Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
vnitřní osvětlení
-
- Klubové ID: 449
tak me napada, ze to nemusi byt jen v tom prepinaci.. taky se ti mohl nekde skripnout nebo prodrit drat k zadnimu osvetleni a ukostrit se.. ale musi to byt az za tim prepinacem..divinol píše:no jo ale z ničeho nic? přepínač přepíná alespoň vizuelně.....jinak svítí furt,u toho hl.světla je uvnitř napájený nějaký odpor,proč?....
tedy doufam, ze to funguje tak, jak si myslim a pani konstrukteri z BMW zas neco nevymysleli.. kouknu se ti doma na schema a jeste poreferuju..
-
- Kontaktovat uživatele:
to jo,...a teď už vůbec nechápu....rozebral jsem zadní sloupek se světlem,nic podezřelého jsem nenašel,dal zpět a ejhle ,vše funguje jak má,jsem z toho trochu na větvi......
pro Zave...silentblok jsem napasoval až skoro nakonec ale 4mm ne a ne domačkat,pak jsem zjistil,že mají takové vybrání proti výstupkům v tom rameni no a já to otočil...takže u jednoho v servisu zapřel auto o práh a o strop a zajel tam 1,2,...a je to.......spolu s novými tlumiči (prý to chtělo
)to pěkně vzadu ztvrdlo,jakoby sport.podvozek ale asi je to nízkým profilem gumy,je všechno znát.....kdejaký hrb....
pro Zave...silentblok jsem napasoval až skoro nakonec ale 4mm ne a ne domačkat,pak jsem zjistil,že mají takové vybrání proti výstupkům v tom rameni no a já to otočil...takže u jednoho v servisu zapřel auto o práh a o strop a zajel tam 1,2,...a je to.......spolu s novými tlumiči (prý to chtělo