Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
vybitý klič
- Huska
- Klubové ID: 200
- Kontaktovat uživatele:
Kluci chci se zeptat jestli je pravda že klíč v e39 se dobije během jízdy když bude v zapalování nebo jakým způsobem ho zprovoznit?
Je to klíč který nebyl nikdy používán a celou dobu ležel majiteli v šuplíku a ted nefunguje dálkové ovládání... myslel jsem, že je vybitá baterka, ale údajně je uvnitř indukční cívka.... nejde ani nijak rozdělat. Nastartovat na něj jde.
Tak co s tím?
Je to klíč který nebyl nikdy používán a celou dobu ležel majiteli v šuplíku a ted nefunguje dálkové ovládání... myslel jsem, že je vybitá baterka, ale údajně je uvnitř indukční cívka.... nejde ani nijak rozdělat. Nastartovat na něj jde.
Tak co s tím?

- Huska
- Kontaktovat uživatele:
díky za potvrzení... připadlo mi to divné tak jsem rád, že není po něm...kosh píše:Jo je to pravda. Když jsme kupovali auto tak nám říkali at ty klíče střídame tak co půl roku at se dobijou. Mně šlo otevřít auto z počátku jen ze 2 metrů, ale po čase se klíček dobil a ted je vše OK.
ještě nevíš jestli se po nabití nebude muset znovu spárovat s centrálem? nebo si to pamatuje i přes vybití indukčky?
pokud ne tak jak se to spárování dělá?

-
- Klubové ID: 238
Huska píše:díky za potvrzení... připadlo mi to divné tak jsem rád, že není po něm...kosh píše:Jo je to pravda. Když jsme kupovali auto tak nám říkali at ty klíče střídame tak co půl roku at se dobijou. Mně šlo otevřít auto z počátku jen ze 2 metrů, ale po čase se klíček dobil a ted je vše OK.
ještě nevíš jestli se po nabití nebude muset znovu spárovat s centrálem? nebo si to pamatuje i přes vybití indukčky?
Hm tak to netuším. Zkus a uvidíš
- Huska
- Kontaktovat uživatele:
ok ještě jednou díky mockosh píše:Huska píše:díky za potvrzení... připadlo mi to divné tak jsem rád, že není po něm...kosh píše:Jo je to pravda. Když jsme kupovali auto tak nám říkali at ty klíče střídame tak co půl roku at se dobijou. Mně šlo otevřít auto z počátku jen ze 2 metrů, ale po čase se klíček dobil a ted je vše OK.
Hm tak to netuším. Zkus a uvidíš

- Huska
- Kontaktovat uživatele:
jo ty máš ale starší klíče na nových je ta indukčkaghoust píše:no nevim nic o indukčce, ale mi ted došli baterky v klíčku a šel jsem do CARTEKU v Ostravě a vyměnili mi baterky cca 120kč a vše zase funguje.

ty ses jak tvuj dvouletej synek co rozlisuje jen svou zbouznou 520i a vse ostatni jsou podautaMaxiczech píše:A když jsem vám to před třemi měsíci psal, tak jste mě měli za idiota. Normálně se ten klíček dobíjí v zapalování. Jsem rád, že opět došlo na moje slova.
Je pravda, že BMW je jen jedno, ale srovnávat 90 rok s 2002 je kokotina. V tuto chvíli, srovnáváte nesrovnatelné. Je rok 2006. Tomu se říká pokrok v technice
![]()
Konečně někdo normální. Koshi! Díky!

- Huska
- Kontaktovat uživatele:
Tak dobito, včera spárováno (dálka i po dobití nefungovala) a maká jak má... teda zatím na vzdálenost cca 300m

Údajně je maximální trvanlivost 9měsíců, proto je servisní interval střídání klíčů 6 měsíců.

Údajně je maximální trvanlivost 9měsíců, proto je servisní interval střídání klíčů 6 měsíců.

- Huska
- Kontaktovat uživatele:
taky jsem na to koukal když mi to ukázal..... auto skoro nevidíš, ale zmákneš ovladač a zablikákosh píše:Ty jo. to čumim. mně to funguje tak na cca 10 m a to jsem rad že jsem rad.Huska píše:Tak dobito, včera spárováno (dálka i po dobití nefungovala) a maká jak má... teda zatím na vzdálenost cca 300m![]()
![]()

Zase meleš nesmysli. Máš něco k tématu? Nemáš. Tak si skoč na vrakárnu, kolik tě bude stát, když jim tam tu tvojí plečku necháš.Martinéz píše:ty ses jak tvuj dvouletej synek co rozlisuje jen svou zbouznou 520i a vse ostatni jsou podautaMaxiczech píše:A když jsem vám to před třemi měsíci psal, tak jste mě měli za idiota. Normálně se ten klíček dobíjí v zapalování. Jsem rád, že opět došlo na moje slova.
Je pravda, že BMW je jen jedno, ale srovnávat 90 rok s 2002 je kokotina. V tuto chvíli, srovnáváte nesrovnatelné. Je rok 2006. Tomu se říká pokrok v technice
![]()

Mě ta dálka funguje nepravidelně. Někdy to otevřu z 30 metrů v pohodě a někdy naopak mačkám třeba dvakrát klíček metr od auta. Zřejmě jak je nabitý. Možná na to souvisí i s okolními vlivy. Těžko říct. Nevíte spolehlivě někdo, zda-li se ten akumulátor musí někdy vyměnit? To, že se dobíjí indukcí je fajn, ale každý akumulátor má svoji životnost. Díky za korektní odpověď. 

ty ses vazne psychopat..Maxiczech píše:Zase meleš nesmysli. Máš něco k tématu? Nemáš. Tak si skoč na vrakárnu, kolik tě bude stát, když jim tam tu tvojí plečku necháš.Martinéz píše:ty ses jak tvuj dvouletej synek co rozlisuje jen svou zbouznou 520i a vse ostatni jsou podautaMaxiczech píše:A když jsem vám to před třemi měsíci psal, tak jste mě měli za idiota. Normálně se ten klíček dobíjí v zapalování. Jsem rád, že opět došlo na moje slova.
![]()
Zmiňoval se někdo o mém autě?
Tak drž klapačku. Reagoval jsem na věc, která je majitelům vozů r.v. 1985 neznámá. To? vše. Jestli tě tak hrozně sere moje pětka, tak si skoč do Tesca do Letňan. Mají tam super model BMW 520i Touring za dvojku. Můj synek tě naučí vrčet a můžeš být zase in. Magore
![]()
![]()
![]()
![]()

moje kara je 95, mam ji od 18, tretim rokem a s tim ze je to veteran sem si ji kupoval.. mam to jako konicka, hlavni je pro me studium. a tvoje kara mi v zaludku vazne nelezi, kdyz by me zajimalo jak vypadaj klice od novodobejch bavcu, najdu po baraku jedny 2005 a jedny 2004

- Huska
- Kontaktovat uživatele:
no pokud si to téma přečteš od začátku zjistíš že je bud indukční cívka nebo baterie.... ingukčka je bez údržby nerozdělávatelné (pokud odejde tak navěky) a nebo s výměnnou baterií a tu holt musíš měnitMaxiczech píše:Mě ta dálka funguje nepravidelně. Někdy to otevřu z 30 metrů v pohodě a někdy naopak mačkám třeba dvakrát klíček metr od auta. Zřejmě jak je nabitý. Možná na to souvisí i s okolními vlivy. Těžko říct. Nevíte spolehlivě někdo, zda-li se ten akumulátor musí někdy vyměnit? To, že se dobíjí indukcí je fajn, ale každý akumulátor má svoji životnost. Díky za korektní odpověď.

Tak si užij káry rodičů a na mě se laskavě vyser. Věnuj se studiu a né stupidním reakcím na netu. Sbohem..Martinéz píše:ty ses vazne psychopat..Maxiczech píše:Zase meleš nesmysli. Máš něco k tématu? Nemáš. Tak si skoč na vrakárnu, kolik tě bude stát, když jim tam tu tvojí plečku necháš.Martinéz píše: ty ses jak tvuj dvouletej synek co rozlisuje jen svou zbouznou 520i a vse ostatni jsou podautaZmiňoval se někdo o mém autě?
Tak drž klapačku. Reagoval jsem na věc, která je majitelům vozů r.v. 1985 neznámá. To? vše. Jestli tě tak hrozně sere moje pětka, tak si skoč do Tesca do Letňan. Mají tam super model BMW 520i Touring za dvojku. Můj synek tě naučí vrčet a můžeš být zase in. Magore
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
moje kara je 95, mam ji od 18, tretim rokem a s tim ze je to veteran sem si ji kupoval.. mam to jako konicka, hlavni je pro me studium. a tvoje kara mi v zaludku vazne nelezi, kdyz by me zajimalo jak vypadaj klice od novodobejch bavcu, najdu po baraku jedny 2005 a jedny 2004

sem rad ze si muzu uzivat svuj youngtimerMaxiczech píše:Tak si užij káry rodičů a na mě se laskavě vyser. Věnuj se studiu a né stupidním reakcím na netu. Sbohem..Martinéz píše:ty ses vazne psychopat..Maxiczech píše: Zase meleš nesmysli. Máš něco k tématu? Nemáš. Tak si skoč na vrakárnu, kolik tě bude stát, když jim tam tu tvojí plečku necháš.Zmiňoval se někdo o mém autě?
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()