Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 😉

rychlomer E34

Vše o E12, E28, E34, E39, E60/E61, F07, F10/F11, G30/G31
Odpovědět
Zpráva
Autor
alexmol

#1 Příspěvek od alexmol »

zdravim.. mam e34 525i M50. Palubku mam s check controlom, elektronicky kilometrovnik. Vsetko ukazuje ako ma, akurat rychlomer zo dna na den prestal ukazovat. Cidlom na diferaku to nebude, prtetoze som spravil skusku budikov (pri otoceni kluciku podrzal cudlik) vsetky budiky nabehli, okrem rychlomera..:-( stretli set sa uz s tym?
stanley07
Klubové ID: 1032
Kontaktovat uživatele:

#2 Příspěvek od stanley07 »

Joo. Skoro na 100% je to na tom diferáku. Buď čidlo, nebo kabely k němu. Já měl ty samý problémy a po repasi čidla a výměně kabelů včetně konektoru bylo všechno O.K.
alexmol

#3 Příspěvek od alexmol »

napriek tomu, ze ani pri teste sa rucicka nepohne? ja by som predpokladal, ze pri teste by sa mala pohnut, vtedy totiz neberie do uvahy cidlo... ci je to nejako inak?
davcer

#4 Příspěvek od davcer »

jj, ja mel naprosto to stejny a u me stacilo jen to cidlo a naskocilo to...tak doufam ze ti to pomuze...jinak chci se zeptat, OBC ukazuje vse - mam velkej, normalne pracuje ale nedokazu skrze CC zapnout test palubovky nebo menit jazyk. vubec nic to nedela, jako bych to nemackal..zkousim to dle navodu ale nic..nemate nekdo zkusenosti?
davcer

#5 Příspěvek od davcer »

p.s. nechci si kuli tomu OBC otevirat new tema, o tom tu bylo uz dost temat, ale poctive jsem prosel vsech 26 stranek a toto tu nikdo neresil - fsem to funguje :( , nevite nahodou??
alexmol

#6 Příspěvek od alexmol »

no ono tie cudliky zvyknu niekedy zoxidovat, alebo co, ja napriklad vyresetujem trip az na 26-ty pokus, o rok sa mi to uz mozno ani nepodari, skratka kontakt:-)
kindera

#7 Příspěvek od kindera »

Jak říkají je to u toho diferáku,já mám podobný problém čas od času to vypadne a na nerovnosti to naskočí
alexmol

#8 Příspěvek od alexmol »

ale nieco mi na tom nesedi... pocitadlo kilometrov a ekonomer funguju noirmalne... takze cidlo asi funguje... este som nemal cas kuknut, no logicky by potom nemal fungovat kilometrovnik, ani ekonomer, nie?
Borec
Kontaktovat uživatele:

#9 Příspěvek od Borec »

Jestli ti funkuje ukazatel ujetých km (tnz pro kontrolu ujedes nejakou vzdalenost o který víš že je nějak dlouhá musí ti to ukazat) jestli ti to ukazuje ok tak je problem v nekde v budíku.
Kdyby bylo čidlo na dieráku KO tak by ti nefungovala ručička rychlosti, ukazatel stavu ujetých km a v některých případech aktuální sptřeba)
Odpovědět