Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 😉

kroužky budíků E39

Vše o E12, E28, E34, E39, E60/E61, F07, F10/F11, G30/G31
Odpovědět
Zpráva
Autor
kadlec

#1 Příspěvek od kadlec »

bylo to tady už asi vícekrát, ale jak nejjednodušeji vyndám palubovku u E39 a? tam můžu dát ty "tuningový" :lol: :lol: :lol: kroužky . Děkuji
darmon
Klubové ID: 91
Kontaktovat uživatele:

#2 Příspěvek od darmon »

kadlec píše:bylo to tady už asi vícekrát, ale jak nejjednodušeji vyndám palubovku u E39 a? tam můžu dát ty "tuningový" :lol: :lol: :lol: kroužky . Děkuji
nejjednodussi je kdyz tu sracku delat vubec nebudes
eric
Klubové ID: 788
Kontaktovat uživatele:

#3 Příspěvek od eric »

kadlec píše:bylo to tady už asi vícekrát, ale jak nejjednodušeji vyndám palubovku u E39 a? tam můžu dát ty "tuningový" :lol: :lol: :lol: kroužky . Děkuji
Čus,můžu se zeptat,kdes je kupoval a za kolik??Na netu se dají sehnat teda všude možně,spíše chci jenom vědět,jestli jsi to náhodou nekoupil za nějakou zajímavou cenu:-)Jinak já jdu do nich taky,vypadá to pak mnohem líp.
kadlec

#4 Příspěvek od kadlec »

darmon píše:
nejjednodussi je kdyz tu sracku delat vubec nebudes
dobrá rada nad zlato ty velke si dam na uši a jeden malej do nosu a druhy do pupku :wink: diky
kadlec

#5 Příspěvek od kadlec »

eric píše:
Čus,můžu se zeptat,kdes je kupoval a za kolik??Na netu se dají sehnat teda všude možně,spíše chci jenom vědět,jestli jsi to náhodou nekoupil za nějakou zajímavou cenu:-)Jinak já jdu do nich taky,vypadá to pak mnohem líp.
850,_ vč.DPH a pošt.
ray

#6 Příspěvek od ray »

Cau,nedavno jsem to delal na e38-ty budiky jsou stejny,bylo to celkem v pohode,a vysledek je vic nez super,stali me 700,- kc a prace to byla na 30min.Zkusim prilozit fotky pro predstavu
kadlec

#7 Příspěvek od kadlec »

jestli by jsi byl tak hodnej staci postup fotky neuvidim :? musim dat volant dolu nebo to proleze ?
eric
Kontaktovat uživatele:

#8 Příspěvek od eric »

ray píše:Cau,nedavno jsem to delal na e38-ty budiky jsou stejny,bylo to celkem v pohode,a vysledek je vic nez super,stali me 700,- kc a prace to byla na 30min.Zkusim prilozit fotky pro predstavu
A když už to tedy máš,ty kroužky se tam nalepujou,nebo na něco nacvakávaj?
eric
Kontaktovat uživatele:

#9 Příspěvek od eric »

kadlec píše:
eric píše:
850,_ vč.DPH a pošt.
Jo,to je taková normál cena,jdu do toho taky:-)
ray

#10 Příspěvek od ray »

krouzky se tam lepi ,kdyz jsou kvalitni presne na miru,tak drzi sami osobe,ale kapl jsme je ze zadu na 4 mistech sekundovim lepidlem,jinak postup je zhruba takovy,teda alespon u e38 .............volant jsem dal co nejvice k sobe a co nejnize,po vysroubovani 2 sroubku nahore ve stitu,potom jsem ten stit s budikama vytahl a odpojil konektory,vse OK,potom je potreba odjisti tu desku s tistakama apod,tim se dostanes na odjistovaci packy,kdyz je odjistis,.....je to celkem pakarna ,musi se to sehrat pokud mozno soucasne,nooo a potom to vysunes a oddelis tak ten stit se sklem od budiku,no a pak uz jen sazis krouzky,ty maly provleknes velkyma dirama a ty velky........,musis trochu upravit otvor za displayem BC a pak to pujde jinak to je bez sance,jednoduse clovek si musi trochu poradit,ale neni na tom nic sloziteho.OK :-)
kadlec

#11 Příspěvek od kadlec »

:wink: diky jdu na to
Hyri
Klubové ID: 712
Kontaktovat uživatele:

#12 Příspěvek od Hyri »

Caute viete mi nekdo povedat priemer tych dier na budikoch koli tym kruzkom DIKI moc.
mimo666

#13 Příspěvek od mimo666 »

ahoj...mozes mi zalat link na tu firmu odkial mas tie budiky?...mal som 530 v m-pakete a toe budiky prste vyzeraju lespie..teraz to zhanam na moj touring....dik za info
ray

#14 Příspěvek od ray »

nedávno jsem je dával i do e39,a ty hle jsem kupoval od E-tuning - chromadelic,nebo tak nejak se jmenuji,tady je na ne cislo :
777 148 987,Ray :D
Odpovědět