E34 525i.Tak jsem vyměnil vadné spodní přední ramena a třepe se to při brždění ještě víc,ani ne tak do volantu,spíš celé auto.Na geometrii ,že mám špatný záklon (nedá se seřídit).Je to špatným horním uložením tlumiče,tlumičem,nebo něčím jiným?
kindera píše:E34 525i.Tak jsem vyměnil vadné spodní přední ramena a třepe se to při brždění ještě víc,ani ne tak do volantu,spíš celé auto.Na geometrii ,že mám špatný záklon (nedá se seřídit).Je to špatným horním uložením tlumiče,tlumičem,nebo něčím jiným?
Maš origo kotouče a destičky?
Spíš bych věnoval pozornost brzdícím segmentům, než ramenám..
Origo kotouče a destičky nemám,ale před i po výměně jsem se třepání nezbavil.Potom jsem tam dal letní kola na205/55 R16 a ještě horší,Výměna spodních předních ramen ještě horší.Jsem z toho na prášky.Já vím,že je to věčný téma,ale každá rada nad zlato.V servisu taky neví.
kindera píše:Origo kotouče a destičky nemám,ale před i po výměně jsem se třepání nezbavil.Potom jsem tam dal letní kola na205/55 R16 a ještě horší,Výměna spodních předních ramen ještě horší.Jsem z toho na prášky.Já vím,že je to věčný téma,ale každá rada nad zlato.V servisu taky neví.
Woe to je fakt divný.. Kdy to začalo? Z ničeho nic? Bo si vymetl nějakou díru? Co popisuješ vypadá s největší pravděpodobností na nevyvážené pneu. Dělá to jen při brždění, bo i při jizdě?
Pokud se to výměnou kol změnilo, tak bych zkusil ještě nějakou třetí sadu, jenom přendat a projet. A? v tom neutopíš majlant a nezůstaneš tam, kde jsi.
Aj kamarátovy to stále robilo na 325. všetko povymieňal a nakoniec zistil, že mal na oboch kolesách ktoré skúšal prehadzova? vadné pneumatiky. A ešte ma napadla 1 vec - vôla v ložiskách. BMW je v predu na to háklivé kvôli hmotnosti, najmä ak tam boli obuté pneu typu napr 235 xx...
Zdar,taky to řešíme s kamarádem.Já mám 205/R16 a on myslím 235/R17.Třese se spíš auto.Vypadá to že je to při určitý rychlosti,ale ne vždy.Někdy i při brždění.Převáženo,čepy zkotrolovány,nové kotouče a destičky.A nic.Jsou tady totiž tak zkurvené silnice ve kterých jsou vyjeté koleje(vetšinou od kamionů) do kterých se osobák prostě nevejde.Pak jedo kolo vlastně jede klidně na nějaký hraně.To? můj názor.projel jsem to na nový silnici na obchvatů Tábora a auto bylo OK.Silnice tu stojej za hovno.To? můj názor.
Půjčím si ještě kola od švagra,ale mě to ještě při tom větším brždění táhne do leva.Ty Vibrace při jízdě jsou od 105 do 115 a při brždění od 130 do 90km/h.V těch kolejích to taky plave.
George_007 píše:Ahoj uz si to vyresil? ja mam uplne stejnej problem....Uz nevim co mam vymenit
Zkuste sundat kola a ocelovým kartáčem opucovat dosedací plochu na brzdovem kotouči a disku.Na spoustě aut /BMW/ to pomohlo a ušetřilo to hodně peněz a nervů.
Tak jsem zatím tam dal od švagra plecháče R15 a to třepání při brždění bylo menší,zjistil jsem ještě vadné horní ramena,tak je v pondělí budu měnit.Dosedací plochy kotoučeů chci taky očistit,ale ještě nevolali z Horimexu,že přišli šrouby pro uchycení kotoučů.Musím je odvrtat.Dost mě to s... .Může to dělat i střední tyč řízení?Zdá se mi,že tam u těch čepů je taky vůle.
Tak už to mám vyřešené.Nejprve výměna všech ramen,stabilizátorů,kotoučů za brembo,destičky textar,tlumiče kayaba a nové gumy bridgestone turanza 215/55 R16.Už se nebojím zabrzdit.Teď je to super jízda
kindera píše:Tak už to mám vyřešené.Nejprve výměna všech ramen,stabilizátorů,kotoučů za brembo,destičky textar,tlumiče kayaba a nové gumy bridgestone turanza 215/55 R16.Už se nebojím zabrzdit.Teď je to super jízda
kindera píše:Tak už to mám vyřešené.Nejprve výměna všech ramen,stabilizátorů,kotoučů za brembo,destičky textar,tlumiče kayaba a nové gumy bridgestone turanza 215/55 R16.Už se nebojím zabrzdit.Teď je to super jízda
To máš na Baworu kola jen 215
Na E34 525i predepsany rozmer.
Já měl tenhle rozměr na TDS-u a vypadalo to pěkně... Navíc TDS-o mělo 143 koní, tam němělo cenu ládovat nějaký mega gumy....
nechapu posedlost nekterych lidi na co nejvetsi kola, nejsirsi gumy a nejnizsi profil... na nase silnice je to kolikrat k hovnu a kdo najezdi 50 000km si jak jouda nebude davat na auto nejaky 20" 245/35 auto a podvozek trpi, nizkej komfort a hnusna jizda ve vyjetejch kolejich...