Měl by jsi si rozmyslet, na co to auto chceš. Pokud máš rodinku tak doporučuji Touring a je na tobě, zda-li 5 nebo 3. Je jasné, že v pětce místo řešit nebudeš. Pokud rodinu nemáš, tak určitě pěkně vymazlenou trojku sedana. Jen ty bankovky. Možná se vyplatí koupit mlaďase a zadlužit se. Je to spíš na tobě
Tak přeji š?astnou volbu
Zrovna řeším stejný dilema..Ale TDSo už bych taky nechtěl, nejraději bych šel do 530i, ale asi bude jen na 528..
Minulý týden jsem zkoušel 323, na můj vkus je v trojce málo místa u řidiče..
Mn jo no. Těžko se zvyká na menší. Trojka je spíš na sportovnější jízdu. Pětka je pětka.
Kdo jí má, ví o čem píšu.
Taky bych do trojky už asi nešel..
Ale zase na druhou stranu.., myslím, že každý model má své. Často se to liší i věkovou kategorií.
Nejlepší je vytuněná sedma. Takový týpky nechápu. Jak se ze super limuzky dá jednoduše udělat kýč..
to m.deejay ..mel bys proste hodit do placu kolik ti je, jak jsi na tom s rodinou, jestli jezdis mesto nebo mimo, kolik lidi vozis v aute a jakej styl jizdy praktikujes.. a taky svy proporce. pak se da radit.
Martinéz píše:to m.deejay ..mel bys proste hodit do placu kolik ti je, jak jsi na tom s rodinou, jestli jezdis mesto nebo mimo, kolik lidi vozis v aute a jakej styl jizdy praktikujes.. a taky svy proporce. pak se da radit.
Martinéz píše:to m.deejay ..mel bys proste hodit do placu kolik ti je, jak jsi na tom s rodinou, jestli jezdis mesto nebo mimo, kolik lidi vozis v aute a jakej styl jizdy praktikujes.. a taky svy proporce. pak se da radit.
Mno,osobně bych šel do e38 ,ceny sou docela nízko a je to pořádnej koráb...
Ale vzhledem k tomu že ty vybíráš mezi trojkou a pětkou,řekl bych rozhodně pětku,já sem holt prostě na ty větší
Kail píše:Mno,osobně bych šel do e38 ,ceny sou docela nízko a je to pořádnej koráb...
Ale vzhledem k tomu že ty vybíráš mezi trojkou a pětkou,řekl bych rozhodně pětku,já sem holt prostě na ty větší
Kail píše:Mno,osobně bych šel do e38 ,ceny sou docela nízko a je to pořádnej koráb...
akorat ze ta sedma je nejmin obratna....
¨
To jo,ale je to takovej "King of the road"
Ono taky pekna a spolehliva sedma neco stoji a neni problem ji koupit za 150 a 200tis do ni narvat.
Taky záleží na co to auto budeš potřebovat. Jezdíš často dálky ? Nebo jen občas jedeš autem ? No pokud budeš chtít více zablbnout a jezdí vás méně v autě tak vem E46. Pokud jezdíš často a dálky tak určitě E39.
Sám si sepiš seznam pro a proti u obou aut a určitě se v obou autech projeď. At máš přehled.
Nee. Debilní debata nebude .Ale ty tu svojí 3 jí budeš mít taky někde vyfocenou, ne? Prosíííme všichni, dej sem ty fotky všech tvých současných i bývalých aut. Předem ti, určitě za celý BMW klub, děkuji.
Hmm.., tak to je špatný, no. Žádný fotky nebudou. Už sem tady někde psal důvod. Tak si to prosím najdi.
Díky.
Jinak pokud chceš zpochybňovat to, zda-li nějaké BMW mám, tak do toho.
Fotky zkrátka nebudou.
Maxiczech píše:Hmm.., tak to je špatný, no. Žádný fotky nebudou. Už sem tady někde psal důvod. Tak si to prosím najdi.
Díky.
Jinak pokud chceš zpochybňovat to, zda-li nějaké BMW mám, tak do toho.
Fotky zkrátka nebudou.
Je zbytečný tady něco zpochybňovat a zase se hádat jak malý děti,myslím,že je všem jasný jak na tom jsi