Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 😉

central

Vše o E12, E28, E34, E39, E60/E61, F07, F10/F11, G30/G31
Odpovědět
Zpráva
Autor
ardo

#1 Příspěvek od ardo »

Kde ma E39 touring prijimac od DO centralu,prestala fungovat dalka,baterie nova,klic naucen. :?: Dekuji
Maxiczech

#2 Příspěvek od Maxiczech »

ardo píše:Kde ma E39 touring prijimac od DO centralu,prestala fungovat dalka,baterie nova,klic naucen. :?: Dekuji
Těžko říct takhle z hlavy. :wink: Není to infra, ale ultra. Tudíž ten přijímač může být defakto kdekoliv. Měl jsem také tento problém. V BMW mi poradily, nechat klíček v zapalování min. 6 hodin. Pomohlo to. Klaplo to. Accu v klíčku se dobila a byl klid. Rozhodně jsem jí neměnil. 8O Příčin může být více. Mohl ti odejít zesilovač na vysílači. Mohl ti odejít přijímač. Nebo nekontaktuje tlačítko. Nejde odemknout ani zamknout :?: :arrow: :ja_nic:
ardo

#3 Příspěvek od ardo »

Nejde odemknout ani zamknout.Obcas to jde,ale velmi zridka tak 2 do mesice. :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :?:
Maxiczech

#4 Příspěvek od Maxiczech »

Pokud to alespoň občas jde, tak to vypadá na šparný kontakt, možná polovodič, fakt těžko říct. Nechci tě děsit, ale vypadá to na servis BMW. Hledání takovéhle závady je voprus. :wacko:
To by jsi musel vylučovací metodou všechno rozebírat, proletovávat kontakty a doufat, že najdeš někde studeňák. :roll: Se nedá.., vopupínkoval by ses z toho. :Confused2: Zkoušel jsi mít klíček několik hodin v zapalování? Vlastně máš nový akumulátor, viď? Jen ještě jedna věc: pokud jsi zakoupil nový akumulátor, tak většinou se prodávají vybité. Tedy s cca 20% kapacitou. Jinak fakt sry.., nevim.. :oops: :arrow:
Odpovědět