Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 😉

Popisy Check hlášení na E39 + dalsi

Vše o E12, E28, E34, E39, E60/E61, F07, F10/F11, G30/G31
Odpovědět
Zpráva
Autor
Chong

#1 Příspěvek od Chong »

Zdravím příznivce E39, jsem tu nový, projel jsem celé forum na E39
- 5 kova rada, ale nenasel jsem nikde to co jsem potreboval, proto prosim o rady. Mimochodem, hledal jsem v odkazech tech.informace kde to po me chtelo registraci, tak jsem se zaregistroval, ale pise mi to porad, ze se musim zaregistrovat, jinak se tam nedostanu- co to je to teda nevim? Mam BMW 528i r.v.1998 - dostal jsem ho jako sluzebni vuz se skoro 300 tis.najeto, ale v bezvadnem stavu s tim, ze byl udrzovany ve znackovem servisu a ja bych si mel zajistit servis levnejsi a kvalitni- jeden mam, ale ted i kdyz budou umet vymazat z displaye ty kontroly inspekcion a oilservice neboco to tam skace na co si mam dat pozor co hlidat kdyz neni k dispozici diagnostika- v servisni prirucce mam popsany ty inspekcion tak to prelouskavam z anglictiny - staci to dat prelouskany servisu na kontrolu tech veci co tam jsou popsany ? A druha vec co jsem tady nenasel - neni nekde popis tech chybovejch stavu pocitace v AJ, zacalo mi to psat nejakou chybu svetel, ale mam to v anglictine a popis v manualu je v nemcine a ke vsemu mi tam chybej nektery ty znaky jak jsem zjistil nejsem sam takze se to neda poradne precist, je to neco jako CHECK NUNP.ATE LIGHT nebo tak nejak, prolez jsem vsechna mozna svetla a myslim ze chodi vsechno, nevim co to je...
a jeste neco nevite nekdo co by mohlo delat obcasne cuknuti pri konstantni rychlosti pri kterymkoliv kvaltu- napadla me akorat voda v nadrzi ?
Trochu jsem se rozepsal na zacatek kazdopadne diky za odpovedi, ale je to stejnak dobra kara ten Baboracek.
diky Chong
Hitman
Klubové ID: 166
Kontaktovat uživatele:

#2 Příspěvek od Hitman »

jestli to mas jako sluzebaka tak to dej do autor. servisu a at to firma zaplati, budes mit svatej klid ;)
Chong

#3 Příspěvek od Chong »

No to je ono, nerikejte mi ze tady kazdy jezdi do autoriz. servisu, parkrat jsem tam uz byl, ale kdyz budu davat 1500 za hodinu vylozene odstatyho casu jen aby ubehla aspon hodina prace a pritom se jen vyrezetovalo primacknuty cidlo sedacky, tak mi to vymeni za Skodovku a mam po krasnym a tak trochu jinym svezeni. Potrebuju usetrit na nakladech.
Chong
Chong

#4 Příspěvek od Chong »

Tak teda fakt hrozne diky za odpovedi, vidim ze je to tady samej ochotnej BMW nadsenec jen se pretrhnout, uz se nedivim, ze lidi koukaj trochu jinak na nekoho kdo jezdi v BMW.
Chong
George_D
Klubové ID: 49
Kontaktovat uživatele:

#5 Příspěvek od George_D »

Chong píše:Tak teda fakt hrozne diky za odpovedi, vidim ze je to tady samej ochotnej BMW nadsenec jen se pretrhnout, uz se nedivim, ze lidi koukaj trochu jinak na nekoho kdo jezdi v BMW.
Chong
Prober se jo prosimtě :lol: Hele ty inspekce jsou tu popsany už několikrát, tak nekecej, žes něco hledal :wink: A na ten servis si ani nenapsal odkud jseš. Tak klídek :roll:
Obrázek
E36 328 Coupe+E30 318iA LPG Coupe - Jezdim se srdcem, ktere mi tluče pod kapotou BMW
ŽEBŘÍČEK ŠKODLIVOSTI DROG !!!!
Odpovědět