Ahoj...tak už mám své 17ky ATS doma po oprave ale nevim jakym nejvhod. rozmerem mam obout svou E34touring aby to bylo co nejoptimalnejsi...mate zkusenosti???Dikes za radu
Jasny, to je dobra varianta, aspon ti bude tacho ukazovat presneji, rozmer 235/45 je bliz tomu ktery tam patri.235 jen trochu taha v kolejich, kdyz je pouzit na predku.Ja jsem byl ale spokojen s 225/45, bylo to neutralni chovani.
na kombika 235/45 na vsechny ctyri (vcera jsem prezul z 225/55 16) a napostrehl jsem nic negativniho (ani na tom tankodromu co tady mame.... jen same pozitiva )
do 225/45 uz bych na e34 nesel, je to nizsi guma nez ma bejt, je to tim padem tvrdsi a rychleji odchazej veci na predku. Mam ted 235/45 a 255/40 a uz se nemuzu dockat, az nahodim zpet kolecka 235/45 na vsechny 4. je to idealni kompromis...
ty 255 vzadu sou sice husty a auto drzi jako pribity, ale je to jeste tvrdsi a u myho ropacka to zbytecne zabiji ten enormni vykonovy potencial
Martinéz píše:do 225/45 uz bych na e34 nesel, je to nizsi guma nez ma bejt, je to tim padem tvrdsi a rychleji odchazej veci na predku. Mam ted 235/45 a 255/40 a uz se nemuzu dockat, az nahodim zpet kolecka 235/45 na vsechny 4. je to idealni kompromis...
ty 255 vzadu sou sice husty a auto drzi jako pribity, ale je to jeste tvrdsi a u myho ropacka to zbytecne zabiji ten enormni vykonovy potencial
Ano ta varianta 235/45 vsude je take mozna dobra, vzhledem k tomu ze mam ted vzadu rafek J 9, tak niz to byt ani nemuze.
Ani nevim jak tam tech 235 bude vypadat, preci jen je to siroky rafek.
Me proste za tech par kilometru co jsem s Mkem jel, pripadalo ze je to mirne nedotacivy, ale je fakt ze vpredu mam dost jete gumy.Nedotacivost nesnasim, takze pokud nepomuou vpredu novejsi 235, tak pujde 235 i dozadu.
Mel sem tam origo 15ky 235/55 myslim...tata na to tenkrat dost tezko shanel gumy a v bmw mu tvrdily ze je to prej nejakej anglickej rozmer...ted tam pujdou loukote od ATS spokojenost
Martinéz píše:do 225/45 uz bych na e34 nesel, je to nizsi guma nez ma bejt, je to tim padem tvrdsi a rychleji odchazej veci na predku. Mam ted 235/45 a 255/40 a uz se nemuzu dockat, az nahodim zpet kolecka 235/45 na vsechny 4. je to idealni kompromis...
Ano ta varianta 235/45 vsude je take mozna dobra, vzhledem k tomu ze mam ted vzadu rafek J 9, tak niz to byt ani nemuze.
Ani nevim jak tam tech 235 bude vypadat, preci jen je to siroky rafek.
Me proste za tech par kilometru co jsem s Mkem jel, pripadalo ze je to mirne nedotacivy, ale je fakt ze vpredu mam dost jete gumy.Nedotacivost nesnasim, takze pokud nepomuou vpredu novejsi 235, tak pujde 235 i dozadu.
mam vzadu taky J9 a tech 255 je tam akorat.. 235 na tom rafku nevypada ani extra dobre. na eMku bych to neresil a urcite 255..i pokud by tam byla jeste ta starsi kombinace 8palcu vpredu i vzadu...