Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
Debata o hovně...
-
- Kontaktovat uživatele:
Maxiczech píše:8O A co to celé předělat na novou pětku r.v. 2005![]()
Mám BMW řady 5 také Touring v sociálce a tyhle hovadiny nejsem nucen řešit. Protože už všechno to, o čem vy toužíte mám v základu. Nic proti vám kluci. Ale každý ví, komu tohle patří.![]()
![]()
Mno.. skoro všem...
![]()
![]()
jj vzpomenu si na tva slova v lednu, az vztanu, dalkovym zapnu bufika a po snidani sednu do vyhrate kuze..... zatim co ty budes nekde litat se skrabkou a pak vevnitr 10 minut mrznout..... ale hlavne ze mas vzadu led diody

Jo o tvým komplexu z výbavy vím,už jsem tohle forum pročítal když jsem se rozhodoval jaký že to auto vlastně chci.Dá rozum že pakliže máš 2002,máš asi tyhle věci....Máme sice jednu společnou vlastnost-spořivost(nebo nedostatek škváry
)Ty si ušetřil na výbavě,já to radši koupil lehce ?uklý,já tam zase mám motor atd.Nicméně těmhle debatám jsem se chtěl vyhnout,říkal jsem si že nebudu hned ošklivej,napadlo mě že bych napsal poznámku aby ses nevyjadřoval,no nic,prosím Tě o to teď.Já Tě budu na oplátku taky ignorovat a bude to OK.

RuDoSh píše:Maxiczech píše:8O A co to celé předělat na novou pětku r.v. 2005![]()
Mám BMW řady 5 také Touring v sociálce a tyhle hovadiny nejsem nucen řešit. Protože už všechno to, o čem vy toužíte mám v základu. Nic proti vám kluci. Ale každý ví, komu tohle patří.![]()
![]()
Mno.. skoro všem...
![]()
![]()
jj vzpomenu si na tva slova v lednu, az vztanu, dalkovym zapnu bufika a po snidani sednu do vyhrate kuze..... zatim co ty budes nekde litat se skrabkou a pak vevnitr 10 minut mrznout..... ale hlavne ze mas vzadu led diody
Lepší lítat kolem auta se škrabkou, než s hasičákem.

Maxiczech píše:RuDoSh píše:Maxiczech píše:8O A co to celé předělat na novou pětku r.v. 2005![]()
![]()
Mno.. skoro všem...
![]()
![]()
Lepší lítat kolem auta se škrabkou, než s hasičákem.Až zapneš dálkovim bufíka.
Netvrdím, že mám auto v plný palbě. Budu se zase opakovat. Koupil jsem BMW, které mi naprosto se vším všudy vyhovuje. To? vše.
Jinak k té kůži. Je to luxus, ale naprosto nejhorší čalounění, které může v autě nebo v bytě být. Vím o čem mluvím. Co v létě? Zapínáš dálkovým klima? Lezeš do vychlazeného vozu? Co sedačky? Mrazivě vychlazené?
![]()
Jak dlouho čekáš v létě ty, než ti klima vychladí interier? 10 minut to nebude, co? A když lezeš ven, jak dlouho vyháníš vlka z auta?
![]()
Jojo klasicke kecy od cloveka, co kuzi v aute nema. Ja s tim, ze by byly sedacky v lete nejak prehrate nikdy nemel. Narozdil od obdobi, kdy sem jezdil autem s cernym vnitrkem bez kuze, to bylo maso, se na tu sedacku nedalo ani sahnout...Nehlede na ty hnusne fleky, kdyz do latkove sedacky sednes v mokrych vecech, fuj...
bpytlik píše:Maxiczech píše:RuDoSh píše:[quote="Maxiczech"]8O A co to celé předělat na novou pětku r.v. 2005![]()
![]()
Mno.. skoro všem...
![]()
![]()
Netvrdím, že mám auto v plný palbě. Budu se zase opakovat. Koupil jsem BMW, které mi naprosto se vším všudy vyhovuje. To? vše.
Jinak k té kůži. Je to luxus, ale naprosto nejhorší čalounění, které může v autě nebo v bytě být. Vím o čem mluvím. Co v létě? Zapínáš dálkovým klima? Lezeš do vychlazeného vozu? Co sedačky? Mrazivě vychlazené?
![]()
Jak dlouho čekáš v létě ty, než ti klima vychladí interier? 10 minut to nebude, co? A když lezeš ven, jak dlouho vyháníš vlka z auta?
![]()
Jojo klasicke kecy od cloveka, co kuzi v aute nema. Ja s tim, ze by byly sedacky v lete nejak prehrate nikdy nemel. Narozdil od obdobi, kdy sem jezdil autem s cernym vnitrkem bez kuze, to bylo maso, se na tu sedacku nedalo ani sahnout...Nehlede na ty hnusne fleky, kdyz do latkove sedacky sednes v mokrych vecech, fuj...[/quote]
Hele ty pytliku..

-
- Kontaktovat uživatele:
Pavel píše:Fazeey píše:Nevrze vam pri seslapnuti nekomu spojka? Me teda vrzala predtim i na A4 ale tohle je fakt rachot
mě vrže...musím to skusit stříknout nějakým tím sráčem
kdybych vedel co kde striknout tak to udelam taky

-
- Kontaktovat uživatele:
Maxiczech: Zase chytrej jak rádio. Seděl jsi někdy na opravdové kůži nebo sis někde připařil prdel na kožence? Kůže je naprosto vynikající materiál, po dvou autech v kůži a dvou v hadru, můžu směle prohlásit, že kůže je daleko lepší, a to hlavně V LÉTĚ. Samozřejmě, jestli jezdíš ve slipech, pak se mnou nemusíš souhlasit 

-
- Kontaktovat uživatele:
Maxiczech píše:RuDoSh píše:Maxiczech píše:8O A co to celé předělat na novou pětku r.v. 2005![]()
![]()
Mno.. skoro všem...
![]()
![]()
![]()
![]()
ne 10 minut ne..... neco kolem minuty, max dvou..... automaticke odvetravani asi taky neznas

Vlka z kuze jsem mel jen jednou...... to bylo 40°C, nesla klima a jel jsem po dalnici, tak se nedalo ani otevrit okno...... ale to bylo jeste v e34...
RedBaron píše:Maxiczech: Zase chytrej jak rádio. Seděl jsi někdy na opravdové kůži nebo sis někde připařil prdel na kožence? Kůže je naprosto vynikající materiál, po dvou autech v kůži a dvou v hadru, můžu směle prohlásit, že kůže je daleko lepší, a to hlavně V LÉTĚ. Samozřejmě, jestli jezdíš ve slipech, pak se mnou nemusíš souhlasit
Dle tvého Nicku usuzuji, že jezdíš pouze ve společenských šatech a v kufru máš golfové hole.