Zakoupil jsem 520i Touring M50 a chtěl bych jen zjistit jaká je normální spotřeba. Zatím jsem ujel ani ne 1000 km s lehčí nohou a vzalo to víc než 11l/100. To se mi zdá moc. Mohl by někdo poskytnout svoje zkušenosti s totuto mašinou??
Co čekám?? Čekám, že to bude třeba s lehkou nohou někde kolem 9-10l?? Nevím, nikdy jsem tuhle mašinu neměl. A nejslabší není,nejslabší je 518i! To je mrtvolka v 5. Myslím, že 150ps v tom kombiku jede velmi slušně, je to v podstatě srovnatelné s tds,jen ten krou?ák to oproti němu nemá. S 2,5-M50 jsem jezdil a spotřeba byla taky jako u mého dvoulitra a to je to,co mě udivuje. Jen chci zjistit za kolik to jezdí jiným , nic víc. Jinak to, že dvoulitr nebude jezdit za 7-8l/100 je mi jasný
no mám už nějákej rok limo 2.0 M50 a můžu říct že jsi čistě v průměru.
Auto jede pěkně, ale už me přijde slabé.
právě tím že tomu musíš trošku šlapat na krk je spotřeba stejná jako u 2.5 s rozdílem že ta jede líp.
postupem času jsem se naučil jezdit i za 9l ale to to fakt solichám a jedu podle predpisu.
čau,
měl jsem E36 320 24V a ta měla o litr a půl větší spotřebu než E39 528 , celkový průměr mám 10,8 litru a když jedu dál po dálnici a na tempomatu mám kolem 150km/h tak v pohodě do 9L.
Je to normální na 2,0, to je snad jasný že 2,5 či 2,8ma bude brát při stejné rychlosti míň,budeš totiž o dost méně šlapat na plyn Já si dneska užíval kábro 2,0 a jezdil jsem pohodičku za 8,5l
Ja sem asi 14dni z5 jel na Vrancl a jeli sme 4 lidi, uplne narvani kramama - gril, uhli, plno sracek apod a jel sem za 8litru...
Jinak mesto 11-12
jo a mam 4dveř VANOS
Ivan340i píše:Zakoupil jsem 520i Touring M50 a chtěl bych jen zjistit jaká je normální spotřeba. Zatím jsem ujel ani ne 1000 km s lehčí nohou a vzalo to víc než 11l/100. To se mi zdá moc. Mohl by někdo poskytnout svoje zkušenosti s totuto mašinou??
Díky-Ivan
Ahoj Ivane. Koupil jsem v květnu tohoto roku BMW 520i Touring, karoserie M1. Počítač mi ukazuje ve městě 10 L rovných a mimo město po dálnici při 130 km/h rychlosti 8,5 L. (S klimatizací). Obsah motoru mám přesně 2,177. S úctou, Pavel.