Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
Problémy s brzdami u nových BMW řady 5 a 7
-
- Klubové ID: 567
- Kontaktovat uživatele:
Nedávno jsem čet jeden test spolehlivost a kritizovali tam novou sedmičku za velmi brzy odcházející brzdy ( jak obložení tak kotouče ). Ne že bych na tyhle testy nějak dal, ale už i z okruhu mých známých se mi donesla informace o nové pětce jednoho maníka od nás, který má totožné problémy. Chtěl jsem se jen zeptat, jaké s tím máte zkušenosti...
-
- Klubové ID: 238
No my máme najeto nějákých 15 000 km a za chvíli budou desky v čudu ( M5 E60 )vally píše:Nedávno jsem čet jeden test spolehlivost a kritizovali tam novou sedmičku za velmi brzy odcházející brzdy ( jak obložení tak kotouče ). Ne že bych na tyhle testy nějak dal, ale už i z okruhu mých známých se mi donesla informace o nové pětce jednoho maníka od nás, který má totožné problémy. Chtěl jsem se jen zeptat, jaké s tím máte zkušenosti...
my na sedme mame nalitano 11.000 a zatim uplne v poho.. tata si jeste ani nezvykl na tu naddimenzovanost ucinku..vally píše:Nedávno jsem čet jeden test spolehlivost a kritizovali tam novou sedmičku za velmi brzy odcházející brzdy ( jak obložení tak kotouče ). Ne že bych na tyhle testy nějak dal, ale už i z okruhu mých známých se mi donesla informace o nové pětce jednoho maníka od nás, který má totožné problémy. Chtěl jsem se jen zeptat, jaké s tím máte zkušenosti...