Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
navigace business pro e60
Ale o tom to přece není. Klidně bych těch 10k za DVD dal, ale dávat je znovu za každou aktualizaci, to je trochu přehnaný. Myslím, že by výrobce měl změnit obchodní politiku a upgrade dát za nějaký rozumný peníz. Další věc je, že pokrytí ČR je dost žalostné.Tatros píše:Promin ale nechápu ,že když si někdo koupí auto za 1,5 mega tak nemá na origo DVD
Sbohem, Enýsku! Díky, že jsi tu byla... +23.9.2014
Sbohem, Růženko! Díky, že jsi tu byla... +19.3.2024
BMW E60 535d Carbonschwarz metallic, CIC + Combox media + DVB-T2 (by Snejk)
BMW E46 M3 Phoenixgelb metallic
Vlasta píše:Ale o tom to přece není. Klidně bych těch 10k za DVD dal, ale dávat je znovu za každou aktualizaci, to je trochu přehnaný. Myslím, že by výrobce měl změnit obchodní politiku a upgrade dát za nějaký rozumný peníz. Další věc je, že pokrytí ČR je dost žalostné.Tatros píše:Promin ale nechápu ,že když si někdo koupí auto za 1,5 mega tak nemá na origo DVD
Takže, když si myslím ,že je E60 předražená koupim kradenou

kamilio píše:Tatros píše:Promin ale nechápu ,že když si někdo koupí auto za 1,5 mega tak nemá na origo DVD
Samozrejme, ze na to ma, ale protoze se chova trzne, tak se ho snazi sehnat co nejlevneji. Myslel jsem, ze si clenove klubu radi vyhovi a pomuzou, ale jak vidim, tak ty zrejme zastavas jiny nazor
.
Jinej názor mám na tržní chování a sehnat co nejlevněji neznamená shánět kradený

Asi doma nemáš ani jeden vypálenej film nebo CD, že? Tak to ti gatuluju.Tatros píše:Jinej názor mám na tržní chování a sehnat co nejlevněji neznamená shánět kradenýTakhle třžně mi dvakrát vybrali auto a jedno ukradli ale nechci nikoho kárat je to každýho věc ,byl jsem nasranej - sehnal jsem známýmu notes se slevou 20 tis a on mi řek at si nechám WIN.XP co k tomu dávaj a odečtu mu je z ceny s tím že je má vypálený -Tak mám novej notes
Tatros píše:kamilio píše:Tatros píše:Promin ale nechápu ,že když si někdo koupí auto za 1,5 mega tak nemá na origo DVD
Samozrejme, ze na to ma, ale protoze se chova trzne, tak se ho snazi sehnat co nejlevneji. Myslel jsem, ze si clenove klubu radi vyhovi a pomuzou, ale jak vidim, tak ty zrejme zastavas jiny nazor
.
Jinej názor mám na tržní chování a sehnat co nejlevněji neznamená shánět kradenýTakhle třžně mi dvakrát vybrali auto a jedno ukradli ale nechci nikoho kárat je to každýho věc ,byl jsem nasranej - sehnal jsem známýmu notes se slevou 20 tis a on mi řek at si nechám WIN.XP co k tomu dávaj a odečtu mu je z ceny s tím že je má vypálený -Tak mám novej notes
On je taky rozdil mezi kradenym a Kradenym. Kdyz si nekde prepalim CD nebo DVD, tak je to sice taky kradez (autorskych prav), ale pokud to pouzivam pro sve soukrome ucely a neprodavam to dal, tak se to toleruje. A s timto nazorem se ztotoznuji.
Pak jsou Kradeze s velkym K a ty samozrejme odsuzuji. Mne taky vykradli dvakrat golfa a jednou passata, ale bohuzel takova uz je dnes asi doba. Jedina ochrana proti temhle corkarum je mit dobrou pojistku.
Jinak se ti nedivim, ze si byl nastvanej kvuli tomu notasu. Zde bych pouzil porekadlo "pro dobrotu na zebrotu", ktere se mi take nekolikrat vymstilo.
Tatros píše:Promin ale nechápu ,že když si někdo koupí auto za 1,5 mega tak nemá na origo DVD
promin, ale tenhle nazor se mi zda skutecne tradicne cesky dementni..
jsou lidi kteri se k hezkejm vecem v zivote dopracovali tim ze setrili a nerozhazovali.. to ze ti k autu za 2,5mega (ktery po roce ztrati milion na cene) nedaj blby dvd se da povazovat skoro taky za zlodejinu

kosh píše:kamilio píše:Shanim pro kamose nejnovejsi navigacni DVD pro navigaci business do jeho e60ky. Nemate to DVD nahodou nekdo, nemohli byste mi to prepalit, teda jestli to pak bude fungovat? Predem diky.
mame v E60 sice profi navi, ale přepalit a poslat ti to mužu. napiš mi do sz adresu
Snazim se ti, ale asi marne poslat SZ

Vlasta píše:Ale o tom to přece není. Klidně bych těch 10k za DVD dal, ale dávat je znovu za každou aktualizaci, to je trochu přehnaný. Myslím, že by výrobce měl změnit obchodní politiku a upgrade dát za nějaký rozumný peníz. Další věc je, že pokrytí ČR je dost žalostné.Tatros píše:Promin ale nechápu ,že když si někdo koupí auto za 1,5 mega tak nemá na origo DVD
Raději opatrně

Tatros píše:kamilio píše:Tatros píše:Promin ale nechápu ,že když si někdo koupí auto za 1,5 mega tak nemá na origo DVD
.
Jinej názor mám na tržní chování a sehnat co nejlevněji neznamená shánět kradenýTakhle třžně mi dvakrát vybrali auto a jedno ukradli ale nechci nikoho kárat je to každýho věc ,byl jsem nasranej - sehnal jsem známýmu notes se slevou 20 tis a on mi řek at si nechám WIN.XP co k tomu dávaj a odečtu mu je z ceny s tím že je má vypálený -Tak mám novej notes
To byl dobrej známej..

Maxiczech píše:Vlasta píše:Ale o tom to přece není. Klidně bych těch 10k za DVD dal, ale dávat je znovu za každou aktualizaci, to je trochu přehnaný. Myslím, že by výrobce měl změnit obchodní politiku a upgrade dát za nějaký rozumný peníz. Další věc je, že pokrytí ČR je dost žalostné.Tatros píše:Promin ale nechápu ,že když si někdo koupí auto za 1,5 mega tak nemá na origo DVD
Raději opatrněO tomhle jsem se tady pokoušel debatovat před několika měsíci a nakonec jsem zjistil, že mám 520i Touring vrak (r.v. 2002) v sociální výbavě
![]()
![]()
POZOR BLÁZEN!!
Milda píše:Maxiczech píše:Ale o tom to přece není. Klidně bych těch 10k za DVD dal, ale dávat je znovu za každou aktualizaci, to je trochu přehnaný. Myslím, že by výrobce měl změnit obchodní politiku a upgrade dát za nějaký rozumný peníz. Další věc je, že pokrytí ČR je dost žalostné.Vlasta píše:[quote="Tatros"]Promin ale nechápu ,že když si někdo koupí auto za 1,5 mega tak nemá na origo DVD
Raději opatrněO tomhle jsem se tady pokoušel debatovat před několika měsíci a nakonec jsem zjistil, že mám 520i Touring vrak (r.v. 2002) v sociální výbavě
![]()
![]()
POZOR BLÁZEN!![/quote]
Hlavně, že ty jsi Miloslávku normální. Pošli mi fotky tý Tvojí vraždy, a? se pobavim

Maxiczech píše:Milda píše:Ale o tom to přece není. Klidně bych těch 10k za DVD dal, ale dávat je znovu za každou aktualizaci, to je trochu přehnaný. Myslím, že by výrobce měl změnit obchodní politiku a upgrade dát za nějaký rozumný peníz. Další věc je, že pokrytí ČR je dost žalostné.Maxiczech píše:[quote="Vlasta"][quote="Tatros"]Promin ale nechápu ,že když si někdo koupí auto za 1,5 mega tak nemá na origo DVD
![]()
![]()
POZOR BLÁZEN!![/quote]
Hlavně, že ty jsi Miloslávku normální. Pošli mi fotky tý Tvojí vraždy, a? se pobavim

JEDNU MRDKU PRODÁVAM,KDYBYS MĚL ZAJEM TAK TĚ SVEZU.ALE JEN KDYŽ SI DÁŠ PEMPRSKY!!!!!
http://www.subaruclub.cz/classifieds.php JE TO TA 4.
Proč nemá zlatý kola?Milda píše:JEDNU MRDKU PRODÁVAM,KDYBYS MĚL ZAJEM TAK TĚ SVEZU.ALE JEN KDYŽ SI DÁŠ PEMPRSKY!!!!!
Vlasta píše:Proč nemá zlatý kola?Milda píše:JEDNU MRDKU PRODÁVAM,KDYBYS MĚL ZAJEM TAK TĚ SVEZU.ALE JEN KDYŽ SI DÁŠ PEMPRSKY!!!!!
PŘEHAZUJI TO PODLE POTŘEBY I Z DISKAMA,ZLATE SAMOZDREJMĚ MÁM,JSOU NA NICH SLICKY.
Milda píše:Maxiczech píše:Ale o tom to přece není. Klidně bych těch 10k za DVD dal, ale dávat je znovu za každou aktualizaci, to je trochu přehnaný. Myslím, že by výrobce měl změnit obchodní politiku a upgrade dát za nějaký rozumný peníz. Další věc je, že pokrytí ČR je dost žalostné.Milda píše:[quote="Maxiczech"][quote="Vlasta"][quote="Tatros"]Promin ale nechápu ,že když si někdo koupí auto za 1,5 mega tak nemá na origo DVD
![]()
![]()
POZOR BLÁZEN!![/quote]

JEDNU MRDKU PRODÁVAM,KDYBYS MĚL ZAJEM TAK TĚ SVEZU.ALE JEN KDYŽ SI DÁŠ PEMPRSKY!!!!!
http://www.subaruclub.cz/classifieds.php JE TO TA 4.[/quote]
Hmm.. pěkná vražda

Dost dobrá kára. Proč se toho zbavuješ?