mám dotaz od té doby co sem koupil svoji E39 tak pořád tak příjemě vevnitř voní a nikde není žádná vonavka či tak něco tak si říkám že se asi něco lije do klimačky nevíte někdo?co a kam? díky
Pravděpodobně někdo vyčistil klimatizaci - vzduchovody speciálním sprejem od plísně apod., po vyčištění to vydrží delší dobu příjemně vonět. Jednou začas je to potřeba.
A nevoní ještě novotou? Já když koupil svoje, tak ještě trochu novotou vonělo... To vystříkání proti plísním jsem absolvoval minulej rok a když jsem do toho auta sed, tak to se mnou málem šlehlo...a nebylo to tim, že by mě dostala nějaká krásná vůně...
stanley07 píše:Nevíte kdo ten přípravek vyrábí a jak se jmenuje?
Pokud myslis klasicke cisteni klimatizaci,pak normal ve sprayi dela to penu a maji to vsude Elit,AK sam to ted resim a nevim kterej,jistota by byla asi LIQUI MOLY,ale kapanek drazsi
Pokud myslis klasicke cisteni klimatizaci,pak normal ve sprayi dela to penu a maji to vsude Elit,AK sam to ted resim a nevim kterej,jistota by byla asi LIQUI MOLY,ale kapanek drazsi
Mám dost.. Liqui Moly.. Kde to jsem v ústavu?
Zajeď do Bawora a během hodinky ti vyčistěj klimu, a když budeš chtít i parfémují..
Mám dost.. Liqui Moly.. Kde to jsem v ústavu? Zajeď do Bawora a během hodinky ti vyčistěj klimu, a když budeš chtít i parfémují..
Riesenie zajdi do BMW pozname vsetci a neni na oto potreba ziadne forum. Takze taketo trapnosti by uz mohli prestat...
Kelim píše:mám dotaz od té doby co sem koupil svoji E39 tak pořád tak příjemě vevnitř voní a nikde není žádná vonavka či tak něco tak si říkám že se asi něco lije do klimačky nevíte někdo?co a kam? díky