Jsem na tomto foru nováček.Chtěl bych se zeptat.U máho bmw 525tds 2,5 mi odešlo zřejmě těsnění pod hlavou.´Motor nejde nastartovat a při startování líta ven voda z expanzní nádobky chlazení.Je to častá závada u tohoto typu?řešli už to někfo a an kolik vás to vyšlo?Mám najeto 215 000Km.
slyšel jsem, že u BMW a speciálně řady 5 (dokonce někdo tvrdil, že u E39) jsou s motory TDS problémy - praskají hlavy. Skoro se mi tomu nechce věřit - co je na tom pravdy? Jak k tomu dojde (co je důvodem) a jak často se to stává?
Dmitry píše:slyšel jsem, že u BMW a speciálně řady 5 (dokonce někdo tvrdil, že u E39) jsou s motory TDS problémy - praskají hlavy. Skoro se mi tomu nechce věřit - co je na tom pravdy? Jak k tomu dojde (co je důvodem) a jak často se to stává?
U TDS tyhle problémy byly a bylo jedno v jaký to je řadě... byl to snad nejsilnější seriovej diesel ve svý době a neuměli to tenkrát ještě tak vyrobit... Hlavy jim praskali hodně, ale často si za to mohli i majitelé...na TDS musí bejt člověk obzvláš? hodnej....hlavně ho netočit za studena...