Je možnost koupit od dovozce 530D kombi, 1999 rok, modrá, béžovo-žlutá kůže, origo navi + další již běžná výbava na el. origo kolech. Je to v Itálii - nebořená, najeto kolem 180.000 km, serviska ? Jinak běžnej stav - super vymazlený to nebude...Prodejní cena kolem 230-240 tis na čistopisu TP. Co vy na to ?
prodejce z Třebíče není, já ve finále bych na to asi nedal peníze dokupy, takže pro mě je to pasé...Ten kluk co to vozí, toho osobně znám, u něj jsem koukal na fotky, nic tomu nebylo vidět. Jak jsem psal bomba stav to asi nebude, ale je pravdou, že venku čas od času se za dobrý peníze sehnat auto dá. Nedávno tam byla E46 320i 1999 rok za 5900 euro-nebořená-musel vzít víc aut najednou, pak dávaj tzv. akční cenu na jedno auto, když jich vezme víc.
Pokud jde o dovoz, tak bych doporučil ze Švýcar. Fakt vymazlený autíčka. Byl jsem v Německu, je tam bazar jenom Baworáků. Tam by jsi určitě vybral, ale ty cenové relace.
Malinko masakr.
No pravda je že z Itálie sou auta většinou šroty,ale tak když je to 2000,tak myslim že za těch pár let ho snad moc zkurvit nestihli ...Ale jestli ho bereš tak jako první bych vystříkal dutiny a spodek - ono v Itálii moc sněhu nemívaj ,a auta tam dou většinou téměř bez ochrany proti těm sajrajtům co máme tady...
Zave má z Itálie e36tku a vypadá dost zachovale, takže záleží pouze na předchozím majiteli. Švýcaři mají pěkné auta, jenže se musí při dovozu platit clo a dph, takže cena je pak někde jinde.
paca píše:Zave má z Itálie e36tku a vypadá dost zachovale, takže záleží pouze na předchozím majiteli. Švýcaři mají pěkné auta, jenže se musí při dovozu platit clo a dph, takže cena je pak někde jinde.
mám taky auto z IT, mělo sice pár parkovacích šrámů, ale jinak v perfektním stavu.
Family wagon: BMW 320dX F31
Summer car: BMW 330i baur TC2 E30
Project car: BMW 1502 E10
City car: Audi A1 1.4tfsi
...co jsem četl recenze, tak docela nadávaj na ty motory, který dávaly do 530D. Většinou radí nekupovat ty se 135 kw ale kupovat ty co šly potom - po roce 2000, že jsou poruchový...
Jinak já to auto neberu, ale jestli má někdo zájem, tak můžu dát kontakt
m.deejay píše:...co jsem četl recenze, tak docela nadávaj na ty motory, který dávaly do 530D. Většinou radí nekupovat ty se 135 kw ale kupovat ty co šly potom - po roce 2000, že jsou poruchový...
Jinak já to auto neberu, ale jestli má někdo zájem, tak můžu dát kontakt
m.deejay píše:Je možnost koupit od dovozce 530D kombi, 1999 rok, modrá, béžovo-žlutá kůže, origo navi + další již běžná výbava na el. origo kolech. Je to v Itálii - nebořená, najeto kolem 180.000 km, serviska ? Jinak běžnej stav - super vymazlený to nebude...Prodejní cena kolem 230-240 tis na čistopisu TP. Co vy na to ?
nema smysl to tady vubec nabizet. kdo na to ma, tak si ho stejne doveze odnekud sam, a zbytek na to proste nema a jen blbe keca