Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

zlobí motor

Vše o E12, E28, E34, E39, E60/E61, F07, F10/F11, G30/G31
Odpovědět
Zpráva
Autor
guiver
Kontaktovat uživatele:

#1 Příspěvek od guiver »

včera sem byl s aute 400 km do ostaravi a zpátky už pocestě tam mi začal vynechávat nějakej válec nebo co to mohlo bejt no zvuk jak traktor a výkon dolu ale jelo to kapaliny stále na svých místech a teploty v normálu párkrát se mi to stalo už dřív ale jen na rozjezdu za studena v nízkejch otáčkách dnes ráno sem to startnul a nic přede jako dřív neví někdo co to je ???? nebo co by to mohlo bejt furt mám pocit že by to mohlo bejt něco se svíčkama
guiver
Kontaktovat uživatele:

#2 Příspěvek od guiver »

tak to mám hotovo vyměnil sem poslední svíčku a jede to
guiver
Kontaktovat uživatele:

#3 Příspěvek od guiver »

tak to nebyla jen svíčka protože se to po dvou dnech vrátilo tak co s tím ??? :?
Maxiczech

#4 Příspěvek od Maxiczech »

guiver píše:tak to nebyla jen svíčka protože se to po dvou dnech vrátilo tak co s tím ??? :?

Většinou se mění všechny svíčky. :( 8O
Možná teď blbne na třetím válci.. :roll:
Milda

#5 Příspěvek od Milda »

POZOR BLÁZEN!!
Maxiczech

#6 Příspěvek od Maxiczech »

Milda píše:POZOR BLÁZEN!!

Tak se jdi léčit a nepruď tady na fóru. :lol: :lol: :lol:
Stejně tady každý ví, co jsi zač. :D
To nám nemusíš pořád psát.. :mad: :lol: :lol:
Pavel H

#7 Příspěvek od Pavel H »

:-)
krakatit

#8 Příspěvek od krakatit »

tak asi vymenit vsechny svicky ne?
landys
Kontaktovat uživatele:

#9 Příspěvek od landys »

Zhavici nebo zapalovaci? Ani jsi nerekl, co to je za motor, ale za jizdy by ta zhavicka asi nevadila :-)
Kdyz uz by vynechaval jeden valec, asi by to nedelalo rachot jako traktor, jen bys mel trosku nepravidelny volnobeh a slabsi vykon. Opet je trochu rozdil, jestli mas ctyrvalec nebo dvanactivalec.
guiver píše:tak to mám hotovo vyměnil sem poslední svíčku a jede to
Bambim
Kontaktovat uživatele:

#10 Příspěvek od Bambim »

guiver píše:tak to nebyla jen svíčka protože se to po dvou dnech vrátilo tak co s tím ??? :?

Citim s tebou, mam uplne stejny problemy. Vcera jsem byl na diagnostice a rekli mi ze mam spatny civky a ze tyhle civky se davaly v 1993 naposledy, protoze byly spatne. Ze pry se vubec divi, ze to jezdi do dneska. Ver, ze ta diagnostika stoji za to to zjistit.
major

#11 Příspěvek od major »

landys píše:Zhavici nebo zapalovaci? Ani jsi nerekl, co to je za motor, ale za jizdy by ta zhavicka asi nevadila :-)
Kdyz uz by vynechaval jeden valec, asi by to nedelalo rachot jako traktor, jen bys mel trosku nepravidelny volnobeh a slabsi vykon. Opet je trochu rozdil, jestli mas ctyrvalec nebo dvanactivalec.
guiver píše:tak to mám hotovo vyměnil sem poslední svíčku a jede to
No když se na ten jeho dotaz pořádně podíváš tak má pod čarou e34 520i. Tudíž svíčka bude asi zapalovací a motor M50 bude tedy mít něco kolem šesti řadovejch válců :D .
guiver
Kontaktovat uživatele:

#12 Příspěvek od guiver »

Omlouvám se za to že sem nepsal motor hned do přízpěvku ale myslel sem že v popisu toho co mám doma to stačí jinak jde skutečně o M50 motor bylo mi řečeno že to muže dělat svíčka nebo ta cívka nad ní a jak tak sem jel přes celou republiku tam a z5 myslel sem že jako na prví kouknu na tu poslední protože tam je nejvíc horko a zátěž a ta byla černá jak bota a i ta glazůra byla hnědě žíhaná zlepšilo se to tedy tak že jde alepoň do ohřátí motoru ale pak se zase odporoučí. Na diagnostice sem ještě nebyl ale teď už sem tam obědnanej
RedBaron
Kontaktovat uživatele:

#13 Příspěvek od RedBaron »

Maxiczech píše:

Tak se jdi léčit a nepruď tady na fóru. :lol: :lol: :lol:
Stejně tady každý ví, co jsi zač. :D
To nám nemusíš pořád psát.. :mad: :lol: :lol:

Nene, Maxiczechu, to jsi nepochopil. Von už s tebou počítal předem... a vida, ukázal ses :lol:
delawega

#14 Příspěvek od delawega »

:D no jak na to kukam tak fenomen maxiczech bude bestseller tohto fora
posledne prispevky sa vdzy zamotaju do prispevku maxiczecha a clovek sa pobavi...
myslim ze zacnem kopirovat dane temy a po case z toho bude dost dobra komedia.
to MILDA: ta tvoja hlaska POZOR BLAZEN ma vzdy dostane do kolen.
hosi len tak dalej paci sa mi to :D zozbierane materialy budem uchovavat v PDF suboroch.

p.s. to maxiczech - prepac ak som sa ta tymto dotkol pretoze zatial som s tebou ziaden konflikt nemal....no ked si citam niektore odpovede na tvoje reakcie, musel si ich naozaj niecim skrtnut po hlave ze takto reaguju.

zelam vsetkym krasny a veseli den s BMW 8)
landys
Kontaktovat uživatele:

#15 Příspěvek od landys »

Me to nepřijde ani zábavné, ani veselé, zejména když to vidím úplně všude. Taky mě to rozhodně nijak netěší a to že se tu objevuje blázen není dobrá vizitka admina, asi by takový člověk měl obdržet banána a neprudit. Teď jsem se na základě mailu hrabal k PC, abych na netu zjistil odpověď na zajímavé téma a místo toho blázen a jeho obdivovatel :-(
delawega píše:posledne prispevky sa vdzy zamotaju do prispevku maxiczecha a clovek sa pobavi...
to MILDA: ta tvoja hlaska POZOR BLAZEN ma vzdy dostane do kolen.
Odpovědět