Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
525TDS E39 "Vrnění"
-
- Klubové ID: 2190
- Kontaktovat uživatele:
Zdravím, mám malej problém.Když chcípnu auto, tak po nějáký době se začně ozívat divné "vrnění" od climatroniku (je to normální dělenej 2 okruhovej climatronic) Občas se stane, že se to nesepne...ale z pravidla to začne tak po hodině, od chcípnutí a pokračuje až do rána, dokud nenastartuju, po té ještě chvilku vrní a pak se vypne.Vůbec netuším, co by to mohlo být, ale pěkně mě to sere.Mám nezávislí topení origo BMW+dálka, nemůže to být třeba tím, ale ten zvuk je přímo z kabiny, od motoru není nic slyšet, jestli se s tím někdo setkal, prosím o radu, předem díky...
Ještě trochu mimo, potřeboval bych celou sadu brzd. destiček, nemá někdo tip, který jsou v pohodě a nestojí majlant?
Ještě trochu mimo, potřeboval bych celou sadu brzd. destiček, nemá někdo tip, který jsou v pohodě a nestojí majlant?
-
- Klubové ID: 5
- Kontaktovat uživatele:
[quote="NoCom"]Zdravím, mám malej problém.Když chcípnu auto, tak po nějáký době se začně ozívat divné "vrnění" od climatroniku (je to normální dělenej 2 okruhovej climatronic) Občas se stane, že se to nesepne...ale z pravidla to začne tak po hodině, od chcípnutí a pokračuje až do rána, dokud nenastartuju, po té ještě chvilku vrní a pak se vypne.Vůbec netuším, co by to mohlo být, ale pěkně mě to sere.Mám nezávislí topení origo BMW+dálka, nemůže to být třeba tím, ale ten zvuk je přímo z kabiny, od motoru není nic slyšet, jestli se s tím někdo setkal, prosím o radu, předem díky...quote]
mam taky origo webasto s dalkovym ovladacem.... a dela mi to taky (pokud to ma souvyslost)
kazdopadne me to nijak neobtezuje....
je tam i nejake automaticke odvetravani, tak jestli to neni treba ono....
darmon to myslel tak ze climatronic se dava VW, skodovek atd....
btw. v zime mi to dela tohle
mam taky origo webasto s dalkovym ovladacem.... a dela mi to taky (pokud to ma souvyslost)
kazdopadne me to nijak neobtezuje....

je tam i nejake automaticke odvetravani, tak jestli to neni treba ono....
darmon to myslel tak ze climatronic se dava VW, skodovek atd....
btw. v zime mi to dela tohle
- Přílohy
-
- Obraz007.jpg (76.71 KiB) Zobrazeno 1178 x
-
- Kontaktovat uživatele:
Jo táááák darmon je vtipálek
Já vím, že se climatronic dává do VW, ale hlavně, že mi rozuměl, ne?Taky mě to napadlo, když psal, at tam dám origo BMW
) No, tak pokud je to jen "blbý vrnění" tak to taky přežiju, ale přišlo mi to divný..taky mě napadlo, jestli to třeba nežere naftu, nebo tak.Mě už to dělá dlouho, ale dneska rádno, když jsem sedl do auta, tak to vrnělo nějak hodně nahlas, tak jsem se naštval a napsal příspěvek.
Jinak k těm destičkám, nemáš nějákej tiip?

Jinak k těm destičkám, nemáš nějákej tiip?

Přesně tak,nutno rozebrat ovládací jednotku a vyčistit motorek a vrtulkou a také teplotní čidlo.Ten motorek s vrtulkou je tam od toho aby čidlo snímalo skutečnou teplotu v kabině,tedy zajiš?uje cirkulaci vzduchu okolo čidla teploty(malý barevný výstupek pod mřížkou v pravo od displeje).kadlec píše:mi to taky "vrní" vyndal jsem tu elektroniku a je tam motorek a ne nem vrtulka a ta se pořád točí a točí i když tam nikdo není tak se točí ani kliček tam není taky se točí![]()
tak jsem to vycistil at se ji tam lepe toci
to jsem pochopil že to není celá klimamajor píše:Přesně tak,nutno rozebrat ovládací jednotku a vyčistit motorek a vrtulkou a také teplotní čidlo.Ten motorek s vrtulkou je tam od toho aby čidlo snímalo skutečnou teplotu v kabině,tedy zajiš?uje cirkulaci vzduchu okolo čidla teploty(malý barevný výstupek pod mřížkou v pravo od displeje).kadlec píše:mi to taky "vrní" vyndal jsem tu elektroniku a je tam motorek a ne nem vrtulka a ta se pořád točí a točí i když tam nikdo není tak se točí ani kliček tam není taky se točí![]()
tak jsem to vycistil at se ji tam lepe toci

-
- Kontaktovat uživatele:
Tak darmon mi už poradil, vid...major píše:Hele kluci,to fakt nevim.Mě se ta mrcha točí taky i po vyndání klíčku,ale teď alespoň potichuNoCom píše:Aha, tak to ja to taky zkusim promazat, at se mu lepe toci, jinak nechapu, kdyz tam nikdo neni (ani klicekproc se toci...
.Možná to bude vědět darmon.

-
- Klubové ID: 5
- Kontaktovat uživatele:
mocne uintetarium je bylo prece hodne....darmon píše:vi ale nechce raditmajor píše:Hele kluci,to fakt nevim.Mě se ta mrcha točí taky i po vyndání klíčku,ale teď alespoň potichuNoCom píše:Aha, tak to ja to taky zkusim promazat, at se mu lepe toci, jinak nechapu, kdyz tam nikdo neni (ani klicekproc se toci...
.Možná to bude vědět darmon.