Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

E60 touring 530dA nebo 525dA??? Poraďte pls!

Vše o E12, E28, E34, E39, E60/E61, F07, F10/F11, G30/G31
Zpráva
Autor
Lukáš
Kontaktovat uživatele:

#21 Příspěvek od Lukáš »

STANIK píše:Jak to sleduju tak Lukke šíří svoji propagandu i tady... :) No budiž... Proč u ICQ mám věk 15let jsme už jednou uváděl. Je to proto, že ta 15 nejde na ICQ5 přepsat na 0 nebo ještě lépe na "nic". A že si rád zahraju počítačové hry? No nevidím na tom nic špatného. A to, že mám přehled o tom, co dělá můj syn ve volném čase taky nevdím jako negativum. Když s tím máte problém, prosím, zažádal jsem jen o radu, o nic víc jsem neprosil...

dokud nepřijedeš na sraz, tak ti nebudu ja ani Lukke věřit. pro mě si nevěrohodna osoba.
RuDoSh
Kontaktovat uživatele:

#22 Příspěvek od RuDoSh »

Lukáš píše:dokud nepřijedeš na sraz, tak ti nebudu ja ani Lukke věřit. pro mě si nevěrohodna osoba.

loooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooool
Lukáš
Kontaktovat uživatele:

#23 Příspěvek od Lukáš »

STANIK píše:Jak to sleduju tak Lukke šíří svoji propagandu i tady... :) No budiž... Proč u ICQ mám věk 15let jsme už jednou uváděl. Je to proto, že ta 15 nejde na ICQ5 přepsat na 0 nebo ještě lépe na "nic". A že si rád zahraju počítačové hry? No nevidím na tom nic špatného. A to, že mám přehled o tom, co dělá můj syn ve volném čase taky nevdím jako negativum. Když s tím máte problém, prosím, zažádal jsem jen o radu, o nic víc jsem neprosil...

nebojinak, znam ve svym okolí několik dejme tomu vrcholných manažerů, ale ty jsou radi když přijedou domu, že sou radi a rozhodně nemají čas, chut ani naladu na hraní nakejch švihlejch si?ovejch her.

Ty ldi maj diář zasekanej an 4 měsíce dopředu a po maji čas rozvrženej po pulhodinach. A když večer kolem desaty dorazí domu, maj jiny starosti.

Kdyby si řekl na rovinu, že to auto ma tvuj otec, a že nemá čas litat po autosalonech a ty za něj zjiš?uješ co je lepší, tak bych ti i věřil, ale takhle absolutně ne.
RuDoSh
Kontaktovat uživatele:

#24 Příspěvek od RuDoSh »

omfg
Jirka-328

#25 Příspěvek od Jirka-328 »

STANIKU jakej to je pocit když tě všichni žerou jakej jseš king???? :P :P :P

..............že by takovej malilinkatej mindráček? 8)
Jason
Kontaktovat uživatele:

#26 Příspěvek od Jason »

...hustej manager... :lol: :lol: :lol:
skautik Čestný člen
Čestný člen

#27 Příspěvek od skautik Čestný člen »

taky mam na icq vek 12let myslim :oops:
vir2l
Kontaktovat uživatele:

#28 Příspěvek od vir2l »

vas to snad sere kdyby mu bylo 12 a nebo kdyby byl manazer co ma plnou prdel casu na hrani? proste mu odpovezte a nemusite resit pikacoviny kolem neho :roll:

a ty se staniku podivej na vykony tech motoru voe a jdi se stim projet, pa
RuDoSh
Kontaktovat uživatele:

#29 Příspěvek od RuDoSh »

vir2l píše:vas to snad sere kdyby mu bylo 12 a nebo kdyby byl manazer co ma plnou prdel casu na hrani? proste mu odpovezte a nemusite resit pikacoviny kolem neho :roll:

a ty se staniku podivej na vykony tech motoru voe a jdi se stim projet, pa

asi tak ;)
Lukáš
Kontaktovat uživatele:

#30 Příspěvek od Lukáš »

skautik píše:taky mam na icq vek 12let myslim :oops:

a to proč???? ty na to balíš školačky??? no Skautiku, to sem si o tobě nemyslel :lol:
dave

#31 Příspěvek od dave »

Správnej manager to šéfuje od bazénu nebo z golfu. mám souseda co si vozí prdel v novym MB E 320 cdi a ten to šéfuje z chalupy od kolečka s betonem a je v poho, chlastá drahý vína, dost mě občas po návštěvě bolí hlava. Takže v množství pracovních hodin ten výdělek neleží. :idea:
Lukáš
Kontaktovat uživatele:

#32 Příspěvek od Lukáš »

dave píše:Správnej manager to šéfuje od bazénu nebo z golfu. mám souseda co si vozí prdel v novym MB E 320 cdi a ten to šéfuje z chalupy od kolečka s betonem a je v poho, chlastá drahý vína, dost mě občas po návštěvě bolí hlava. Takže v množství pracovních hodin ten výdělek neleží. :idea:

no dejme tomu, ale přečti si první příspěvek a pochopíš na co s Lukkem naražime. :wink:
margos
Kontaktovat uživatele:

#33 Příspěvek od margos »

dave píše:Správnej manager to šéfuje od bazénu nebo z golfu. mám souseda co si vozí prdel v novym MB E 320 cdi a ten to šéfuje z chalupy od kolečka s betonem a je v poho, chlastá drahý vína, dost mě občas po návštěvě bolí hlava. Takže v množství pracovních hodin ten výdělek neleží. :idea:

ty nevis co je to byt manager, pit stare vino, jist zabam stehna a suchy salamy :D :D
RuDoSh
Kontaktovat uživatele:

#34 Příspěvek od RuDoSh »

margos píše:

ty nevis co je to byt manager, pit stare vino, jist zabam stehna a suchy salamy :D :D

a jeste plesnive syry.... :roll:
dave

#35 Příspěvek od dave »

Taky nejsem manager :D . Jsem pouze přidrž podej a tak dál. Ale indulonu a lubrikant nepotřebuji . :D
Lukke

#36 Příspěvek od Lukke »

Ale jasně, ale to bys musel slyšet hlášky Stáníka, jak popisoval, když jel jelo brutálně načipovanou 530d, šlápnul ve dvou kilech na pedál, a auto se nehorázným způsobem zahryzlo do asfaltu a vystřelilo jako při forsáži... Když si projdeš pár jeho příspěvků na autorevue, zjistíš, že se většina managerů vyjadřuje trochu jinak... Stylem jakým popisoval, jak paří Counter strike po netu, se vyjadřuje přesně tak 15 letý klučina... ;) Ale mně je to fuk... Jen jsme se s Lukášem divili, že se stáník objevil i zde.

Ty kdybys šel někam do diskuse a chtěl se na něco zeptat, tak první tvoje věta bude kde pracuješ, a že je to německá firma? Co je komu do toho? :D Mějte se chlapi.
skautik Čestný člen
Čestný člen

#37 Příspěvek od skautik Čestný člen »

prazaci :roll: :D
RuDoSh
Kontaktovat uživatele:

#38 Příspěvek od RuDoSh »

skautik píše:prazaci :roll: :D

loutky pico...
Zave
Kontaktovat uživatele:

#39 Příspěvek od Zave »

RuDoSh píše:
skautik píše:prazaci :roll: :D

loutky pico...

:lol: :lol: :lol:
STANIK

#40 Příspěvek od STANIK »

Děkuji všem, kteří poradili nebo napsali názor na můj dotaz. Auto už je vybraný, nakonec 525dA se sportovním podvozkem, časem možná čiptuning od M divize a Aerodinamikpaket. :?: M-Paket ustoupil komfortním sedačkám a navigaci s televizí... :D Bude někdy ke konci září(možná dříve).
P.S.: Lukku abych ti udělal radost, tak si tam příště k té firmě dopíšu i plat! :)
Odpovědět