Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
Zabezpeční
ak chce niekto chlastat.. nech ide dobaru... bavte sa k veci...Maxiczech píše:Jestli nechlastas nahodou ty! Prave proto asi dosah neresi, ne?alp píše:Maxiczech píše: GSM dosah neřeší.
moc chlastas ne ? GSM bych zrovna rekl ze dosah ma nejvetsi z moznych technologii ....
Ak si zrovna nezaplatis satelitne sledovanie .. tak GSM poskytuje najvacsie pokritie. Ja osobne si myslim ze ak ti niekto schopny chce auto ukradnut... tak ti ho hukradne.
Ja osobne mam zatial stastie v tom, ze sa mojho auta boja hehe
njn.... černí si auta nekradouCatalyst píše:To je jednoduche... ked vystupi z E34 21r chalanisko a za nim je kolona dalsich 8 velkych bawosov + jedna osmica.... s nalepkami Black Angels to ma odstrasujuci efekt hehe...Pavel H píše:Proč se ho bojí?Catalyst píše:

Bych se ho bal asi taky.. aby me nejakej plech nebo nahradni dil nezranil..Catalyst píše:ak chce niekto chlastat.. nech ide dobaru... bavte sa k veci...Maxiczech píše:Jestli nechlastas nahodou ty! Prave proto asi dosah neresi, ne?alp píše:
moc chlastas ne ? GSM bych zrovna rekl ze dosah ma nejvetsi z moznych technologii ....
Ak si zrovna nezaplatis satelitne sledovanie .. tak GSM poskytuje najvacsie pokritie. Ja osobne si myslim ze ak ti niekto schopny chce auto ukradnut... tak ti ho hukradne.

Podle čeho usuzuješ, že jeho auto je ve špatném stavu? To že má e34 neznamená, že to auto není ve výborném stavu.Maxiczech píše:Bych se ho bal asi taky.. aby me nejakej plech nebo nahradni dil nezranil..Catalyst píše:ak chce niekto chlastat.. nech ide dobaru... bavte sa k veci...Maxiczech píše: Jestli nechlastas nahodou ty! Prave proto asi dosah neresi, ne?
Tohle je web o bmw a lidech, který těmhle autům fandí a ne web, kde se lidi pomlouvají a urážejí. Na to existuje třeba idnes.cz. Pokud to není někdo schopnej respektovat, tak a? se odporoučí jinam.
Maxiczech píše:Bych se ho bal asi taky.. aby me nejakej plech nebo nahradni dil nezranil..Catalyst píše:ak chce niekto chlastat.. nech ide dobaru... bavte sa k veci...Maxiczech píše: Jestli nechlastas nahodou ty! Prave proto asi dosah neresi, ne?
No ak sa tak staras o auto tak teoreticky to je mozne... ak si ale normalny clovek a autu das co potrebuje tak mne osobe E34 Mpacket sedi najviac co sa dizajnu tyka. Priznavam ze ten 7kvalt z novej Mky by sa mi lubil... ale kto na to ma hehe
Speedy píše:Podle čeho usuzuješ, že jeho auto je ve špatném stavu? To že má e34 neznamená, že to auto není ve výborném stavu.Maxiczech píše:Bych se ho bal asi taky.. aby me nejakej plech nebo nahradni dil nezranil..Catalyst píše: ak chce niekto chlastat.. nech ide dobaru... bavte sa k veci...
Tohle je web o bmw a lidech, který těmhle autům fandí a ne web, kde se lidi pomlouvají a urážejí. Na to existuje třeba idnes.cz. Pokud to není někdo schopnej respektovat, tak a? se odporoučí jinam.
Mas pravdu ... ale z maxicechom to neries... to nema vyznam ..