Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 😉

Tlačítko BC na E39

Vše o E12, E28, E34, E39, E60/E61, F07, F10/F11, G30/G31
Odpovědět
Zpráva
Autor
Pavel
Klubové ID: 56

#1 Příspěvek od Pavel »

kluci prosím o radu..přestalo mě fungovat tlačítko od BC....mačkám,mačkám a ono nic..jen tam mám furt průměrnou spotřebu a ani nejde vymazat...prostě to nereaguje..jde to opravit...popřípadě namá někdo páčku blinkru na prodej - pokud by to nešlo spravit???Děkuji....je to E39 tds menší displej BC
Maxiczech

#2 Příspěvek od Maxiczech »

Pavel píše:kluci prosím o radu..přestalo mě fungovat tlačítko od BC....mačkám,mačkám a ono nic..jen tam mám furt průměrnou spotřebu a ani nejde vymazat...prostě to nereaguje..jde to opravit...popřípadě namá někdo páčku blinkru na prodej - pokud by to nešlo spravit???Děkuji....je to E39 tds menší displej BC
Možná bych tak na hodinku odpojil baterku. Jsou to takové opravy "echt", ale za pokus nic nedáš. Voni se tam ty relatka a ta elektronika tak nějak pomilujou :wink: a může to zase fachat. Jinak bych asi neměnil celou páčku. Vypadá to na toho sviště (mikrospínač).. :(
Milda

#3 Příspěvek od Milda »

Většinou bývá přelomený káblík v místě ohybu u sloupku řízení.Odmontuj plasty pod volantem a uvidíš otvor v páčce kterou dáváš blinkr.V tom otvoru je káblík.To je to kritické místo,zkus s ním pohybat.
Odpovědět