Vím,že to tu už bylo,ale já ho fakt nemůžu najít!!!Nemá někdo DOBRÉ foto uložení toho filtru?????Mám E34,motor M30,klima dělená levé str. pr.strana.Dík za pomoc.
cau je pod palubovkou dostanes se tam od spolujezdce z pod noh ale je to hodne slozite myslim bez navodu to nezvladnes ale pokud vydrzis muzu ti ho pres vikend nafotit a poslat a pak to urco v poho zvladnes nebo si kup filtr od filtronu je levny a je tam i ten obrazkovy navod
ManyP píše:cau je pod palubovkou dostanes se tam od spolujezdce z pod noh ale je to hodne slozite myslim bez navodu to nezvladnes ale pokud vydrzis muzu ti ho pres vikend nafotit a poslat a pak to urco v poho zvladnes nebo si kup filtr od filtronu je levny a je tam i ten obrazkovy navod
POČKÁM,JESTLI MŮŽEŠ TAK TO NAFOT,JA JSEM TO HLEDAL VČERA A NIC JSEM OPĚT NENAŠEL.MOŽNA HLEDAM NA BLBEM MÍSTĚ.
oki nafotim ti to neni problem ja to dostal k temu filtru. poslu ti to ale nejdriv vecer v pondeli nebo mozna pokud to nejak udelam tak mozna driv snad moc nespechas
ManyP píše:oki nafotim ti to neni problem ja to dostal k temu filtru. poslu ti to ale nejdriv vecer v pondeli nebo mozna pokud to nejak udelam tak mozna driv snad moc nespechas
DIK UŽ TO MAM OFOCENE VE ČTVRTEK SE NA TO MRKNU,ALE MYSLÍM ŽE V TĚCH MISTECH NENI ANI MISTO NA TEN FILTR ALE UVIDIM.DIK ZA OCHOTU