Zdravím.
Ve čtvrtek se chystám vyměnit převodku řízení v e34, 525 TDs a chci se optat, jestli na to někdo nemá nějaký postup, co a jak, jak s tím hejbat a nehejbat, až tam dám novou a podobně. JAk do té nové dostat kapalinu tak, aby v tom nebyla vzduchová bublina,...... Prostě nápady a návrhy.
A ještě by mě zajímalo, jakou kapalinu mám sehnat a dolejt, aby mi náhodou při tom "montování" nedošla?
Díkes.
vobycejny ATF paklize nemas LAD, paklize mas tak pentosin. Vodvzdusneni metodou otevrit nadobku,...vytocit plnej rejd doleva nechat sekundu dve plnej doprava nechat sekundu dve a pakrat zopakovat...vono se to odvzdusni samo...
EDC mi už jako zkratka něco říká.......ale.......řiditelnýma tlumičema máš namysli NIVO? To na zadku mám ,to je fakt.
Nebo řiditelné tlumiče značí ještě něco jiného?
Díky
Já teď čumim do ETK a zkoumám co a jak je spojený do sebe a ztrácím se v tom TAkže "koule" z niva na zadku jsou hadičkama spojený s okruhem řízení? No, to se budu muset podívat pod auto.
A když už jsme u niva? Když mi píská (chrochtá) jeden tlumič při větším zatížení, je v háji tlumič, nebo třeba hadičky k tomu tlumiči (mohou být ucpané, jako třeba žíly v těle....). DAjí se ty hadičky nějak zkontrolovat.
kupodivu to nechčije nikde.
Ale ja kto tak vypada, tak to nebude dusíkem (asi), ale když to zatížím trochu dost a někde s tím projedu zatáčkou, tak to píská. (připadá mi to, jako kdyby někde něco přes něco přetejkalo a nepouštělo to. Těžko říct.
TAkže jdu schánět PENTOSIN
Ještě otázka (opakovaná) na kterej okruh "tekutin" je napojeno tedy nivo?
mkalous píše:kupodivu to nechčije nikde.
Ale ja kto tak vypada, tak to nebude dusíkem (asi), ale když to zatížím trochu dost a někde s tím projedu zatáčkou, tak to píská. (připadá mi to, jako kdyby někde něco přes něco přetejkalo a nepouštělo to. Těžko říct.
TAkže jdu schánět PENTOSIN
Ještě otázka (opakovaná) na kterej okruh "tekutin" je napojeno tedy nivo?