Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

TDS blbe startuje - proc?

Vše o E12, E28, E34, E39, E60/E61, F07, F10/F11, G30/G31
Zpráva
Autor
toretto

#21 Příspěvek od toretto »

tds píše:
vally píše:A co řídící vstřik....?

je jedno jestli řídící nebo jakejkoli jinej,pokud teče tak padá nafta a to může být taky ten problém, ale to jsi nepsal že máš mokré vstřiky.kdyby byl špatnej samotnej řídící vstřik tak ti to svítí na palubce.

na palubce nic nesviti.. nevim cim to je, ale ted zas to auto chyta dobre.. na prvni drb, akorat si pak asi dvakrat skytne.. :( a palivem to asi nebude - jezim porad na stejny (jeste jsem netankoval)
tds

#22 Příspěvek od tds »

toretto píše:
tds píše:

je jedno jestli řídící nebo jakejkoli jinej,pokud teče tak padá nafta a to může být taky ten problém, ale to jsi nepsal že máš mokré vstřiky.kdyby byl špatnej samotnej řídící vstřik tak ti to svítí na palubce.

na palubce nic nesviti.. nevim cim to je, ale ted zas to auto chyta dobre.. na prvni drb, akorat si pak asi dvakrat skytne.. :( a palivem to asi nebude - jezim porad na stejny (jeste jsem netankoval)

to je jasný že to chytá líp,protože je tepleji tzn. je to na 100% žhavič.prostě bude asi 1 špatnej, ozve se to asi až bude zas zima.nejlepší je vyměnit všechny žhaviče a dát tam BERU, ty jsou asi nejlepší.
vally
Kontaktovat uživatele:

#23 Příspěvek od vally »

tds píše:

No mě tenkrát žádná kontrolka nesvítila... Ale jak pozoruju tu debatu asi to budou ty žhavicí svíčky...Mně to blblo naprosto nezávisle na počasí. Dokonce jsem to nadláb v minus 20 na otočení... Čímž jsem tedy pěkně nasr. všechny okolo, co už stáli s otevřenejma kapotama...:-)
toretto

#24 Příspěvek od toretto »

tds píše:to je jasný že to chytá líp,protože je tepleji tzn. je to na 100% žhavič.prostě bude asi 1 špatnej, ozve se to asi až bude zas zima.nejlepší je vyměnit všechny žhaviče a dát tam BERU, ty jsou asi nejlepší.

menil jsem komplet zhavice pred dvema mesicema.. asi se tim nema cenu zabyvat, ale muzu to reklamovat? menili to v servise.. jde do reklamace i prace???
tds

#25 Příspěvek od tds »

toretto píše:
tds píše:to je jasný že to chytá líp,protože je tepleji tzn. je to na 100% žhavič.prostě bude asi 1 špatnej, ozve se to asi až bude zas zima.nejlepší je vyměnit všechny žhaviče a dát tam BERU, ty jsou asi nejlepší.

menil jsem komplet zhavice pred dvema mesicema.. asi se tim nema cenu zabyvat, ale muzu to reklamovat? menili to v servise.. jde do reklamace i prace???

nedal jsi tam náhodou Brisk twin že ne? jestli jo tak ty stojí za hovno, jsou pomalý a po chvíli používání ztratí výkon jaký by měli mít.
toretto

#26 Příspěvek od toretto »

tds píše:nedal jsi tam náhodou Brisk twin že ne? jestli jo tak ty stojí za hovno, jsou pomalý a po chvíli používání ztratí výkon jaký by měli mít.
ne, BRISK ne.. ale Beru ani Bosh tam neni
skautik Čestný člen
Čestný člen

#27 Příspěvek od skautik Čestný člen »

s tema briskama je to svata pravda :) taky jsem se spalil
Legend1
Kontaktovat uživatele:

#28 Příspěvek od Legend1 »

Mám dotaz ohledně vstřiků na motor 2.5TD. Zjistil jsem že mám okolo prvního vstřiku malou loužičku nafty, čím to může být? Kontroloval jsem přepad nafty, ale hadičky se zdají být OK, drží dost pevně. Může vstřik téct z jiného místa, než špatným přepadem nafty?
toretto

#29 Příspěvek od toretto »

Legend1 píše:Mám dotaz ohledně vstřiků na motor 2.5TD. Zjistil jsem že mám okolo prvního vstřiku malou loužičku nafty, čím to může být? Kontroloval jsem přepad nafty, ale hadičky se zdají být OK, drží dost pevně. Může vstřik téct z jiného místa, než špatným přepadem nafty?
taky to tak mam.. sehnal jsem si jinej vstrik a chystam se ho vymenit (uz mesic), tak poreferuju..
JaraX
Kontaktovat uživatele:

#30 Příspěvek od JaraX »

Slavisimo píše:tak to mame problem u E36 TDS ze to obcas nechce startovat, asi to bude ridici vstrik pac porad tece.

jj ten problém jsem měl, vyměna vyřešila povíc problémů.
Slavisimo
Kontaktovat uživatele:

#31 Příspěvek od Slavisimo »

JaraX píše:
Slavisimo píše:tak to mame problem u E36 TDS ze to obcas nechce startovat, asi to bude ridici vstrik pac porad tece.

uz se s nim bude muset neco delat protoze tece a cely auto je od nafty, smrdi to v aute a rozezira gumovy veci, takze silentblok je na cucky :(
JaraX
Kontaktovat uživatele:

#32 Příspěvek od JaraX »

Slavisimo píše:
JaraX píše:

uz se s nim bude muset neco delat protoze tece a cely auto je od nafty, smrdi to, a rozezira gumovy veci, takze silentblok je na cucky :(

ale ještě jsem neslyšel aby nafta rozežírala gumu 8O
Slavisimo
Kontaktovat uživatele:

#33 Příspěvek od Slavisimo »

JaraX píše:
Slavisimo píše:
JaraX píše:[quote="Slavisimo"]tak to mame problem u E36 TDS ze to obcas nechce startovat, asi to bude ridici vstrik pac porad tece.

uz se s nim bude muset neco delat protoze tece a cely auto je od nafty, smrdi to, a rozezira gumovy veci, takze silentblok je na cucky :(

ale ještě jsem neslyšel aby nafta rozežírala gumu 8O[/quote]no ja nevim proc je to v haji,

EDIT:je to tak
Odpovědět