Kuci asi mi teče servo na 39. Začalo řvát při parkování, tak jsem kouknul do nádržky a dost tam chybělo. Dolil jsem a je to celkem o.k., ale když jsem vlezl pod auto je to tam orosený, ale nevím od kud to přesně je. Hydraulika je to určitě, je to do červena. Máte s tím někdo zkušenosti?
Tak jsem si na tom odkazu přečetl , že měl ten dotyčnej ten samej problém co já, ale už tam není, jak to dopadlo.... Pohádka bez konce. Máte ještě někdo zkušenosti s tekoucím servem??
No já to mám taky mokrý i na tý hadici od nádobky. Budu muset umejt celej motor a pak číhat, kde se to objeví. Dík za příspěvek a doufám, že přibudou další.
To servo může prosakovat kdekoliv. Musíš si jen dát tu práci přijít na to kde.
Nejlepší ve dvou. Jeden točit volantem při natočeném motoru, aby byl v hadicích tlak a druhej sledovat, kde to chčije.
stanley07 píše:Tak jsem si na tom odkazu přečetl , že měl ten dotyčnej ten samej problém co já, ale už tam není, jak to dopadlo.... Pohádka bez konce. Máte ještě někdo zkušenosti s tekoucím servem??
No konec se zatím nekonal, protože jsem se na to ještě nedostal a řeším to zatím tak, že to vždycky doleju
ja to mel podobny, hadice zechcany a sem tam pod autem..mechanik to zkontroloval a rikal ze tomu nic neni, ze jedine dat novy hadice od nadobky a dale, a pak se uvidi. pak co je dal, uz to neteklo, ani ted neni potreba dolevat. tot alespon moje zkusenost..
stanley07 píše:Tak jsem si na tom odkazu přečetl , že měl ten dotyčnej ten samej problém co já, ale už tam není, jak to dopadlo.... Pohádka bez konce. Máte ještě někdo zkušenosti s tekoucím servem??
No konec se zatím nekonal, protože jsem se na to ještě nedostal a řeším to zatím tak, že to vždycky doleju
Tak jsem byl s autem na zvedáku a teče to u manžety na pravý straně. Dost. Doufám, že existuje jiná možnost, než to celý vyměnit.... Tak se nestydte a radte, co se do mě vejde. Dík
stanley07 píše:Tak jsem byl s autem na zvedáku a teče to u manžety na pravý straně. Dost. Doufám, že existuje jiná možnost, než to celý vyměnit.... Tak se nestydte a radte, co se do mě vejde. Dík
Nejlepsi je nechat provest repasi. Nove je za dardu a kdyz uz to bude venku, tak udelat cele.
No do Autecu jsem nevolal, ale v Ústí v Bmw Auto Grál mi řekli, že nee. Tak nevim. Někdy i nerozebiratelný jde opravit, ale v tomhle případě teda nevim. Řekli mi, že 39 na to trpěj. Zkusim někde sehnat jiný z nějaký bouračky.
Taky by mě zajímalo, jestli mi do mojí r.v.1996 půjde servo třeba z r.v. 2000. Jestli už tam je servotronik, jako že asi jo, tak to tam zřejmně nedám... Dík za další názory...