Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
Chladic
Chlopi ... zacal mi tiect chladic.
Voda z neho strieka zpod blendy pod okruhom pre kurenie. Cim sa to da zalepit...?
Uz som to skusal epoxidom .. ale nechitilo mi to dobre.
Napadla mi jedna teoria.. ale neviem ci to mam skusit.. z vonku to nechytilo ..
ale teoreticky keby som trosku dal z vnutra ... stuhnuty epoxid prichyteny na stene chladica.. by mohol vydrzat tlak... mohlo by to zafungovat ako jednocestny ventil...
Co vy na to ?
Voda z neho strieka zpod blendy pod okruhom pre kurenie. Cim sa to da zalepit...?
ale teoreticky keby som trosku dal z vnutra ... stuhnuty epoxid prichyteny na stene chladica.. by mohol vydrzat tlak... mohlo by to zafungovat ako jednocestny ventil...
Co vy na to ?
1. Najít přesnou skulinuCatalyst píše:Chlopi ... zacal mi tiect chladic.
Co vy na to ?
2. Nejlépe zaletovat mosazí.
Pokud by to bylo v žebrování, tak to v pohodě v místě ulámej, očisti a mosazí zaletovat.

Zdar,je to tak měsíc co mi začal chcát chladič.Nalil jsem nějakou sračku do kapaliny,která to vytěsní
(řešení tak na 1 až 2 roky).Bohužel jsem měl smůlu a nepomohlo to.Zašel jsem do opravny chladičů,kde mi řekli že je KO
.Ptal jsem se proč a odpověd byla"vyžranej spodek od soli".Takže jsem si nechal dát novej měděnej střed,patky mi nechali a stála mě ta sranda pouhých 4800,-korunek
Novej chladič i s patkama stojí asi kolem 6000,-kč.)
Takže Ti přeju levnější řešení čau 

-
- Klubové ID: 710
- Kontaktovat uživatele:
Napiš Kühler BMW Exx, nebo Wasserkühler BMW Exx (xx je tvůj model a není to nutný) a máš to tam. Jinak to "ü" napíšeš jako ALT129Catalyst píše:Marwin píše:Catalyste, já měl taky ten problém. Řešení jsem našel na E-Bay. Poslali mi nový chladič (originál Behr) za 150,-EUR se zárukou. To je asi lepší řešení než zkoušet různá lepidla
Fajn ... a pod cim si to dal vyhladavat ?

-
- Kontaktovat uživatele:
Plast se da opravit, staci mit trochu zkusenosti s pajenim/leptanim plastu.. Teda pokud se ten plast nerozpada uplne na prach.. coz je taky docela casto k videniCatalyst píše:To jasne bojs len 20 000 som na novy nemal.
Uz dost ze potrebujem novu vahu vzduchu.
Ale ked to stoji okolo 5 .. to sa este da.
Len na E-bay som nenasiel pre V8.
Este by sa mozno dalo vymenit len ten plast... vie to niekto u vas ?
Zdar,jasně že by se ty patky měli dát vyměnit a chladič nechat.To by Tě vyšlo na pár korun.Zavolej si sem a oni Ti povědí
602689058,nebo 381252636.Email jarda_myslivec@volny.cz.
Tam mi dělali ten chladič.

Tam mi dělali ten chladič.
mam taky V8 a pred rokem mi prasknul pri ceste na letiste, malem mi to ulitlo..hehe.. nastesti se to stalo kousek pred letistem a dojel jsem jen diky tomu ze sem to mel pekne rozjety..jinak koupil jsem nowej a cca max 6 tisic + prace + naplne..opravdu nedoporucuji stary chladice nejakym zpusobem repasovat, vem si to ze mas 8 valcu a kdyz ti to praskne a mas tam dost vysoky otacky tak to vubec nemusi bejt prca, a kdo by chtel kuli 6 tisici riskovat motor a uz jen to, ze zustanes nekde viset a pak odtah atd..ono se to pak prodrazi...kup nowej a budes mit postarano.....Catalyst píše:To jasne bojs len 20 000 som na novy nemal.
-
- Klubové ID: 710
- Kontaktovat uživatele:
Catalyste, jak jsi na tom s tvým chladičem. Jen tak mne napadlo (asi dost pozdě, ale přece), že pokud máš vadné plasty, mohu Ti nechat za poštovné můj starý chladič, který sice teče (proto jsem ho měnilCatalyst píše:To jasne bojs len 20 000 som na novy nemal.

Bude blahy bez sebeMarwin píše:Catalyste, jak jsi na tom s tvým chladičem. Jen tak mne napadlo (asi dost pozdě, ale přece), že pokud máš vadné plasty, mohu Ti nechat za poštovné můj starý chladič, který sice teče (proto jsem ho měnilCatalyst píše:To jasne bojs len 20 000 som na novy nemal.
Este by sa mozno dalo vymenit len ten plast... vie to niekto u vas ?), ale plasty jsou OK. Mám E39 523i ´97. Chystám se jej vyhodit, takže pokud to chceš zkusit, nebo někdo z kluků, za poštovné ho pošlu. Dej mi vědět

Marwin píše:Catalyste, jak jsi na tom s tvým chladičem. Jen tak mne napadlo (asi dost pozdě, ale přece), že pokud máš vadné plasty, mohu Ti nechat za poštovné můj starý chladič, který sice teče (proto jsem ho měnilCatalyst píše:To jasne bojs len 20 000 som na novy nemal.
Este by sa mozno dalo vymenit len ten plast... vie to niekto u vas ?), ale plasty jsou OK. Mám E39 523i ´97. Chystám se jej vyhodit, takže pokud to chceš zkusit, nebo někdo z kluků, za poštovné ho pošlu. Dej mi vědět
Dik moc. Vazim si to, ale zial mi to nepomoze. Nasiel som cool servis na tieto veci a robia tam hlavne diely na bmw porsche a tak. Pytal som sa ci to mam zohnat druhe, ale ujo ma uzemnil ze on pracuje a ruci len za to co sam doda a tiez ma varoval ze uz raz pouzity plast sa na to neda znova nalisovat. Ale nebude to drahe, v stredu to tam nesiem

Nevidim to sitce ako trvale riesenie ale ak to na par mesiacov vydrzi bude mi to stacit na financie na novy

Maxiczech píše:Bude blahy bez sebeMarwin píše:Catalyste, jak jsi na tom s tvým chladičem. Jen tak mne napadlo (asi dost pozdě, ale přece), že pokud máš vadné plasty, mohu Ti nechat za poštovné můj starý chladič, který sice teče (proto jsem ho měnilCatalyst píše:To jasne bojs len 20 000 som na novy nemal.
Ocenil by som keby si sa vyjadroval k veciam ktore sa ta tykaju. Uz ta tu dost maju vsetci v zuboch, tak sa uvedom kym sa da.
Pani tak dnes som stastne doriesil chladic.
V servise mi ho opravili za 1000 a to nasli aj dierky v kove o ktorych som nevedel. Vsetko preslo aj tlakovou skuskou, takze budem mat na cas pokoj.
BTW novy chladic vyde na 9000 alebo aj menej, bo na E34 3L V8 su dva tipy. Mensi je drahsi .. to je tych 9000 a pak vacsi je lacnejsi hehe. Len keby niekoho v buducnosti zaujimalo. Sumy su v SKK.
V servise mi ho opravili za 1000 a to nasli aj dierky v kove o ktorych som nevedel. Vsetko preslo aj tlakovou skuskou, takze budem mat na cas pokoj.
BTW novy chladic vyde na 9000 alebo aj menej, bo na E34 3L V8 su dva tipy. Mensi je drahsi .. to je tych 9000 a pak vacsi je lacnejsi hehe. Len keby niekoho v buducnosti zaujimalo. Sumy su v SKK.