Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 😉

Zaprší a netáhne 2 - Paradox!

Vše o E12, E28, E34, E39, E60/E61, F07, F10/F11, G30/G31
Odpovědět
Zpráva
Autor
Maxiczech

#1 Příspěvek od Maxiczech »

:roll: Díky za názory. Kluci, čtu příspěvky..., snad jsme tady od toho, abychom si pomáhali a ne dohadovali se navzájem. Máme super káry a je třeba se tomu detailně věnovat. Alespoň tak to cítím já. Na co je BMW, které nemaká dle našich představ, ne? Nepořizovali jsme Baworáky, abychom se dohadovali o servisech a náhradních dílech. Žádal jsem jen o zkušenosti starších. Mám Báwo od května. Šetřil jsem na to jako debil. 600 táců. To je mazec, co? Ale miluju ho! Je to prostě kára. PARADOX.. vjel jsem do myčky a zase to samé. Jako, když mám za sebou vlek. Po 5ti minutách zase jede bezchybně. Nevíte někdo, co s tím? Podle mě jde o kravinu, ale nevím jak na to. A do BMW servisu se mi zatím fakt nechce. Proto to řeším přes BMW klub. Díky kluci za Vaše názory a zkušenosti. S úctou, Max. :rolleyes:
Lukáš
Kontaktovat uživatele:

#2 Příspěvek od Lukáš »

Maxiczech píše::roll: Díky za názory. Kluci, čtu příspěvky..., snad jsme tady od toho, abychom si pomáhali a ne dohadovali se navzájem. Máme super káry a je třeba se tomu detailně věnovat. Alespoň tak to cítím já. Na co je BMW, které nemaká dle našich představ, ne? Nepořizovali jsme Baworáky, abychom se dohadovali o servisech a náhradních dílech. Žádal jsem jen o zkušenosti starších. Mám Báwo od května. Šetřil jsem na to jako debil. 600 táců. To je mazec, co? Ale miluju ho! Je to prostě kára. PARADOX.. vjel jsem do myčky a zase to samé. Jako, když mám za sebou vlek. Po 5ti minutách zase jede bezchybně. Nevíte někdo, co s tím? Podle mě jde o kravinu, ale nevím jak na to. A do BMW servisu se mi zatím fakt nechce. Proto to řeším přes BMW klub. Díky kluci za Vaše názory a zkušenosti. S úctou, Max. :rolleyes:
pokud maš 600tis na auto, tak mas i na to aby ti rekli zavadu v servise, to se na me nezlob, muze to byt ptakovina o ktera se občas vyskytuje a řeknou ti co s tim. Kdybys mel rozdelovac, reknu ti, ze ti navlhl........
krakatit

#3 Příspěvek od krakatit »

servis BMW :?:
Baxon
Klubové ID: 208
Kontaktovat uživatele:

#4 Příspěvek od Baxon »

jediný, co můžu pro tebe udělat, zajít v pondělí tady do BMW a zeptat se ti, jestli se s tím už setkali a co by to mohlo být. Mám pocit, že mi stejně odpoví abych to přivezl, že se na to budou muset mrknou.
Tak tě ten servis asi nemine. Zaplatíš tágo za zjištění závady a řešit si to můžeš už sám :wink: .
Minulej tejden jsem taky zacvakal pětikilo v bavoru aby mi řekli, že mi na kombíku nehučí kardan, jak jsem se domníval, ale gumy :) .
Maxiczech

#5 Příspěvek od Maxiczech »

Baxon píše:jediný, co můžu pro tebe udělat, zajít v pondělí tady do BMW a zeptat se ti, jestli se s tím už setkali a co by to mohlo být. Mám pocit, že mi stejně odpoví abych to přivezl, že se na to budou muset mrknou.
Tak tě ten servis asi nemine. Zaplatíš tágo za zjištění závady a řešit si to můžeš už sám :wink: .
Minulej tejden jsem taky zacvakal pětikilo v bavoru aby mi řekli, že mi na kombíku nehučí kardan, jak jsem se domníval, ale gumy :) .
Jo. Díky za názory. Zase neprší a lítá to v pihodě. Až budu mít čas, zajedu do Baworu. Jsem sám zvědav, co to je. Díky, díky, díky. S pozdravem Max...
Maxiczech

#6 Příspěvek od Maxiczech »

Maxiczech píše:
Baxon píše:jediný, co můžu pro tebe udělat, zajít v pondělí tady do BMW a zeptat se ti, jestli se s tím už setkali a co by to mohlo být. Mám pocit, že mi stejně odpoví abych to přivezl, že se na to budou muset mrknou.
Jo. Díky za názory. Zase neprší a lítá to v pihodě. Až budu mít čas, zajedu do Baworu. Jsem sám zvědav, co to je. Díky, díky, díky. S pozdravem Max...
Ještě k těm gumám.. Taky mám pocit, že vzadu něco hučí. Na předku to nepozoruji. To budou fakt gumy, co? Myslel jsem, že ložiska. Super, že máš taky kombi. Můžeme pokecat. Měj se..
Baxon
Kontaktovat uživatele:

#7 Příspěvek od Baxon »

Maxiczech píše:
Maxiczech píše:
Ještě k těm gumám.. Taky mám pocit, že vzadu něco hučí. Na předku to nepozoruji. To budou fakt gumy, co? Myslel jsem, že ložiska. Super, že máš taky kombi. Můžeme pokecat. Měj se..
Vyměnil jsem ložisko a hučelo to pořád. Ty gumy jsou ještě tak 50%, ale pět let starý, tvrdý jako šutr, nedržej přilnavost a odskákaný jako sviňa. Je to poznat na zvedáku, když se zatočí kolama. Test tlumičů v pohodě, tak jsme se shodli, že nejsou ani z tohodle mýho auta.
Kombíka mám, ale e36. e39 je sedan, ale pokecat klidně můžeme. Třeba každej měsíc na regionále :wink: .
DC Výkonná rada
Výkonná rada
Klubové ID: 55
Kontaktovat uživatele:

#8 Příspěvek od DC Výkonná rada »

možná blbost, ale v jakym stavu máš vzduchovej filtr?
Sběratel, pořadatel a předseda zdejšího sdružení - kontakt do sz v případě potřeby, dík
Maxiczech

#9 Příspěvek od Maxiczech »

DC píše:možná blbost, ale v jakym stavu máš vzduchovej filtr?
Všechny filtry a náplně jsem nechal vyměnit hned, jak jsem to dovezl.. :rolleyes:
Maxiczech

#10 Příspěvek od Maxiczech »

Lukáš píše:
Maxiczech píše::roll: Díky za názory. Kluci, čtu příspěvky..., snad jsme tady od toho, abychom si pomáhali a ne dohadovali se navzájem. Máme super káry a je třeba se tomu detailně věnovat. Alespoň tak to cítím já. Na co je BMW, které nemaká dle našich představ, ne? Nepořizovali jsme Baworáky, abychom se dohadovali o servisech a náhradních dílech. Žádal jsem jen o zkušenosti starších. Mám Báwo od května. Šetřil jsem na to jako debil. 600 táců. To je mazec, co? Ale miluju ho! Je to prostě kára. PARADOX.. vjel jsem do myčky a zase to samé. Jako, když mám za sebou vlek. Po 5ti minutách zase jede bezchybně. Nevíte někdo, co s tím? Podle mě jde o kravinu, ale nevím jak na to. A do BMW servisu se mi zatím fakt nechce. Proto to řeším přes BMW klub. Díky kluci za Vaše názory a zkušenosti. S úctou, Max. :rolleyes:
pokud maš 600tis na auto, tak mas i na to aby ti rekli zavadu v servise, to se na me nezlob, muze to byt ptakovina o ktera se občas vyskytuje a řeknou ti co s tim. Kdybys mel rozdelovac, reknu ti, ze ti navlhl........
To, že jsem dal 600 tisíc za káru neznamená, že nemůžu požádat o zkušenosti dalších, kteří mají BMW. Kolik bych měl podle tebe dát za slušný auto? Mám pětičlenou rodinu. To jsem měl jít do nové Octavie? :sneaky: NIKDY!
Maxiczech

#11 Příspěvek od Maxiczech »

Maxiczech píše:
Lukáš píše:
To, že jsem dal 600 tisíc za káru neznamená, že nemůžu požádat o zkušenosti dalších, kteří mají BMW. Kolik bych měl podle tebe dát za slušný auto? Mám pětičlenou rodinu. To jsem měl jít do nové Octavie? :sneaky: NIKDY!
Rozdělovač? Heh.. :wacko:
Baxon
Kontaktovat uživatele:

#12 Příspěvek od Baxon »

Maxiczech píše: Rozdělovač? Heh.. :wacko:
8O

Tak jak jsem předpokládal, v BMW to neví. Jedině to přivést a mrknou na to.
U Passatů to prej dělá váha vzduchu............................
Lukáš
Kontaktovat uživatele:

#13 Příspěvek od Lukáš »

kdyby si četl, tak sem psal "kdyby si měl rozdělovač" a jelikož vim, že bmw rozdělovač už delší dobu nemá............
Baxon
Kontaktovat uživatele:

#14 Příspěvek od Baxon »

Lukáš píše:
kdyby si četl, tak sem psal "kdyby si měl rozdělovač" a jelikož vim, že bmw rozdělovač už delší dobu nemá............
utekli mi nějak souvislosti :oops: :D
Maxiczech

#15 Příspěvek od Maxiczech »

Baxon píše:
8O

Tak jak jsem předpokládal, v BMW to neví. Jedině to přivést a mrknou na to.
U Passatů to prej dělá váha vzduchu............................
:thumbsup: Díky za optání. Až budu mít chvilku, tak zejedu do Baworu. Díky.. :sleepy:
Maxiczech

#16 Příspěvek od Maxiczech »

Lukáš píše:
:roll: Nic ve zlém. To bylo samozřejmě myšleno jako vtip. Všechno dobrý, O.K.? :lol:
Odpovědět