Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
Klepání
-
- Klubové ID: 1032
- Kontaktovat uživatele:
No, myslím, že chod pedálu je v normě i když víš jak to je. Subjektivní dojem někdy klame. Rek bych, že jedno ani druhý, jak píšeš, nebude nic hroznýho. Komplet spojku mám za dobrý prachy už pro jistotu objednanou, protože když bude v čudu ložisko udělám jí celou, ale nevím jak finančně náročný je to ložisko na tý mrkvi. Dík za názor a doufám, že do zítra tu přibudou i další 

-
- Klubové ID: 98
Výměna ložiska na mrkvi = rozdělání převodovky, takže, když si jí rozhodíš sám, tak jen ložisko, gufero a drobnosti okolo. Ale to je opravdu jen krajní nouze. Nemyslím, že to bude ono. Více tipuji na tu spojku.stanley07 píše:No, myslím, že chod pedálu je v normě i když víš jak to je. Subjektivní dojem někdy klame. Rek bych, že jedno ani druhý, jak píšeš, nebude nic hroznýho. Komplet spojku mám za dobrý prachy už pro jistotu objednanou, protože když bude v čudu ložisko udělám jí celou, ale nevím jak finančně náročný je to ložisko na tý mrkvi. Dík za názor a doufám, že do zítra tu přibudou i další
-
- Kontaktovat uživatele:
Zklidní se to nad cca 1.200 otáček za minutu?
stanley07 píše:Čus chlapi. Potřebuju konzultaci. Při volnoběhu slyším ze předu auta E39 klepání. Když vyšlápnu spojku, tak to přestane. Někdy jí pustím a je to celkem v klidu a když jí pak sešlápnu a pustím znova, zas to rachtá. Můj tip je nějaký ložisko na převodovce. Co na to ostatní zůčastnění? Dík za názory.
-
- Klubové ID: 1032
- Kontaktovat uživatele:
Tak hotovo! Vyměnil jsem komplet spojku a je klid, takže to bylo to spojkový ložisko. Asi by nebyl problém ani to na ty "mrkvi", ale takhle jsem spokojenej. Servo co teklo už je taky vyměněný, včetně spojovačky a čepu a já se konečně můžu v klidu vozit a kochat se.... Díky za všechny názory a připomínky