Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 😉

Ukazovatel je mimo?

Vše o E12, E28, E34, E39, E60/E61, F07, F10/F11, G30/G31
Odpovědět
Zpráva
Autor
Mariom5

#1 Příspěvek od Mariom5 »

Tak panové ma problem. Kdyz otočim kličkem (poloha 2) v zapalováni tak i studeneho motoru se mi ukaze teplota vody uz na 1 poličku za modrým. Ha kde je problem. Cidlo?
milo
Klubové ID: 877
Kontaktovat uživatele:

#2 Příspěvek od milo »

cidlo to muze byt, pokud mas ale 34ku, muzou to byt i odchazejici kondenzatory v palubce
muskat

#3 Příspěvek od muskat »

Ta teplota mi dělá to samé, po zapnutí klíčku vyskočí hned na konec modrého pole. A další budíky mi zlobí taky, i měřák paliva. Řeším zatím tu závadu jako poruchu palubky, symptomy na to ukazují. Ale co jsem viděl návody na výměnu kondíků na angl. stránkách, tak všude je na plošňáku skupina kondíků. Já to ale takto nemám. Všeho všudy jsou tam jen dva, z toho jeden ležatý s vývody na stranách :-( Budíky mají digitální ukazatel km. Mám E34 520i 24V, 1992. Poradíte mi někdo? Případně bych koupil za rozumnou cenu celý budíky.
Catalyst

#4 Příspěvek od Catalyst »

muskat píše:Ta teplota mi dělá to samé, po zapnutí klíčku vyskočí hned na konec modrého pole. A další budíky mi zlobí taky, i měřák paliva. Řeším zatím tu závadu jako poruchu palubky, symptomy na to ukazují. Ale co jsem viděl návody na výměnu kondíků na angl. stránkách, tak všude je na plošňáku skupina kondíků. Já to ale takto nemám. Všeho všudy jsou tam jen dva, z toho jeden ležatý s vývody na stranách :-( Budíky mají digitální ukazatel km. Mám E34 520i 24V, 1992. Poradíte mi někdo? Případně bych koupil za rozumnou cenu celý budíky.
to mas jednoduche ... ak menis kondiky vymen vsetky ktore vies zohnat. V tomto pripade je jedno ci tu kapacitu roboli jednym abo dvomi.. zalezi od schemy ale to ta trapit nemusi. Kondiky vysichaju a tak ti staci vybrat ho a dat tam taky isty novy. Len to nerobte hosi trafopajkami .. bo uz to pak nemusi rozchodit...
muskat

#5 Příspěvek od muskat »

Díky za radu, zkusím to. Zkoušel jsem ještě ten známý test a všechny ručičky mi šly v pořádku až nadoraz. Znamená to, že budíky jsou v pořádku a mám hledat závadu jinde, nebo to pořád může být kondíkama? Jinak čísla, co mi to zobrazovalo jako závady, vůbec nejsou v seznamu závad. Tak nevím, jestli to ukazuje nesmysly, nebo jak se mi nezobrazuje pár segmentů na displeyi, tak je chyba v tom...
Milda

#6 Příspěvek od Milda »

muskat píše:Díky za radu, zkusím to. Zkoušel jsem ještě ten známý test a všechny ručičky mi šly v pořádku až nadoraz. Znamená to, že budíky jsou v pořádku a mám hledat závadu jinde, nebo to pořád může být kondíkama? Jinak čísla, co mi to zobrazovalo jako závady, vůbec nejsou v seznamu závad. Tak nevím, jestli to ukazuje nesmysly, nebo jak se mi nezobrazuje pár segmentů na displeyi, tak je chyba v tom...
Zkus ty kondíky,je to nejsnadnější cesta.
Odpovědět