panove.. co ma E34 origo hi-fi system v palubce za repreaky?
..mam "normalni" sound - 6x repro a sehnal jsem si vyskacky do zrcatek/dveri.. docela me ale prekvapilo, ze v palubce mam stejny repreacky jako je ve zrcatkch.. ze by davali do Hi-Fi a normal jiny repra?
diky..
Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
hi-fi vyskacky
-
- Klubové ID: 449
cisla nesedej.. kdo ma a kdo se podiva co tam je? nejakej stredak?patras píše:se jukni do etk .. pokud to nesedi ciselne tak asi ano
a jeste jeden dotaz tykajici se tohoto.. zjistil jsem, ze mam ve dverich pro tento vyskovy repreacek pripravu.. nicmene hned za dvermi mi visi konektor a zadnej protikus.. je nekde schovanej? kam prijde???
Stredaky su urcite ine ako vyskace.. to da rozum.. Ja zas musim pozhanat vyskace... ale tie stredy ti mozem pozriet..toretto píše:cisla nesedej.. kdo ma a kdo se podiva co tam je? nejakej stredak?patras píše:se jukni do etk .. pokud to nesedi ciselne tak asi ano
a jeste jeden dotaz tykajici se tohoto.. zjistil jsem, ze mam ve dverich pro tento vyskovy repreacek pripravu.. nicmene hned za dvermi mi visi konektor a zadnej protikus.. je nekde schovanej? kam prijde???
BTW... pokial tam nemas origo hifi zosik od bmw.. tak tam mozes dat cokolvek co ti tam sadne...