Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 😉

Manuál E-39

Vše o E12, E28, E34, E39, E60/E61, F07, F10/F11, G30/G31
Odpovědět
Zpráva
Autor
berri

#1 Příspěvek od berri »

Čau lidi. Vím, že už to tady šlo několikrát, ale do klubu jsem se přihlásit teprve nedávno a chtěl bych Vás požádat, zda-li by jste mi někdo neposkytli manuál k E -39. Mám TDS automat v combajnu r.v.99. Před rokem něco rozesílal Maca elektronicky, ale ty stránky jsou už fuč. Beru to v jakékoliv podobě. Překopírovaný (poštou) nebo v digitální formě (nafocený, oskenovaný - elektronicky). Nebo přijedu a nafotím si to. Možností fůra. Jen jestli by mi to někdo poskytnul.
Předem díky moc.
darmon
Klubové ID: 91
Kontaktovat uživatele:

#2 Příspěvek od darmon »

berri

#3 Příspěvek od berri »

darmon píše:www.bmw.cz
Co tím chtěl básník říci?
A jinak. Kromě darmona tady bylo více příspěvků a jsou fuč. To je jako BMW-klub cenzura nebo co?
kadlec

#4 Příspěvek od kadlec »

8O 8O 8O tak to koukam co to je opravdu to tu nekdo oriznul :evil: psal jem sem
darmon
Kontaktovat uživatele:

#5 Příspěvek od darmon »

tim chtel basnik rict to ze manual si muzes koupit v prodejne bmw a nemas ho potrebu krast, je to copyrightovana kniha bmw a.g.

jestli mate potrebu krast, tak ne u tech lidi co nam davaj auta co nas bavi a ne v ramci tohoto obcanskeho sdruzeni.
RuDoSh
Klubové ID: 5
Kontaktovat uživatele:

#6 Příspěvek od RuDoSh »

se zamyslete co jste psali, nez zacnete nadavat.... :wink:
berri

#7 Příspěvek od berri »

To Darmon:
Pozor. Pozor. Si tak trochu protiřečíš. O čem je celý tady todle fórum??? Tady si lidi zapálení pro věc vyměňujou různý nápady, finty a fígle jak co ojebat, aby mohli ušetřit kačku a vrazit ji stejně někam jinam do stejnýho auta. Tak proč to celý nezrušíte a nepošlete všechny lidi z fóra do servisu BMW dát jim vydělat 1500,- Kč na hodinu nebo kolik? Proč se tady dozvíš jak si resetnout servis a oil kontrol, když to stojí 2 kila? Proč se tady dozvíš co udělat, když ti to netáhne, hulí, když se ti to zamkne, nebo když ti cuká volant apod? A to nemluvím o všelijakejch náhradních dílech. Dy? to je to samý ne? A navíc. Myslím si, že většina dotazů by tu stejně nebyla, kdyby měli všichni podrobnej manuál. Pak se někdo nemusí ptát, kde je v autě baterka apod. Neděláš náhodou v BMW ??? Nebo tomu fakt nerozumím...
darmon
Kontaktovat uživatele:

#8 Příspěvek od darmon »

neprotirecim si ani trochu, obcanske sdruzeni bmwklub nema pravo sirit kopyrajtovany knihy ani od bmw a.g. ani od nikoho jinyho.
gelty
Kontaktovat uživatele:

#9 Příspěvek od gelty »

Taky ho sháním 8)
Jenže to by musel v BMW taky někdy být na prodej, když už se tam člověk vypraví. :evil:
Ale bohužel, v česku je to furt nedostatkové zboží 8O
kadlec

#10 Příspěvek od kadlec »

posli mi email v SZ :wink:
berri

#11 Příspěvek od berri »

Co jsem se ptal, tak v BMW mají pouze jakousi klasickou příručku typu kde najít rezervu a jak vyměnit kolo. Řekli mi, že podrobnější dílenskou příručku nemají. Ani "Jak na to" není pro 5kovou řadu E-39. Chtěl jsem rozdělat světla a trochu je vycídit a po hodině zápasu jsem se na to vysral, bo jsem měl strach abych něco neulomil a neudělal si škodu. Prostě nevím kde to všude drží. Teplotní čidlo, který má být u pr.př. kola, a který mi nefakčí jsem nenašel do teď. Auto mám asi 14 dní a nebudu s každou chujovinou běžet do BMW. Na to nemám financ ani čas. Příručku potřebuju jako sůl a nějaký http://www.bmw.cz je mi platný jako mrtvýmu zimník.
RuDoSh
Klubové ID: 5
Kontaktovat uživatele:

#12 Příspěvek od RuDoSh »

berri píše:Co jsem se ptal, tak v BMW mají pouze jakousi klasickou příručku typu kde najít rezervu a jak vyměnit kolo. Řekli mi, že podrobnější dílenskou příručku nemají. Ani "Jak na to" není pro 5kovou řadu E-39. Chtěl jsem rozdělat světla a trochu je vycídit a po hodině zápasu jsem se na to vysral, bo jsem měl strach abych něco neulomil a neudělal si škodu. Prostě nevím kde to všude drží. Teplotní čidlo, který má být u pr.př. kola, a který mi nefakčí jsem nenašel do teď. Auto mám asi 14 dní a nebudu s každou chujovinou běžet do BMW. Na to nemám financ ani čas. Příručku potřebuju jako sůl a nějaký http://www.bmw.cz je mi platný jako mrtvýmu zimník.
to cidlo je pred kolem na strane spolujezdce.... bud tam je cidlo, nebo je tam po nem dira :-) (je tam pro nej v plastu takovy prolis)

to svetlo taky neni takovy problem(tak jak je ten kryt pricvaknuty nahore tak je i dole a ze strany u ledvin).... pokud nemas facelift, tam je to prilepene....
darmon
Kontaktovat uživatele:

#13 Příspěvek od darmon »

berri píše:Co jsem se ptal, tak v BMW mají pouze jakousi klasickou příručku typu kde najít rezervu a jak vyměnit kolo. Řekli mi, že podrobnější dílenskou příručku nemají. Ani "Jak na to" není pro 5kovou řadu E-39. Chtěl jsem rozdělat světla a trochu je vycídit a po hodině zápasu jsem se na to vysral, bo jsem měl strach abych něco neulomil a neudělal si škodu. Prostě nevím kde to všude drží. Teplotní čidlo, který má být u pr.př. kola, a který mi nefakčí jsem nenašel do teď. Auto mám asi 14 dní a nebudu s každou chujovinou běžet do BMW. Na to nemám financ ani čas. Příručku potřebuju jako sůl a nějaký http://www.bmw.cz je mi platný jako mrtvýmu zimník.
mno tak se vyjadri normalne, pod slovem manual se tezko da dohromady jestli chces uzivatelskej nebo servisni.

servisni manual sezenes treba na http://www.rb.com
berri

#14 Příspěvek od berri »

Díky kluci. Co se týče těch světel, tak jsem povolil dva 8mičky šrouby zvrchu. To sklo je přidělaný packama. To jsem si všimnul. Našel jsem tam jenom ale 3. 2 zvrchu a jedna od té ledviny, jak říkáš. Světlo šlo lehce od sebe, ale ještě někde drželo. Mám za to, že budou asi packy aji ve spod, ale světlo jako celý jsem nemohl z té díry dostat. Někde vzádu ve směru k motoru to musí držet ještě na nějakým šrubu. Taky jsem na to hovno viděl.
Na to teplotní čidlo jsem kluci fakt asi blbej. Našel jsem tam čidlo v krabičce, ale to vede ke kolu. Asi ASC nebo něco podobnýho.
Tatros
Klubové ID: 260

#15 Příspěvek od Tatros »

:D To je pohled na T.čidlo dírou na levou mlhovku
Přílohy
P7200027.JPG
P7200027.JPG (78.92 KiB) Zobrazeno 1948 x
Maxiczech

#16 Příspěvek od Maxiczech »

Mrkni na http://www.rb.com Tam fakt něco najdeš. Jen škoda, že to neni česky. Dovezl jsem BMW ze Švícar a mám k tomu všechny manuály. I k rádiu. :lol: Je mi to ale prt platné, protože je to všechno německy. Bohužel němčinu neovládám. Chce mi někdo namluvit, ža když orig. předložím někde v Baworu, že mi dají manuál v češtině? Tak jaký Copyright.. :roll:
kadlec

#17 Příspěvek od kadlec »

taky bych ten web nebral jako zdroj servisnich info pro čehúně :? :?
skautik Čestný člen
Čestný člen

#18 Příspěvek od skautik Čestný člen »

Maxiczech píše:
Mrkni na http://www.rb.com Tam fakt něco najdeš. Jen škoda, že to neni česky. Dovezl jsem BMW ze Švícar a mám k tomu všechny manuály. I k rádiu. :lol: Je mi to ale prt platné, protože je to všechno německy. Bohužel němčinu neovládám. Chce mi někdo namluvit, ža když orig. předložím někde v Baworu, že mi dají manuál v češtině? Tak jaký Copyright.. :roll:
ne daji, ale prodaji. jakejkoliv manual k cemukoliv pokud byl vydanej tak je k mani za prislusnej obnos. i servisni knizka
Odpovědět