Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
E39 535iA vodní pumpa
-
- Klubové ID: 989
Jsem ze Strakonic, to jsou Jižní Čechy (kdybys náhodou nevěděl). A jak to souvisí s mojí otázkou ohledně vodní pumpy s KOVOVÝMA lopatkama pro E39 535iA 173kW?Maxiczech píše:Bylo by hřejivé a milé, kdyby jsi alespoň napsal, odkud jsi..Birkoff píše:Sháním kontakt na výrobce/prodejce na vodní pumpu s KOVOVÝMA lopatkama pro E39 535iA 173kW. Máte někdo tip?
Myslel jsem to dobře.Birkoff píše:Jsem ze Strakonic, to jsou Jižní Čechy (kdybys náhodou nevěděl). A jak to souvisí s mojí otázkou ohledně vodní pumpy s KOVOVÝMA lopatkama pro E39 535iA 173kW?Maxiczech píše:Bylo by hřejivé a milé, kdyby jsi alespoň napsal, odkud jsi..Birkoff píše:Sháním kontakt na výrobce/prodejce na vodní pumpu s KOVOVÝMA lopatkama pro E39 535iA 173kW. Máte někdo tip?

Zavolej si sem:
http://www.kvauta.cz/auta-seznam.php/au ... dily-kubes
Kupuju u něj všechno a jsem max.spokojenej.
Pumpu jsem kupoval na e34 a na 99% měla ty lopatky kovový,protože říkal že to dělá firma co to dodává do prvovýroby.
Zkus to za zeptání nic nedáš
http://www.kvauta.cz/auta-seznam.php/au ... dily-kubes
Kupuju u něj všechno a jsem max.spokojenej.
Pumpu jsem kupoval na e34 a na 99% měla ty lopatky kovový,protože říkal že to dělá firma co to dodává do prvovýroby.
Zkus to za zeptání nic nedáš
-
- Klubové ID: 989
Koukni, mám dodavatelů (kamarádů) asi 6 kolem sebe +-15km, jen jsem chtěl vědět kdo z výrobců dělá ty kovový lopatky. Takže: pravděpodobně Graf a taktéž Hepu.Maxiczech píše:Myslel jsem to dobře.Birkoff píše:Jsem ze Strakonic, to jsou Jižní Čechy (kdybys náhodou nevěděl). A jak to souvisí s mojí otázkou ohledně vodní pumpy s KOVOVÝMA lopatkama pro E39 535iA 173kW?Maxiczech píše: Bylo by hřejivé a milé, kdyby jsi alespoň napsal, odkud jsi..Ohldedně dodavatele nejblíže tvému bydlišti. Ale pokud reaguješ takhle, tak a? ti poradí ostatní. Máš tady z čeho vybírat, tak do toho
![]()
![]()
![]()