Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 😉

CUKANI-RADA

Vše o E12, E28, E34, E39, E60/E61, F07, F10/F11, G30/G31
Odpovědět
Zpráva
Autor
SAM

#1 Příspěvek od SAM »

Mam dotaz jestli nekdo nevi co to muze byt?kdyz jedu tak asi pri 150 si drzim rychlost a najednou tak na 2-3 sec jak kdyzbych ubral plyn trosku to cukne-spis teda necitim ten tah a pak to zase jede normalne rikam je to otazka 2-3 sec ale co to muze byt?vaha vzduchu?
Bambim
Klubové ID: 705
Kontaktovat uživatele:

#2 Příspěvek od Bambim »

Mel jsem stejny problem, u me to byly civky, ale muze tobyt i ta vaha.
Catalyst

#3 Příspěvek od Catalyst »

Podla mna to vaha nebude. Ta ti bud mera alebo nemera.. teda mera vzdy ale moze ukazovat malo ... to by sa ti pri tej 150 chovalo bud tak abo onak .. nie raz tak a raz inak.

Skor tie cievky alebo sviecky .. alebo ti obcas vynechava vstrek..
Maxiczech

#4 Příspěvek od Maxiczech »

Pokud je to benzín, tak to může dělat i bordel v palivovém filtru. Nebo svíčky. Na váhu to taky nevydím. :)
SAM

#5 Příspěvek od SAM »

jo je to benzin 2,5-24 vanos taky je mozny ze sem asi natankoval nejaky sajrajt
Pavel H
Klubové ID: 98

#6 Příspěvek od Pavel H »

Na vahu to nevidim ani ja. Co palivove cerpadlo? Kontrola civek a svicek neuskodi. Civky se pri tomhle projevovani budou asi kontrolovat blbe. Lepsi je si jednu nekde pujcit a proste to vyzkouset. Diagnostika Ti v tomhle taky asi moc nepomuze, ale mozna to za pokus stoji...
davcer

#7 Příspěvek od davcer »

bohuzel neporadim, ale ja to mel naprosto to samy...mel jsem 525 tds a tehda si s tim nikdo moc nevedel rady..nakonec jsem se dozvedel spousta ruznej veci jak a proc by to mohlo bejt ale nic se nepotvrdilo, nedela ti to nahodou vecinou do kopce? nebo pri zmene jizdy kopec-rovina? posledni verze byla myslim, ze pri tom vynecha cerpadlo ale nevim nevim, nicmene na bawo jsem najezdil asi 120 000 a sem tam to delalo furt.......... :x
BMWAK
Kontaktovat uživatele:

#8 Příspěvek od BMWAK »

Pavel H píše:Na vahu to nevidim ani ja. Co palivove cerpadlo? Kontrola civek a svicek neuskodi. Civky se pri tomhle projevovani budou asi kontrolovat blbe. Lepsi je si jednu nekde pujcit a proste to vyzkouset. Diagnostika Ti v tomhle taky asi moc nepomuze, ale mozna to za pokus stoji...
proč by mu diagnostika nic neukázala...já tam byl s M50 a vyjeli mi krásnej graf funkce cívek a bylo tak sqělle vidět jak jsou 2 oproti ostatním 4 v prdeli.tak jsem sehnal jiný a auto jezdí o hodně líp...
Pavel H
Klubové ID: 98

#9 Příspěvek od Pavel H »

BMWAK píše:
Pavel H píše:Na vahu to nevidim ani ja. Co palivove cerpadlo? Kontrola civek a svicek neuskodi. Civky se pri tomhle projevovani budou asi kontrolovat blbe. Lepsi je si jednu nekde pujcit a proste to vyzkouset. Diagnostika Ti v tomhle taky asi moc nepomuze, ale mozna to za pokus stoji...
proč by mu diagnostika nic neukázala...já tam byl s M50 a vyjeli mi krásnej graf funkce cívek a bylo tak sqělle vidět jak jsou 2 oproti ostatním 4 v prdeli.tak jsem sehnal jiný a auto jezdí o hodně líp...
nepsal jsem nic o tom, ze by mu diagnostika neukazala chybu civek. Vynechani cerpadla třeba neukaze...
davcer

#10 Příspěvek od davcer »

ja si myslim ze to dela prave to podavaci cerpadlo, pokles tlaku na moment a pak zase pumpuje jak ma..me to totiz delalo pri ceste na chatu furt v jednom kopci na stejnem miste, mechanik si myslel ze jak vlitnu do toho kopce tak v urcity moment se meni pretizeni a v tu chvili to vynecha...bylo to zvlastni ale na tom kopci to bylo stoprocentni, a nekdy mi to udelalo i jinde...je to zahada.. :roll:
davcer

#11 Příspěvek od davcer »

ps..zkusil bych ale urcite i ty civky..
Odpovědět