Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

chlazení

Vše o E12, E28, E34, E39, E60/E61, F07, F10/F11, G30/G31
Odpovědět
Zpráva
Autor
guiver
Kontaktovat uživatele:

#1 Příspěvek od guiver »

tak sem si byl na vrakarně pro indukční cívku a jak sem tak sháněl majitele tak koukám pod auto tam to vypadalo jak když otočí kohoutek na umyvadle i když jen trochu no přišel sem cca o litr vody jelikož to bylo daleko od domu v horních dolní a nebyl kdo by mi tam mohl pomoct vybavyl sem se vodou a odjel 20 km opatrně s očima na teploměru ale vše v poho zastavím doma du to okouknout a hle neubyla ani kapka nemluvě o tom že motor byl suchej jak kdyby tam nikdy nic neteklo za dva dny sem stim popojel a celí se to opakovalo s rozdílem toho že tentokrát se zavzdušnilo potrubí teklo to někde pod pumou ale nevím přesně na horkej motor moc nešahne místa je tam málo za studena to nedělá :cry: co by to mohlo bejt ???? Těsnění pod pumou ??? pumpa??? a když jí vyndám jak poznám že je v háji ???? nebo sou tam nejaký zámrazový nebo přetlakový pojistky??? mám pocit že to přestane tect potom co to odšpuntuju a ujde tlak jinak mám E34 M50 2,0
Odpovědět