Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

E46 nebo E39 ???

Vše o E12, E28, E34, E39, E60/E61, F07, F10/F11, G30/G31
Zpráva
Autor
GeorgosAc Čestný člen
Čestný člen

#61 Příspěvek od GeorgosAc Čestný člen »

Maxiczech píše:
Kail píše:to Maxiczech : Přoč po tobě všichni chtěj fotky?No asi to bude tím že ti tady nikdo nevěří,tak těma fotkama by ses mohl aspoň trochu očistit :wink:

Mozna je to divny, ale ja nemam potrebu se nejak ocistovat. A jestli mi nekdo neveri, tak je to jeho problem. Ani necitim potrebu cokoliv komukoliv dokazovat. Kdo tady ma v placu svoje auto? Bylo by mozna prinejmensim usmevne, kdyby tady kazdy musel mit sve auto nejlepe ze vsech stran vyfocene. :lol:
Mozna by se mi lepe komunikovalo (jak vy rikate) o me "social edition" BMW 520i Touring hnanou 170 konma. :lol:

Tady nejde o dokazovani si niceho....... proste jsi to slibil..... a kdo lze.. vsak to znas :D
Maxiczech

#62 Příspěvek od Maxiczech »

GeorgosAc píše:Máxi , docela jsi zklamal , ale neveril jsem ze ty fotky sem das...... tak sup a nestyd se prece nemas za co.
Prece se tak velky chlap nenecha premlouvat ........... :roll:

Zrovna tebe nechapu, proc o to tak usilujes :!:
Mozna me tvuj natlak tak nejak brzdi.. :D
Zkus to jinak.. :lol: :lol:
Maxiczech

#63 Příspěvek od Maxiczech »

GeorgosAc píše:
Maxiczech píše:
Kail píše:to Maxiczech : Přoč po tobě všichni chtěj fotky?No asi to bude tím že ti tady nikdo nevěří,tak těma fotkama by ses mohl aspoň trochu očistit :wink:

Mozna je to divny, ale ja nemam potrebu se nejak ocistovat. A jestli mi nekdo neveri, tak je to jeho problem. Ani necitim potrebu cokoliv komukoliv dokazovat. Kdo tady ma v placu svoje auto? Bylo by mozna prinejmensim usmevne, kdyby tady kazdy musel mit sve auto nejlepe ze vsech stran vyfocene. :lol:
Mozna by se mi lepe komunikovalo (jak vy rikate) o me "social edition" BMW 520i Touring hnanou 170 konma. :lol:

Tady nejde o dokazovani si niceho....... proste jsi to slibil..... a kdo leze.. vsak to znas :D

Leze leze po zeleze. A takhle idiotsky reagujete na moje preklepy vy :!:
stanley07
Kontaktovat uživatele:

#64 Příspěvek od stanley07 »

Nezlob se na mě, ale ty jseš opravdu kokot, kterej nám všem , tady na fóru, jenom leze na nervy. A myslím, že jsem zvolil hodně mírný výraz jak v popisu tvojí osoby, tak v hodnocení našeho postoje k tobě. P.S. Úmyslně v tvém případě nepoužívám velká písmena při oslovování.
Kail

#65 Příspěvek od Kail »

Maxiczech píše:

Necítíš potřebu někomu něco dokazovat?Mno já nevím,tak podle tvé přítomnosti bych řekl že seš tady asi celkem rád,no a já když sem někde rád,tak zároveň chci aby mně lidi tam brali,aby si všichni nemysleli že sem vůl...
Sorry,ale jestli ti nevadí že seš tu u všech za vola,tak na tom že seš vůl asi něco bude ne?Proč sem teda chodíš když tě tu nikdo nechce?Tohle mi fakt připadá že ty sem chodíš fakt jenom proto aby si všechny buzeroval...
stanley07
Kontaktovat uživatele:

#66 Příspěvek od stanley07 »

Chodí sem jenom proto. Je to nějakej zamindrákovanej 14 letej kluk a tak jak chce mu to tady všichni žerem i s tím jeho namistrovaným vozovým parkem. Nejlepší by bylo, aby jsme vůbec nereagovali na jeho přihlouplý reakce na cokoli....
Kail

#67 Příspěvek od Kail »

stanley07 píše:Chodí sem jenom proto. Je to nějakej zamindrákovanej 14 letej kluk a tak jak chce mu to tady všichni žerem i s tím jeho namistrovaným vozovým parkem. Nejlepší by bylo, aby jsme vůbec nereagovali na jeho přihlouplý reakce na cokoli....

No asi jo,ale já bych teda neřek že mu to tady všichni žerem :) ...Ale je to asi jediný rozumný vysvětlení,páč mi totiž pořád nejde do hlavy,jak se mu tady může líbyt :?: ...Já když chodím na nějaký fórum tak proto abych se tam odreagoval,abych tam pokecal s dobrejma lidma (i když často o kravinách :lol: ),ale když bych tu nebyl výtanej tak bych sem asi nelez...Jeho pobyt tady musí bejt spíš stresující než odreagující :twisted:
error-motohanz

#68 Příspěvek od error-motohanz »

hele sou tu takovy typci, treba kalos, to das inzerat a on napise ze to je zborka a ze vsichni sme curaci.....fajn...on tu nemuze prodat auto tak to kazi vsem.....tak to je....mezi lidma jsou chudaci proste..... :wink:
krakatit

#69 Příspěvek od krakatit »

Maxiczech píše:

vis co je social edition? Sedma bez parkovacich cidel 8)
Kail

#70 Příspěvek od Kail »

krakatit píše:
Maxiczech píše:

vis co je social edition? Sedma bez parkovacich cidel 8)

Asi tak nějak,on Maxiczech pořád nechce pochopit čemu se říká social edition,to neznamená že se ti tady někdo vysmívá,prostě to znamená auto v základu nebo prostě s chudou výbavou :wink:

PS : A neni to zažitý jenom tady,pokud vím tak se to říká snad uplně všude...
vally
Kontaktovat uživatele:

#71 Příspěvek od vally »

Já se nechci Maxiczecha nějak zastávat, ale podle mě to všechno vzniklo kvůli hlouposti - jste se dohadovali, jestli do auta dát nebo nedát silnější žárovky - tam jste se pohádali jako malý kluci a od tý doby se to veze... Neříkám že všichni, ale spousta z vás se do něj pouštíte, a? napíše cokoliv... je fakt, že reaguje, tak jak reaguje, ale já bych asi nebyl jinej... Soudím tak podle sebe, jelikož s ním nemám žádný problém a reagujem si na své příspěvky naprosto normálně...
Pavel H

#72 Příspěvek od Pavel H »

vally píše:Já se nechci Maxiczecha nějak zastávat, ale podle mě to všechno vzniklo kvůli hlouposti - jste se dohadovali, jestli do auta dát nebo nedát silnější žárovky - tam jste se pohádali jako malý kluci a od tý doby se to veze... Neříkám že všichni, ale spousta z vás se do něj pouštíte, a? napíše cokoliv... je fakt, že reaguje, tak jak reaguje, ale já bych asi nebyl jinej... Soudím tak podle sebe, jelikož s ním nemám žádný problém a reagujem si na své příspěvky naprosto normálně...

Kdepak, to vzniklo daleko dřív. Žárovky byly jen jednou z epizod...
stanley07
Kontaktovat uživatele:

#73 Příspěvek od stanley07 »

Je to přesně tak, jak píše Pavel... Bohužel...
Maxiczech

#74 Příspěvek od Maxiczech »

Pavel H píše:
vally píše:Já se nechci Maxiczecha nějak zastávat, ale podle mě to všechno vzniklo kvůli hlouposti - jste se dohadovali, jestli do auta dát nebo nedát silnější žárovky - tam jste se pohádali jako malý kluci a od tý doby se to veze... Neříkám že všichni, ale spousta z vás se do něj pouštíte, a? napíše cokoliv... je fakt, že reaguje, tak jak reaguje, ale já bych asi nebyl jinej... Soudím tak podle sebe, jelikož s ním nemám žádný problém a reagujem si na své příspěvky naprosto normálně...

To jo no, ale slo o uplne stejnej princip. Jenom jinej nazor. :roll:
Maxiczech

#75 Příspěvek od Maxiczech »

stanley07 píše:Nezlob se na mě, ale ty jseš opravdu kokot, kterej nám všem , tady na fóru, jenom leze na nervy. A myslím, že jsem zvolil hodně mírný výraz jak v popisu tvojí osoby, tak v hodnocení našeho postoje k tobě. P.S. Úmyslně v tvém případě nepoužívám velká písmena při oslovování.

Dekuji za hodnoceni me osoby, ale o to tady snad vubec nejde? Nebo jo? 8O
Taky te neznam, tak te taky hodnotit nebudu. :lol:
Pokud jsi schopen se vylejt timto zpusobem na foru o BMW vozech, tak ses normalni kreten. Pa.. :valentyn:
Hanz Člen Klubu
Člen Klubu

#76 Příspěvek od Hanz Člen Klubu »

Maxiczech píše:
Pavel H píše:

tady nejde o neci nazory, koko :lol: nybrz o tvoji nevedomost+potrebu se realizovat

tyhle sra+ky at maze nekdo jinej, kdo ma potrebu ukazovat svoji toleranci vuci dobytku :-)
“Ability is what you're capable of doing.”
error-motohanz

#77 Příspěvek od error-motohanz »

hehe trosku se nam to zvrhlo zase jinam.... :lol:
Maxiczech

#78 Příspěvek od Maxiczech »

Hanz píše:
Maxiczech píše:
Pavel H píše:[quote="vally"]Já se nechci Maxiczecha nějak zastávat, ale podle mě to všechno vzniklo kvůli hlouposti - jste se dohadovali, jestli do auta dát nebo nedát silnější žárovky - tam jste se pohádali jako malý kluci a od tý doby se to veze... Neříkám že všichni, ale spousta z vás se do něj pouštíte, a? napíše cokoliv... je fakt, že reaguje, tak jak reaguje, ale já bych asi nebyl jinej... Soudím tak podle sebe, jelikož s ním nemám žádný problém a reagujem si na své příspěvky naprosto normálně...

tady nejde o neci nazory, koko :lol: nybrz o tvoji nevedomost+potrebu se realizovat

tyhle sra+ky at maze nekdo jinej, kdo ma potrebu ukazovat svoji toleranci vuci dobytku :-)[/quote]
Ty máš dneska narozeniny? :valentyn:
Proto chlastáš, vi?? :lol:
To jediné tvůj komentář omlouvá. Odhaduji 3,5 promile.. :lol: :lol:
Ale prosím, příště o vozech BMW, jo? Díky. :wink:
Nemáš tady na fóru bratra? :smich:
stanley07
Kontaktovat uživatele:

#79 Příspěvek od stanley07 »

Ty už jinej nebudeš, vi? :D . Napsat to "?", ?i asi dalo hodně práce. Rád bych si te prohlédl v reále. Jestli bys používal stejný výrazy. Myslim, že to ukončím, tedy debety s tebou, snad pouze s vyjímkou toho, že by ses chtěl sejít osobně. Držím ti palce v tvojem dalším přežívání.
Pavel H

#80 Příspěvek od Pavel H »

stanley07 píše:Ty už jinej nebudeš, vi? :D . Napsat to "?", ?i asi dalo hodně práce. Rád bych si te prohlédl v reále. Jestli bys používal stejný výrazy. Myslim, že to ukončím, tedy debety s tebou, snad pouze s vyjímkou toho, že by ses chtěl sejít osobně. Držím ti palce v tvojem dalším přežívání.

"?" :lol: :lol: to je ?rdlo. Sejít se s tebou bude chtít, ale pak z toho couvne, že nemá čas a nebo vůbec nereaguje. Už jsem to zkoušel x-krát. Bojí se, že na něj vezmeš pohrabáč. Je to stejné jako s těmi fotkami.
Odpovědět