John píše:čau,
nedávmo jsem ho taky měnil a replika neexistuje, čekal jsem na něj 20 dní . Asi budeš mít rychlejší si pro něj zajet do rajchu.
tak to je sila.... kazdopadne diky!
A ten rajch by to asi stejne moc neurychlil.... v CR na sklade to nemaji (prej se to neresi zas tak casto.... ve Zline v Synotu to delali jednou a v Brne v renocaru prej jen dvakrat), takzo to asi na sklade nikdo nedrzi.... navic pokud by to v nemecku hned bylo tak by to tu teoreticky v pondeli/utery melo byt.... uvidim.... to se fakt hodi par dni pred dovolenou
btw. pokud si fakt cekal 20 dni tak nema uz vubec cenu menit jen jeden....
Už jsem je taky měnil oba. Prodírají se od písku. Kupoval jsem je ve Vídni. Objednal jsem je a druhý den tam byly. Kus kolem 130e. Mám ale sport. podvozek. Na ten jsou samo dražší.
sklar píše:Už jsem je taky měnil oba. Prodírají se od písku. Kupoval jsem je ve Vídni. Objednal jsem je a druhý den tam byly. Kus kolem 130e. Mám ale sport. podvozek. Na ten jsou samo dražší.
mam taky sportovni podvozek a cena je stejna..... podle ofic ceniku tak i podle ceniku na ETK online...
sklar píše:Už jsem je taky měnil oba. Prodírají se od písku. Kupoval jsem je ve Vídni. Objednal jsem je a druhý den tam byly. Kus kolem 130e. Mám ale sport. podvozek. Na ten jsou samo dražší.
mam taky sportovni podvozek a cena je stejna..... podle ofic ceniku tak i podle ceniku na ETK online...
kdybys mi zavolal včera tak si to měl dneska doma bral jsem si přímo ve fabrice taky nějaké pikačoviny,vše skladem ted jsem ti volal do toho olomouce,ajk to vypada tak mi bude za chvíli volat zpět...
M3maniac píše:kdybys mi zavolal včera tak si to měl dneska doma bral jsem si přímo ve fabrice taky nějaké pikačoviny,vše skladem ted jsem ti volal do toho olomouce,ajk to vypada tak mi bude za chvíli volat zpět...