Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
proč svítí oranžová kontrolka vstřiku??? k čemu je????
-
-
Ty vole...tak to já v nějakym nouzovym režimu jezdil 20000km jo??? to jako mělo nižší výkon atd??? a dá se to smazat z řídící jednotky??? hele ty seš ze semil??? já z Lomnice!! a auto mi nejede protože (jak jsi už určitě četl)tak shánim budto řídící jednotku a taky potřebuju snímač otáček na setrvačníku...nevíš o něčem???dík!!
No ty seš pěkný pako,jedzdíš se svítící kontrolkou 20tis.Km a závadu začneš hledat až to úplně klekneBairischen píše:mam 524TD a svítí mi i když sem to koupil oranžová kontrolka vstřiku...vedle žavení! Co ta kontrolka oznamuje?? ted mi to auto terada nejede ale když to jelo tak to svítilo taky!! co to je??

-
U Bonische sem hele byl!! ten nevěděl , a jak mi říkal tak zas za tak super ceny to neni!!! No nevěděl sem proč to svítí!! jelo to ůplně v pohodě tak sem to neřešil! ale ted to musim řešit! nevim fakt co s tim, někdo říká tohle.....někdo zase ůplně něco jinýho, takže prostě dnešní opraváři s tímhle autem fakt nic nesvedou a nemaj nejmenší potuchu co s tim je! Nejlepší sou snad ty názory od vás... já si taky myslim že je to ta menší řídící jednotka!!! na tom se tady pár lidí shodlo! ale bohužel nevim kde ji sehnat!
-
- Kontaktovat uživatele:
Na nejaky typky co tamhle cosi kdesi za cosi zpravujou se vyser a dej to do renocaru na diagnostiku zavad..... cca 1500kc, tam ti reknou co presne to je a kolik by to stalo opravit u nich... Opravdu vym o cem mluvim... Ja mel 750ku se celkem zavaznou zavadou rizeni elektronicky ovladanyho plynovyho pedalu (EML) a u parizka to stalo skoro 4 mesice a nic s tim nenadelal a to je nejakej borec pres BMW!!! V renocaru to bylo 3 hodiny a spokojene sem jel domu! Fakt ver zkusenostem....Bairischen píše:U Bonische sem hele byl!! ten nevěděl , a jak mi říkal tak zas za tak super ceny to neni!!! No nevěděl sem proč to svítí!! jelo to ůplně v pohodě tak sem to neřešil! ale ted to musim řešit! nevim fakt co s tim, někdo říká tohle.....někdo zase ůplně něco jinýho, takže prostě dnešní opraváři s tímhle autem fakt nic nesvedou a nemaj nejmenší potuchu co s tim je! Nejlepší sou snad ty názory od vás... já si taky myslim že je to ta menší řídící jednotka!!! na tom se tady pár lidí shodlo! ale bohužel nevim kde ji sehnat!
TOMMANO_V12 píše:Na nejaky typky co tamhle cosi kdesi za cosi zpravujou se vyser a dej to do renocaru na diagnostiku zavad..... cca 1500kc, tam ti reknou co presne to je a kolik by to stalo opravit u nich... Opravdu vym o cem mluvim... Ja mel 750ku se celkem zavaznou zavadou rizeni elektronicky ovladanyho plynovyho pedalu (EML) a u parizka to stalo skoro 4 mesice a nic s tim nenadelal a to je nejakej borec pres BMW!!! V renocaru to bylo 3 hodiny a spokojene sem jel domu! Fakt ver zkusenostem....Bairischen píše:U Bonische sem hele byl!! ten nevěděl , a jak mi říkal tak zas za tak super ceny to neni!!! No nevěděl sem proč to svítí!! jelo to ůplně v pohodě tak sem to neřešil! ale ted to musim řešit! nevim fakt co s tim, někdo říká tohle.....někdo zase ůplně něco jinýho, takže prostě dnešní opraváři s tímhle autem fakt nic nesvedou a nemaj nejmenší potuchu co s tim je! Nejlepší sou snad ty názory od vás... já si taky myslim že je to ta menší řídící jednotka!!! na tom se tady pár lidí shodlo! ale bohužel nevim kde ji sehnat!
jj to máš pravdu.....ale Benisch není týpek co támhle cosi kdesi za cosi zpravuje...ale v některejch věcech je fakt machr!!A jinak má nádhernou E30 M3 vystavenou ve výloze....

ja by som dal iba nejaký typ:kontrolka vstrekovania neomylne svieti napr.ak je vadná riadiaca tryska, ale úplne stačí aj ak má slabší kontakt. V tomto prípade to už ale asi odniesla riadiaca jednotka - mal som s tým tiež problém - pod riadiacou jednotkou je odtok pre daždovú vodu - ten bol upchatý a riadiaca jednotka zatopená do polovice vodou - fungovala 20 km.....
no tak to mas v prdeli jeste ridici vstrikBairischen píše:mam 524TD a svítí mi i když sem to koupil oranžová kontrolka vstřiku...vedle žavení! Co ta kontrolka oznamuje?? ted mi to auto terada nejede ale když to jelo tak to svítilo taky!! co to je??

kdyz to jelo,tak s rozsvicenou kontrolkou urcite ne na plnej vykon

az to nekdy das cely do cajku,budes asi koukat,jak to docela slusne taha...

-
No hele...docela už z toho zasranýho mýho ropáka nechápu!!!!!! dal jsem jinej Řídící vstřik, jinou řídící jednotku- obě!!!tu větší i tu menší!-vše ze stejného auta! dal jsem jinou i palubku z auta kde b¨yly ty ŘJ a VONO TO POŘÁD NEJEDE!!!!!!!!!!!!!! co s tim kurva je????????? Rozumí tady tomu někdo??????
-
- Klubové ID: 102
- Kontaktovat uživatele:
ja to mel taky a bylo to spatnym ridicim vstrikem ale to ti na diagnoze musi ukazat!!! jinak cena noveho ridiciho vstriku bosh mam pocit 10000 a repas za vymenu za ten tvuj od boshe je za polovinu takze 5000 jinac ja ten svuj uz prodal jety za 3.5k a je po tem dost shanka.
524td to si jeste uzijes zabavy to je "supr" motor
524td to si jeste uzijes zabavy to je "supr" motor