Pomoc!! už si nevím rady. Mám nivoregulaci a nějak mi to začalo zlobit. Auto stojí víc nakloněné na pravou stranu. Kompresor funguje, dráty jsou v pořádku, tak nevím kde hledat. Dá se s tím něco dělat. Jedná se o touring 528 E39. Díky moc za každou radu
Doktor1 píše:Na diagnostice přečíst chyby,srovnat výšku a načíst nulový hodnoty. Pokud tam není žadná jiná vada,tak to bude ok...
Můžeš se prosím rozepsat jak se srovnává výška? žil jsem v domnění že je to systemem spojených nádob stejně jako u e34.
Born to be for BMW 344ic E30 +320dT E46+ Superb II combi+A6 Allroad+Š1000MB+MAN TGA+Peugeot Boxer,307SW,6x Berlingo,Avia,JCB,Gilera,Stadion S11 EX: MGA roadster, E30 318i, 325e, 318i, E36 323i/LPGi,318iA, 328i, E46 328iT, E46 320d
Doktor1 píše:Na diagnostice přečíst chyby,srovnat výšku a načíst nulový hodnoty. Pokud tam není žadná jiná vada,tak to bude ok...
Můžeš se prosím rozepsat jak se srovnává výška? žil jsem v domnění že je to systemem spojených nádob stejně jako u e34.
musí se srovnat výška auta vůči ose kol diagnostikou. Teď jsem také řešil problém s nivem, vyměnili mě zadní tlumiče a začlo to blbnou. Nevím jak,ale podařilo se jím nalomit drát u konektoru čidla výšky auta a celé se zvedlo do maximálky nahoru.
Jediná možnost! To jsou dotazy, to by jeden blil.. Nebo píchnul.. Mám dost, ty vole..
asi jsem natvrdlej ale muzes mi tvou reakci nejak podrobneji vysvetlit?
Natvrdlej jsem možná já. Nebo reaguji tak nějak spontáně, i když asi né vždy úplně v pohodě. To co píše za problém autor tohoto příspěvku, vypadá jen na měch, jak píšeš ty. Jinak takhle rychle z hlavy nevim, co bych ti měl podrobněji vysvětlovat. Kompresor v pohodě, kabely O.K. Co jiného to může být? Proto jsem psal, další snad jen prasklá pneu..