Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
E60 touring 530dA nebo 525dA??? Poraďte pls!
Dobrý den. Pracuji ve filiálce německé firmy a dostal jsme pobídku k výběru nového vozu do 2mil. korun. Nyní používám E39 530dA Touring s M-Paketem a tuningem na 500N.m. a cca 225PS. A nevím, jestli si mám jako nový vůz zvolit touring 525dA s M-Paketem, nebo radši touring 530dA bez M paketu... Nebude to moc velký pokles výkonu s tou 525kou oproti nyní používané 530ce? Chci určitě diesela, protože ročně najezdím kolem 80 000km a diesel je opravdu nutnost i pro firemní náklady. děkuji moc za radu
Vzhledem k tomu,že ti je jedno jaké je ručení a spotřeba tak určitě 530!STANIK píše:Dobrý den. Pracuji ve filiálce německé firmy a dostal jsme pobídku k výběru nového vozu do 2mil. korun. Nyní používám E39 530dA Touring s M-Paketem a tuningem na 500N.m. a cca 225PS. A nevím, jestli si mám jako nový vůz zvolit touring 525dA s M-Paketem, nebo radši touring 530dA bez M paketu... Nebude to moc velký pokles výkonu s tou 525kou oproti nyní používané 530ce? Chci určitě diesela, protože ročně najezdím kolem 80 000km a diesel je opravdu nutnost i pro firemní náklady. děkuji moc za radu
-
- Kontaktovat uživatele:
STANIK píše:Dobrý den. Pracuji ve filiálce německé firmy a dostal jsme pobídku k výběru nového vozu do 2mil. korun. Nyní používám E39 530dA Touring s M-Paketem a tuningem na 500N.m. a cca 225PS. A nevím, jestli si mám jako nový vůz zvolit touring 525dA s M-Paketem, nebo radši touring 530dA bez M paketu... Nebude to moc velký pokles výkonu s tou 525kou oproti nyní používané 530ce? Chci určitě diesela, protože ročně najezdím kolem 80 000km a diesel je opravdu nutnost i pro firemní náklady. děkuji moc za radu

15letej manager

-
- Kontaktovat uživatele:
No stanik si hraje na big managera, na ICQ ma v profilu 15let(tvrdí, že ho ma po synovi....), perfektně ovládá hry co paří jeho "syn" a ma brutalně načipovanou 530d ktera ve 200 při přidání plynu brutálně vystřelí a zrychluje.Misa píše:Lukke píše:Měl bys Luky nastudovat pařby po netu, aby ses Stáníkovi v tomhle směru vyrovnal...Lukáš píše:už i tady prudí stanik...........
15letej managerNějaký bližší info pro nechápající?
![]()
No ono toho bylo víc................, Lukke muže vyprávět

-
- Klubové ID: 1930
Asi takhle... Proč se v těch autech nesvezeš?STANIK píše:Dobrý den. Pracuji ve filiálce německé firmy a dostal jsme pobídku k výběru nového vozu do 2mil. korun. Nyní používám E39 530dA Touring s M-Paketem a tuningem na 500N.m. a cca 225PS. A nevím, jestli si mám jako nový vůz zvolit touring 525dA s M-Paketem, nebo radši touring 530dA bez M paketu... Nebude to moc velký pokles výkonu s tou 525kou oproti nyní používané 530ce? Chci určitě diesela, protože ročně najezdím kolem 80 000km a diesel je opravdu nutnost i pro firemní náklady. děkuji moc za radu
-
- Kontaktovat uživatele:
protože nemá řidičákLukke píše:Asi takhle... Proč se v těch autech nesvezeš?STANIK píše:Dobrý den. Pracuji ve filiálce německé firmy a dostal jsme pobídku k výběru nového vozu do 2mil. korun. Nyní používám E39 530dA Touring s M-Paketem a tuningem na 500N.m. a cca 225PS. A nevím, jestli si mám jako nový vůz zvolit touring 525dA s M-Paketem, nebo radši touring 530dA bez M paketu... Nebude to moc velký pokles výkonu s tou 525kou oproti nyní používané 530ce? Chci určitě diesela, protože ročně najezdím kolem 80 000km a diesel je opravdu nutnost i pro firemní náklady. děkuji moc za radu

Jak to sleduju tak Lukke šíří svoji propagandu i tady...
No budiž... Proč u ICQ mám věk 15let jsme už jednou uváděl. Je to proto, že ta 15 nejde na ICQ5 přepsat na 0 nebo ještě lépe na "nic". A že si rád zahraju počítačové hry? No nevidím na tom nic špatného. A to, že mám přehled o tom, co dělá můj syn ve volném čase taky nevdím jako negativum. Když s tím máte problém, prosím, zažádal jsem jen o radu, o nic víc jsem neprosil...