Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
Sviečky pre BMW 535iA E34 LPG/benzín
-
- Klubové ID: 1042
má niekto skúsenosti z nejakým konkrétnym typom sviečok pre toto afto ? Mám stále veľkú spotrebu, tak skúšam všeličo možné, čo ma aj tak neminie. jazdím 95% cesty na LPG, a som niekde čítal, že pre LPG existujú aj kvalitnejšie sviečky než bežné, no nejak som stále nič konkrétne neobjavil. chcem tam da? všetko najoptimálnejšie, aby ten motor čo najmenej trpel. Ale taktiež uvítam i radu sviečok pre benzín, niečo tam aj tak budem musie? da?. A sú vhodné viackontaktové sviečky ? xxx...???
-
akurát som mal vonku jednu svoju sviečku, a mám tam DENSO J16CR-U. netuším ako dlho sú tam, kúpil som to už s nimi a ja som na tom urobil cca 4000km. nemám absolútne jediný problém so štartovaním, stratou výkonu..., a to jazdím na plyn, no nejak sa mi nepáči spotreba, ale to môže by? ďalších 100 iných chýb. každopádne ich budem musie? čoskoro vymeni?.
-
a inak, našiel som zaujímavú tabuľku porovanania (resp: náhrad) sviečok NGK, BOSCH, DENSO, CHAMPION...
http://www.pvl-zuendungen.de/fb_densongk.htm
http://www.pvl-zuendungen.de/fb_densongk.htm
Sviecky ti nejak vyrazne spotrebu neznizia, hladaj chybu niekde inde, ale ak vravis, ze namas ziaden problem, tak asi je to vporiadku, mozno nato moc dupes, na LPG ma vzdy auto o nieco vacsiu spotrebu, skus natankovat nejaky kvalitny benzin a otestuj to, .....no este by som kukol vzduchovy filter, ci ho nemas cierny 

-
no práve problém je, že nato nedupem, chodím úplne pianko a nedostanem sa pod 13,5L benzínu a 22L LPG. keď som nato dupol, tak to cucalo priemer 33L benzínu. To je spotreba naloženého kamiónu !!! ja som to auto nedávno kúpil, mám na ňom 4000km, tak aj tak to chcem všetko postupne povymieňa?, nech mám prehľad.