atmosfér, ale chladivo vždy uteklo do měsíce. Mám jiný chladič a už 2 roky pohoda!!!
firerescue píše:Jestli chceš můžu ti sehnat za 2500tis starší,ale pěkný
ne už není třeba, mám objednaný nový, starší jsem taky mohl mít, ale rozmyslel jsem si to, nemá to fakt cenu, příští rok bych to mohl řešit znova a to se mě fakt nechce.
Každopádně dík za nabídku.
Starší málokdy stojí víc jak 500,- Kč, ale záleží na koncepci - jak má ty hliníkový spojky, nejspíš půjde rovnou do sběru a proděláš na zbytečným plnění.
firerescue píše:Jestli chceš můžu ti sehnat za 2500tis starší,ale pěkný