To jsem ještě neslyšel. Palubní počítač se dá zobrazovat na autorádiu BMW? Tak to fakt nevim. Mám palubní počítač normálně na palubní desce. Proto je palubní, že? Možná to nějakej chytrej člověk s notebookem umí, dát ho na rádio. Ale dost o tom pochybuji. Zřejmě záleží na modelu rádia a zda-li to vůbec software umožní v daném modelu. K tomu teploměru -40 stupňů. Údajně stačí vyměnit čidlo venkovní teploty.. Možná špatnej kontakt.. Mrkni na to..
Maxiczech píše: To jsem ještě neslyšel. Palubní počítač se dá zobrazovat na autorádiu BMW? Tak to fakt nevim. Mám palubní počítač normálně na palubní desce. Proto je palubní, že? Možná to nějakej chytrej člověk s notebookem umí, dát ho na rádio. Ale dost o tom pochybuji. Zřejmě záleží na modelu rádia a zda-li to vůbec software umožní v daném modelu. K tomu teploměru -40 stupňů. Údajně stačí vyměnit čidlo venkovní teploty.. Možná špatnej kontakt.. Mrkni na to..
vážně si ještě neviděl e39 v jiný výbavě než v sociálce? A rádio je součástí palubovky, alespoň já to tak mám . Ono celou palubovku netvoří jen budíky, že . Jakej člověk s notebookem? Je to origo z fabriky, ale to musíš mít jiný budíky i rádio. Potom těch funkcí BC máš podstatně víc než jen ty čtyři základní. Ano zobrazují se mimojiné i na displayi co rádio.
Tak to je nádhera bomba. Mám bussiness půlené rádio-kaze?ák a v kufru CD měnič a myslel jsem si co nemám. Sem si sedl na prdel teď. I ta klima má nějak více knoflíků než ta moje. No. Zase o něco chytřejší.
Maxiczech píše: To jsem ještě neslyšel. Palubní počítač se dá zobrazovat na autorádiu BMW? Tak to fakt nevim. Mám palubní počítač normálně na palubní desce. Proto je palubní, že? Možná to nějakej chytrej člověk s notebookem umí, dát ho na rádio. Ale dost o tom pochybuji. Zřejmě záleží na modelu rádia a zda-li to vůbec software umožní v daném modelu. K tomu teploměru -40 stupňů. Údajně stačí vyměnit čidlo venkovní teploty.. Možná špatnej kontakt.. Mrkni na to..
vážně si ještě neviděl e39 v jiný výbavě než v sociálce? A rádio je součástí palubovky, alespoň já to tak mám . Ono celou palubovku netvoří jen budíky, že . Jakej člověk s notebookem? Je to origo z fabriky, ale to musíš mít jiný budíky i rádio. Potom těch funkcí BC máš podstatně víc než jen ty čtyři základní. Ano zobrazují se mimojiné i na displayi co rádio.
Tak to mě fakt pobavilo. Můžeš být konkrétnější, co je to za výbavu "sociálka"? Heh.. Původně byl dotaz, zda-li je možné na BMW 524 r.v. 88 zobrazovat palubní počítač na autorádiu. Nebyla řeč o palubní desce s navigací, či televizorem.
Maxiczech píše: Původně byl dotaz, zda-li je možné na BMW 524 r.v. 88 zobrazovat palubní počítač na autorádiu. Nebyla řeč o palubní desce s navigací, či televizorem.
no tak se podivej na ce se ptas! Nikde jsem nevidel, ze se ptas na 524 r.v. 88!!!!
TO Maxiczech: Jen si vzpomeň, proč si zakládal tohle téma. Já ti pomůžu, koukni sem http://www.bmwklub.cz/modules.php?name= ... pic&t=1482 . Přesně reaguješ na jeden příspěvek, kterej psal bpytlik a tam je řeč o e39, tak tu nemel o e34 z 88
zakládáš o BC jedno téma za druhým, tak se pak nediv, že se ti to slejvá a unikají ti souvislosti