Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 😉

@!#@# radio code

Vše o E12, E28, E34, E39, E60/E61, F07, F10/F11, G30/G31
Odpovědět
Zpráva
Autor
pepus

#1 Příspěvek od pepus »

Cus, nevite jak se da zadat do origo radia kod? Budto sem uplne blbej, nebo to servisman nejak povoral. Menil mi baterku, radio kdyz zapnu tak ukaze jenom takovy ty 4 carky a at mackam cokoliv, tak tam nejde kod zadat (proste se nic nedeje).

Vim, ze sem kod uz jednou predtim zadaval a povedlo se mi to asi behem dvou minut.

Nebo nemate nekdo doma valet obyc origo kazeta radio s RDS? Nebejt to jediny radio co se mi v aute libi tak uz leti oknem :evil:
John
Klubové ID: 239
Kontaktovat uživatele:

#2 Příspěvek od John »

ty čtyři čárky znamenají pokus o zadání špatného kódu, když to chvíli necháš zapnutý včetně klíčku zapalování tak by měl naskočit nápis code a pak můžeš zadat správný kod. Kdyby jsi měl problem napiš typ rádia .
patras Čestný člen
Čestný člen
Klubové ID: 7
Kontaktovat uživatele:

#3 Příspěvek od patras Čestný člen »

pepus píše:Cus, nevite jak se da zadat do origo radia kod? Budto sem uplne blbej, nebo to servisman nejak povoral. Menil mi baterku, radio kdyz zapnu tak ukaze jenom takovy ty 4 carky a at mackam cokoliv, tak tam nejde kod zadat (proste se nic nedeje).

Vim, ze sem kod uz jednou predtim zadaval a povedlo se mi to asi behem dvou minut.

Nebo nemate nekdo doma valet obyc origo kazeta radio s RDS? Nebejt to jediny radio co se mi v aute libi tak uz leti oknem :evil:
pomoci tlacitek pameti (1-4) zadas kod ... co carka to cislo ... pak to necim potvrdis ale cim to nevim . ja mackal myslim m ..
BMW E39 530i Topazblau - MPaket - I///M Jebat PAKET
Martinéz
Klubové ID: 356

#4 Příspěvek od Martinéz »

patras píše:
pepus píše:Cus, nevite jak se da zadat do origo radia kod? Budto sem uplne blbej, nebo to servisman nejak povoral. Menil mi baterku, radio kdyz zapnu tak ukaze jenom takovy ty 4 carky a at mackam cokoliv, tak tam nejde kod zadat (proste se nic nedeje).

pomoci tlacitek pameti (1-4) zadas kod ... co carka to cislo ... pak to necim potvrdis ale cim to nevim . ja mackal myslim m ..
tak tak..
pepus

#5 Příspěvek od pepus »

ok to s tim zadavanim myslim vim, ale prave sou tam jenom ty carky
tak ja to necham pusteny a budu cekat dokud to nenapise code a uvidim
Pavel 528
Kontaktovat uživatele:

#6 Příspěvek od Pavel 528 »

pepus píše:ok to s tim zadavanim myslim vim, ale prave sou tam jenom ty carky
tak ja to necham pusteny a budu cekat dokud to nenapise code a uvidim
pokud ten kod zadal nekdo nekolikrat,tak je mozny,ze je to blokly uplne a nepomuze ani zapnute radio a chce to odkodovat....kdyztak umim....
kontakty pod nickem...
pepus

#7 Příspěvek od pepus »

tak sem neska jezdil celej den se zaplym radiem a NIC, asi si s tim hrali v servise :evil:

zkusim kontaktovat tady pavla 528
pepus

#8 Příspěvek od pepus »

tak se to nakonec vyresilo opravdu samo :))
uz sem na ebayi lovil RDSkovy Bavaria C, ale jen tak ze zvyku sem mel to sekly pusteny a po tejdnu (!!) jezdeni to najednou napsalo CODE. Tak sem zadal kod a pohoda... zas mam zpet svoje Radio (Radio jako ze radio je jediny co na nem poradne funguje :D :D )
Odpovědět