Martinéz píše:vypada to na hezkej kousek..tyhle zavady sou zcela bezny, bud rad, ze toho neni vic. ja bych akorat poresil ten volant, ten je trochu old schoolovej
jinak az ho opravis, bude to fajnovka..
jake volanty mate v autech vy??
sportovni? popr. jine originalni?
dik petr
máš to pěkné,trochu práce a peněz (kola teda určitě) a bude to mazel...no a spotřeba? no co čekáš od 6ti válu ve 4kolce a automatu? myslím že pod 11 se budeš hodně snažit...prostě těch 11 bych to viděl při jízdě podle předpisů.Snad na dálku při 90ti pojedeš kolem 9ti,no ale co je to bmw a na 2-3litry benálu srát já mám ted dlouhodobou spotřebu 13,2 a to jde na 300 koní se někdy ozvi a pokecáme,když jsi z opavy
M3maniac píše:máš to pěkné,trochu práce a peněz (kola teda určitě) a bude to mazel...no a spotřeba? no co čekáš od 6ti válu ve 4kolce a automatu? myslím že pod 11 se budeš hodně snažit...prostě těch 11 bych to viděl při jízdě podle předpisů.Snad na dálku při 90ti pojedeš kolem 9ti,no ale co je to bmw a na 2-3litry benálu srát já mám ted dlouhodobou spotřebu 13,2 a to jde na 300 koní se někdy ozvi a pokecáme,když jsi z opavy
dik spotreba ? cekam prumer na tech 11 pri slusne jizde rekneme do 110km/h .. to se proste uvidi predpokladam, ze tak jezdit stejne porad nebudu ... ty ses opavak? (nebo z okoli?)
petr
M3maniac píše:máš to pěkné,trochu práce a peněz (kola teda určitě) a bude to mazel...no a spotřeba? no co čekáš od 6ti válu ve 4kolce a automatu? myslím že pod 11 se budeš hodně snažit...prostě těch 11 bych to viděl při jízdě podle předpisů.Snad na dálku při 90ti pojedeš kolem 9ti,no ale co je to bmw a na 2-3litry benálu srát já mám ted dlouhodobou spotřebu 13,2 a to jde na 300 koní se někdy ozvi a pokecáme,když jsi z opavy
dik spotreba ? cekam prumer na tech 11 pri slusne jizde rekneme do 110km/h .. to se proste uvidi predpokladam, ze tak jezdit stejne porad nebudu ... ty ses opavak? (nebo z okoli?) petr
prvni cesta - praha - ostrava - 80% po dalnici, v noci, v klidu v ramci predpisu (vetsinou), prumer za cestu 101km/h, spotreba 9,7l/100km ...
..
coz hlavne znamena, ze uz mam auto domaaaa takze postupne nastane smrst ruznych otazek ...
petr
aha .... tak to dik za info
.... clovece, ja se ani nepodival,jestli ty cisla sedi ...
ja byl presvedcen, ze tam vyrazi to puvodni cislo kastle .. no, snad to bude ok ...
petr
Martinéz píše:vypada to na hezkej kousek..tyhle zavady sou zcela bezny, bud rad, ze toho neni vic. ja bych akorat poresil ten volant, ten je trochu old schoolovej
jinak az ho opravis, bude to fajnovka..
volant jsem teda vymenil ...
sice to trvalo .... tenhle se mi moc libi a jiny jsem stejne nesehnal .. petr