Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
chlazení
-
- Kontaktovat uživatele:
tak sem si byl na vrakarně pro indukční cívku a jak sem tak sháněl majitele tak koukám pod auto tam to vypadalo jak když otočí kohoutek na umyvadle i když jen trochu no přišel sem cca o litr vody jelikož to bylo daleko od domu v horních dolní a nebyl kdo by mi tam mohl pomoct vybavyl sem se vodou a odjel 20 km opatrně s očima na teploměru ale vše v poho zastavím doma du to okouknout a hle neubyla ani kapka nemluvě o tom že motor byl suchej jak kdyby tam nikdy nic neteklo za dva dny sem stim popojel a celí se to opakovalo s rozdílem toho že tentokrát se zavzdušnilo potrubí teklo to někde pod pumou ale nevím přesně na horkej motor moc nešahne místa je tam málo za studena to nedělá
co by to mohlo bejt ???? Těsnění pod pumou ??? pumpa??? a když jí vyndám jak poznám že je v háji ???? nebo sou tam nejaký zámrazový nebo přetlakový pojistky??? mám pocit že to přestane tect potom co to odšpuntuju a ujde tlak jinak mám E34 M50 2,0